X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W taki upał zacznę od wody utlenionej ;)
    Herbatkę i lipę zostawię na jutro, bo podobno ma byc chłodniej.
    Dzieki!

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku luksusowe wieści :-D Mówiłam, że wszystko będzie dobrze widać :)
    No kawał chłopa ci urósł, gdzie ten filigranowy kawaler dla mojej córci? ;)
    A tak serio to super, że wizyta udana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i muszę dodać, że mały się ułożył główką w dół, to dlatego czuję jak cały czas jeździ mi stópkami (chyba) po żebrach :P bardzo dziwne uczucie :P

agatia, a ja się martwiłam że będę miała za mało malutkich ciuszków, a co dopiero gdyby się urodził po terminie? cieszę się że nie muszę go wypychać naturalnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 19:56

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    agatia, a ja się martwiłam że będę miała za mało malutkich ciuszków, a co dopiero gdyby się urodził po terminie? cieszę się że nie muszę go wypychać naturalnie :D
    W 33 tc to taka idealna waga :) 2100-2200g to 50 centyl dla 33 tc, więc sam środeczek :)
    Ja zobacze w piątek jak moja Kruszynka, czy nadal się trzyma 48 centyla :) oby nie spadła, a ni nie wskoczyła wyżej, bo będę się stresować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za gratulacje, mam nadzieje że dosyć szybko bede mogła się pochwalić zdaną praktyką.

Przeraziły mnie sierpniówki że to już?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie jestem na etapie kolacji, i to prosze szybkie zapiekanki z mozarella, wpadajcie!:)

7f675be86d578fb1med.jpg

agatia, claudiuszek lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A ja wlasnie jestem na etapie kolacji, i to prosze szybkie zapiekanki z mozarella, wpadajcie!:)

7f675be86d578fb1med.jpg
    Ale bym zjadła wszystkie na raz ;) niestety biała bułeczka do końca ciąży odpada :/ ale chociaż oko nacieszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa! sarcia ! musilas mnie do meegaaa kalorycznej kolacji!:)
    ide sobie zrobic grzanki z... podwójnym serem huehuehue :)

agatia, sarcia123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    Ksosia- ja zamawiałam tu: http://www.modenex.pl/. Wczoraj przyszła paczka i króliś tuliś skradł moje serce ;-) Zamawiałam 2 komplety pościeli, ochraniacz i rożek. Jeszcze nie prałam, ale dość dobra bawełna
    tuliś do mnie jedzie! zakochałam się w nim :) cena dość wysoka w porównaniu do poprzedniego kompletu, ale myśle że warte, bo podobnym pościeli nie widziałam w sklepach stacjonarnych :)

Dzięki jeszcze raz :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe miód, miód, miód :)
    Ja pożerałam łyżeczką... i oczywiście syropek z cebulką, czosnkiem, miodem i cytrynką. Też pomagał ;)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    W 33 tc to taka idealna waga :) 2100-2200g to 50 centyl dla 33 tc, więc sam środeczek :)
    Ja zobacze w piątek jak moja Kruszynka, czy nadal się trzyma 48 centyla :) oby nie spadła, a ni nie wskoczyła wyżej, bo będę się stresować ;)
    ja mam na wydruku 58 centyl ;) wszystko ma ciut ponad normę ;)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa.. i się pochwalę - wylicytowałam lampkę nocną dla Filipa za 8,50 zł! Księżyc z Ikei, używany ;)

agatia, sarcia123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ale bym zjadła wszystkie na raz ;) niestety biała bułeczka do końca ciąży odpada :/ ale chociaż oko nacieszę :)

Agatia to zapraszam po urodzeniu przyrzadze dla wsyztskich :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to w ogole nie chciala bym wiedziec ile kalorii mam w tylku bo po drodze ze sklepu zjadlam "emenemsy" , do tego zapiekanke i lemoniadke czyli warke 0% , przesadzilam !:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym coś wszamała, ale nie będę tego robić przed snem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF

ja jak nie zjem okolo 22 to w nocy bym wstawala, dlatego jem pozno kolacje :) a chodze spac okolo 23

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis tez nagielam wszelkie zasady jedzenia...
    To juz obzarstwo co dzis wyczyniam... A najgorsze jest to ze kazdy leniwy dzien tak wyglada a oszczedzac sie musze :(

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    tuliś do mnie jedzie! zakochałam się w nim :) cena dość wysoka w porównaniu do poprzedniego kompletu, ale myśle że warte, bo podobnym pościeli nie widziałam w sklepach stacjonarnych :)

Dzięki jeszcze raz :*

u mnie jest od wczoraj ;-) zamówiłam jeszcze słoniuszka, ale jednak tuliś jest nr 1 ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nadal zastanawiam czy brać rożek, czy kupić śpiworek, boję się na noc przykrywać kocykiem, że się udusi :( podobno nie każde dziecko lubi otulanie, a do tego zawsze może mi posłużyć pieluszka bambusowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mowie ze u mnie na lodowce klodka powinna wisiec :) i zakaz jezdzenia do marketow :) bo tylko wymyslam cholerka!

‹‹ 1535 1536 1537 1538 1539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ