WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyi muszę dodać, że mały się ułożył główką w dół, to dlatego czuję jak cały czas jeździ mi stópkami (chyba) po żebrach
bardzo dziwne uczucie
agatia, a ja się martwiłam że będę miała za mało malutkich ciuszków, a co dopiero gdyby się urodził po terminie? cieszę się że nie muszę go wypychać naturalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 19:56
agatia lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:agatia, a ja się martwiłam że będę miała za mało malutkich ciuszków, a co dopiero gdyby się urodził po terminie? cieszę się że nie muszę go wypychać naturalnie
2100-2200g to 50 centyl dla 33 tc, więc sam środeczek
Ja zobacze w piątek jak moja Kruszynka, czy nadal się trzyma 48 centylaoby nie spadła, a ni nie wskoczyła wyżej, bo będę się stresować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:Ksosia- ja zamawiałam tu: http://www.modenex.pl/. Wczoraj przyszła paczka i króliś tuliś skradł moje serce
Zamawiałam 2 komplety pościeli, ochraniacz i rożek. Jeszcze nie prałam, ale dość dobra bawełna
cena dość wysoka w porównaniu do poprzedniego kompletu, ale myśle że warte, bo podobnym pościeli nie widziałam w sklepach stacjonarnych
Dzięki jeszcze raz :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:W 33 tc to taka idealna waga
2100-2200g to 50 centyl dla 33 tc, więc sam środeczek
Ja zobacze w piątek jak moja Kruszynka, czy nadal się trzyma 48 centylaoby nie spadła, a ni nie wskoczyła wyżej, bo będę się stresować
wszystko ma ciut ponad normę
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:tuliś do mnie jedzie! zakochałam się w nim
cena dość wysoka w porównaniu do poprzedniego kompletu, ale myśle że warte, bo podobnym pościeli nie widziałam w sklepach stacjonarnych
Dzięki jeszcze raz :*
u mnie jest od wczorajzamówiłam jeszcze słoniuszka, ale jednak tuliś jest nr 1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny