WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bee85 wrote:Zgadzam się! Wiem po dzieciach siostry - jak mówiła jakie imiona wybrała zawsze ktoś coś kręcił nosem oraz dzieciach siostry męża - teraz po czasie, wszyscy do imion się przyzwyczaili.
A my postaramy się nie zdradzać wybranych w rodzinie aż się nie urodzi żeby właśnie uniknać takich głupich i w sumie nieproszonych komentarzy.Tylko nie wiem jak się uda bo już podpytują czy jakieś optujemy, narazie dajemy radę - bo sami nie wiemyBee85, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPocieszyłyście mnie z tym Rafałkiem. jeżeli będzie synek to może zaufan mężowi. ;P
Moje tyłozgięcie daje się we znaki. Kręgosłup to mi wyskoczy za chwilę. Dzięki Bogu zaraz do domu.
Bratek: jestem wierząca na swój sposób. Nie wierzę tylko w nasz kościół.Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu was nadrobić musiałam
Dziewczyny czy was też sutki swedzą???? Od wczoraj wieczorem mam ochotę je wydrapac!!!!
Bratek wcześniej będąc w ciąży jadłam kolacje o 19 i o 21 już spalam o 7 śniadanie.
Obecnie o 21-22 muszę coś wszamac bo głód mi daje znać i wstaje o 7 na śniadanko.
Dziś zbadalam cukier po jabłku i sercu danio z płatkami owsianymi po 1h-125:-(
Norma poniżej 120 więc będę jeść pół pudełka danio zobaczymy ile wyjdzie.Bratek, Strazaczka1990, Kasia1987. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny co mają cukrzycę kamciaelcia i agatia czy wy też jesteście głodne mimo że zjadlyscie posiłek godzinę wcześniej????
Imion nie mamy wybranych na żadną płeć później będę myśleć. Bardziej rozważam opcje chrzestnych.
Czy mogłaby się wkurzac osoba która jest chrzestny o to że poproszę o bycie matka chrzestny i będzie miała dwójkę chrzesniakow???? -
Żabka ja o chrzestnych to nawet nie myślę ... bo będzie wielki problem, bo wszyscy w rodzinie męża są po rozwodach i w cywilnych związkach... więc praktycznie z jego strony w ogóle wyboru nie mamy - chyba, że jego kuzynostwo z którym nie utrzymuje praktycznie kontaktu.
-
Ja bym osobiscie nie mialabym nic przeciwko jakby do mnie ktos takie pytanie skierowal pomimo, ze maz byl by juz chrzestnym ich dziecka, ale wiadomo, to kwestia indywidualna.
U mnie to juz z gory wiadomo kto bedzie chrzestnymi, nasi swiadkowie ze slubu moja siostra bo mam jedno rodzenstwo tylko, a chrzestnym bedzie brat meza (ma jeszcze siostre). Słyszalam, ze niektorzy wybieraja na zasadzie u kogo juz sa chrzestnymi, tak jakby odbicie pileczki. My z mezem nie mamy zadnych chrzesniakow poki co -
nick nieaktualnyKurde dziecko złapalo z półki prazynki bekonowe dla tatusia otworzyli i siedzę i zajadam wrrrr
No chrzestni to dla mnie największy problem.
Mąż chyba zawarł ugodę że mną hahah chciał kupić dom na kredyt a to mieszkanie sprzedać nagadala się że poczekajmy niech dzieci będą chodzić chociaż do podstawówki tu mamy pod nosem szkole podstawa i gimnazjum i przedszkole państwowe i prywatne trochę kasy dołożymy coś ustrzelimy ale chcę żeby dzieci dorosły.
Dziś dzwoni mama moja i mówi że ktoś tam dom chce sprzedać mówię do męża a on przecież się dogadaliśmy że poczekamy aż dzieci dorosna hahaha
Nie trafisz za nimi hihi
Ja też nie mam jeszcze chrzesniaka:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 17:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTiktik wrote:Dziewczyny czy wszystkie nadal macie mdłości czy troche wam ustały... Jutro mam wizytę i się boje. Modle się żeby było ok.
Mi ustaly chociaż dzisiaj szłam z córką do sklepu obok babka przeszła taka wyperfumowana słodkim dziwnym zapachem aż stanęłam tak mnie zmulilo i miałam ochotę w krzaki iść heftac
Ale na codzień jak jestem głodna to takie uczucie się ma.
A ty masz????
Nie zamartwiaj się będzie dobrze czekamy na wieści:-) -
nick nieaktualny