X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W taki upał zacznę od wody utlenionej ;)
    Herbatkę i lipę zostawię na jutro, bo podobno ma byc chłodniej.
    Dzieki!

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku luksusowe wieści :-D Mówiłam, że wszystko będzie dobrze widać :)
    No kawał chłopa ci urósł, gdzie ten filigranowy kawaler dla mojej córci? ;)
    A tak serio to super, że wizyta udana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i muszę dodać, że mały się ułożył główką w dół, to dlatego czuję jak cały czas jeździ mi stópkami (chyba) po żebrach :P bardzo dziwne uczucie :P

agatia, a ja się martwiłam że będę miała za mało malutkich ciuszków, a co dopiero gdyby się urodził po terminie? cieszę się że nie muszę go wypychać naturalnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 19:56

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    agatia, a ja się martwiłam że będę miała za mało malutkich ciuszków, a co dopiero gdyby się urodził po terminie? cieszę się że nie muszę go wypychać naturalnie :D
    W 33 tc to taka idealna waga :) 2100-2200g to 50 centyl dla 33 tc, więc sam środeczek :)
    Ja zobacze w piątek jak moja Kruszynka, czy nadal się trzyma 48 centyla :) oby nie spadła, a ni nie wskoczyła wyżej, bo będę się stresować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za gratulacje, mam nadzieje że dosyć szybko bede mogła się pochwalić zdaną praktyką.

Przeraziły mnie sierpniówki że to już?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie jestem na etapie kolacji, i to prosze szybkie zapiekanki z mozarella, wpadajcie!:)

7f675be86d578fb1med.jpg

agatia, claudiuszek lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A ja wlasnie jestem na etapie kolacji, i to prosze szybkie zapiekanki z mozarella, wpadajcie!:)

7f675be86d578fb1med.jpg
    Ale bym zjadła wszystkie na raz ;) niestety biała bułeczka do końca ciąży odpada :/ ale chociaż oko nacieszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa! sarcia ! musilas mnie do meegaaa kalorycznej kolacji!:)
    ide sobie zrobic grzanki z... podwójnym serem huehuehue :)

agatia, sarcia123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    Ksosia- ja zamawiałam tu: http://www.modenex.pl/. Wczoraj przyszła paczka i króliś tuliś skradł moje serce ;-) Zamawiałam 2 komplety pościeli, ochraniacz i rożek. Jeszcze nie prałam, ale dość dobra bawełna
    tuliś do mnie jedzie! zakochałam się w nim :) cena dość wysoka w porównaniu do poprzedniego kompletu, ale myśle że warte, bo podobnym pościeli nie widziałam w sklepach stacjonarnych :)

Dzięki jeszcze raz :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe miód, miód, miód :)
    Ja pożerałam łyżeczką... i oczywiście syropek z cebulką, czosnkiem, miodem i cytrynką. Też pomagał ;)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    W 33 tc to taka idealna waga :) 2100-2200g to 50 centyl dla 33 tc, więc sam środeczek :)
    Ja zobacze w piątek jak moja Kruszynka, czy nadal się trzyma 48 centyla :) oby nie spadła, a ni nie wskoczyła wyżej, bo będę się stresować ;)
    ja mam na wydruku 58 centyl ;) wszystko ma ciut ponad normę ;)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa.. i się pochwalę - wylicytowałam lampkę nocną dla Filipa za 8,50 zł! Księżyc z Ikei, używany ;)

agatia, sarcia123 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ale bym zjadła wszystkie na raz ;) niestety biała bułeczka do końca ciąży odpada :/ ale chociaż oko nacieszę :)

Agatia to zapraszam po urodzeniu przyrzadze dla wsyztskich :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to w ogole nie chciala bym wiedziec ile kalorii mam w tylku bo po drodze ze sklepu zjadlam "emenemsy" , do tego zapiekanke i lemoniadke czyli warke 0% , przesadzilam !:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym coś wszamała, ale nie będę tego robić przed snem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF

ja jak nie zjem okolo 22 to w nocy bym wstawala, dlatego jem pozno kolacje :) a chodze spac okolo 23

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis tez nagielam wszelkie zasady jedzenia...
    To juz obzarstwo co dzis wyczyniam... A najgorsze jest to ze kazdy leniwy dzien tak wyglada a oszczedzac sie musze :(

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    tuliś do mnie jedzie! zakochałam się w nim :) cena dość wysoka w porównaniu do poprzedniego kompletu, ale myśle że warte, bo podobnym pościeli nie widziałam w sklepach stacjonarnych :)

Dzięki jeszcze raz :*

u mnie jest od wczoraj ;-) zamówiłam jeszcze słoniuszka, ale jednak tuliś jest nr 1 ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się nadal zastanawiam czy brać rożek, czy kupić śpiworek, boję się na noc przykrywać kocykiem, że się udusi :( podobno nie każde dziecko lubi otulanie, a do tego zawsze może mi posłużyć pieluszka bambusowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mowie ze u mnie na lodowce klodka powinna wisiec :) i zakaz jezdzenia do marketow :) bo tylko wymyslam cholerka!

‹‹ 1535 1536 1537 1538 1539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ