WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie mdłości zależy od dnia ogólnie ustały choć po jedzeniu dziwnie mi.
Jezuuu jak mi głowę rozwala znów ból od karku gdzieś mi na nerw uciska:( już wzięłam pól tabletki ale to nic nie pomogło chyba zapisze się do neurologa choć kolejki na czerwiec:/ -
Moj szwagier ma na imie Rafal i blizej mu do patrona niz chlejusa
A o mdlosciach sie nie wypowiem, bo nie mialam
Żabka, z tym domem fajna sprawa, ja wlasnie marze o domku poki dzieci beda male, bo miec ogrodek a nie miec... chcialabym miec ten konfort, ze otworze drzwi i jestem na swojej dzialcei dzieci pod okiem sie pobawia, a nie cala wyprawa na spacer, bo to wziac i tamto... Sa minusy organizacyjne, dojazdy jesli dom gdzies dalej itp, ale czego sie nie robi juz ne mowiac o mini warzywniaczku i kwiatkach ach tam! ja i maz wychowywalismy sie w domkach, i tego bysmy chcieli dla naszych pociech ale kasy nie ma, o kredyt jeszcze slabo.. pozyjemy poczekamy, moze kiedys nam sie udaBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fox, tutaj są, właśnie jest promo -20%, zawsze jak nie pasują można oddać za free do sklepu stacjonarnego: http://www.tchibo.pl/spodnie-dzinsowe-ciazowe-slimfit-z-bawelna-ekologiczna-p400085338.html?dim1=36
sama żałuję, że nie będę w pl w ciągu 30 dni najbliższych, bo wysyłać do uk to już bez sensu w tej cenie. -
nick nieaktualnymmargol, ja się boję kupując przez internet że w rozmiar nie trafię, dotychczas kupowałam bluzki, sweterki i inne rzeczy, które wiedziałam, że na pewno będą dobre, ewentualnie poszukać w HM używek, ale czy ciążowe mają zbliżoną rozmiarówkę do tych "normalnych"?
-
nick nieaktualnyZabka, a lekarz naprawde nic Ci nie mowi o diecie? Moim zdaniem nie ma sensu jesc pol pudelka Danio, bo Ty sie nie najesz, dziecko ma malo wartosci odzywczych i niestety, ale owoce i slodycze oraz bialy chleb, maka maja to do siebie, ze za chwile bedziesz glodna, a cukier skacze.
Oczywiscie mowie to w oparciu o swoje doswiadczenie, ale wiem, ze potem sie martwisz, stresujesz, dlatego moim zdaniem lepiej zmienic nawyki zywieniowe, zebys Ty sie najadala, dzieciaczek mial wartosci odzywcxe, a cukier byl w ryzach
Zamien chleb na zytni 100%, wybierz jogurt naturalny (ja moge przelknac tylko zielony activia), ale wtzuc do niego troche owocow, platkow zytnich owsianych, orzechow. Owoce dobrze przyswajaja sie przy nabiale i orzechach wlasnie
żabka04, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Ja znam Rafała, który wcaale nie pije, więc niekoniecznie.
Ja myslę nad Filipem i Zuzanną.
Mój mąż to by chciał bardzo chłopca, a mi to obojętnie:)Byle zdrowe.
Filipka już mam. ;P moja siostra to Zuzia.Madziuuuula, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też kupiłam spodnie ciążowe zwykle mam 36 rozmiar te maja 38...niby w pasie maja tyle co potrzebuje ale raz wyszłam i spadaly mi więc póki co poczekaja:) mam jeszcze 1 jeansy z bardzo niskim pasem pod brzuchem więc tyram w nich. Choć jak raz w tygodniu gdzieś wyjdę to sukces, bo nie mam ani ochoty ani sily. Sklep czy spacer w getrach zalatwilam a wyjścia bardziej uroczyste to sukienki:)
-
Dupa
Może na wszelki wypadek pomyślę i nad męskimi imionami :(SEX FEMALE to płeć żeńska ale matki ha ha nawet mi do śmiechu nie jest z własnej głupoty. A mąż też już tak się cieszył
trafiłam na fajnego gin
Najpierw nie chciał mi zrobić usg skoro we wtorek robiłam i to u lekarza z jakimiś specjalnymi certyfikatami do prenatalnych. Niby ze Szczecina do Gorzowa jeździ robić to usg. Ale trochę pogadalismy (nie dałam mu dojść do slowa)i stwierdził że chyba MUSI mnie zbadać :)zwłaszcza ze kojarzy mojego prowadzącego i nasz ordynator (który u mnie robi usg genetyczne z poradni na nfz) tez pracuje w tej prywatnej przychodni. Lekarz konkretny . Kość nosowa jest (tłumaczył jak to się bada, że muszą być takie 2 białe kropki )nt w normie. Dzidzia dziś miała 60 mm ( w pon 52-to tylko dowód jak od sprzętu zależy pomiar )
Serduszko 163
Dzidzia nie współpracowała do pomiarów, leżała na brzuszku. Lekarz pomeczyl głowica i się obróciła. Pogadalismy o diagnostyce wad serduszka. Podobno to echo serca co robię za 2 miesiące robi jakiś gin z trudno osiągalnym certyfikatem
Pepowina niekoniecznie musi znowu być krótka jak z Emilka (córka w brzuszku się nie obracala i miała przez to dysplazje bioderka tzw 2c)
Jest totalnym przeciwnikiem 3d/4 d i tego raczej mi nie zalaczy mi na polowkowym. 3d to tylko w 10 %służy jakiejś diagnostyce a on nie uznaje naciagania na kasę żeby tylko pokazać taki obraz co nie zawsze przecież da się pokazać
Podsumowując, usg dobrze na tym etapie
Płeć nie znana (mówił też ze 15-18 tc tego się nie bada bo dziecko w tym czasie ma jakąś pozycję siedząca ), wiec my pewnie - jak poprEdnio- dowiemy się na polowkowym
Ale czuje ze to corcia
Sabina, Dzierzba, żabka04, szpilka, martta, mmargol, claudiuszek, Angela89, Bratek, Żabcia_, megg, Behemottka, Pysiaczek89, bisacz, Gumcia, A_n_k_a_80, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Mi wszyscy dookoła mówią że Rafał będzie chlał.
Nie narzekam na alkoholizm ale jak ma okazje to "czemu nie?"
A jak mnie zdenerwuje to spiewam mu "kon Rafal". Znacie? Jak nie to na YT zapraszam
Takie denne i beznadziejne cos...Dzierzba, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny