X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry ;-) jeśli chodzi o monitor oddechu to chciałabym kupić ten babysense 5- ma dobre opinie. Z tego przenośnego się wyleczyłam dzięki dobrym radom doświadczonych mam z naszego forum ;-)

dzięi za odpowiezi dotyczące soczewek- pewnie zamówiłabym w ciemno i swój wzrok doprowadziłabym do zupełnej ruiny- a tu trzeba dziecko odchować ;-)

Ale lejeeee...;/

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    dzień dobry ;-) jeśli chodzi o monitor oddechu to chciałabym kupić ten babysense 5- ma dobre opinie. Z tego przenośnego się wyleczyłam dzięki dobrym radom doświadczonych mam z naszego forum ;-)

Chodzi o te przypinane np. do pieluszek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to jak zdrowe drugie śniadanie :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c781929d77b.jpg

pirelka, kamciaelcia, Ewelina.Irl, bbeczka91, Sabina, _izunia_, mychakruszyna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Nie ma to jak zdrowe drugie śniadanie :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c781929d77b.jpg
    Pycha :D

Ja mam jeszcze kawałek tiramisu z wczoraj ;) i na lody się wybieramy ze znajomymi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Pycha :D

Ja mam jeszcze kawałek tiramisu z wczoraj ;) i na lody się wybieramy ze znajomymi :D

Mam nadzieje że uchowam jeszcze do 14 jak przyjdzie przyjaciółka :P Bo mąż już wieczorem może się nie załapać :D

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam do obiadu, dzisiaj u teściów i pizzy mi się okrutnie chce od kilku dni, chyba wyciągnę męża na zakupy, a później podstępem na pizzę :D nie wiadomo jak długo ta promocja w HM będzie, więc jadę po staniki do karmienia, bo ostatnio widziałam dwupak za 30 lub 40 zł ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko jak wpisalam na allegro monitor oddechu to czesto wyskakiwal mi dla blizniakow taki:
    http://allegro.pl/blizniaki-monitor-oddechu-baby-control-bc-220i-i6185748457.html?bi_s=ads&bi_m=p2,2&bi_c=88938

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my od rana działamy powolutku
    ja nadal bawię sie z dokumentami, mąż wyprał kanapę i założył w końcu osłone na balkon...tylko kotek się pogniewał, bo teraz ma małą widoczność

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja gotuje makaron, do rosolu, zjemy i biore sie za marynowanie lopatki do drugiego dania, w piekarniku ja dzis upieke w plastrach :) a moj maz od rana poodkurzal calh dom poscieral wszexzie kurze, powiesil pranie podejrzane :) dobra dzis go pochwale jestem zadowolona ze sam z siebie sie wzial za prace domowe :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pokrowce do wozka, fotelika, pieterka od lozeczka pralam w normalnym proszku do prania tym co nasze pranie , dzieciece ciuszki bedemprac w dzidziusiu czy tam loveli zalezy co, pod reke wpadnie

• marta258 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pokrowce od wózka mam wyprane a fotelik samochodowy nowy więc raczej prać nie będę.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka, w końcu masz brzuszek! :)

Malutka92 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka już nie jesteś taka malutka, brzuszek jak ta tralalala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka to Ty jednak w ciąży? ;) Masz brzuch jak się patrzy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mały dziś mnie okłada po żebrach, aż na skraju łez jestem, boli jak... :/
    mjaxmy1hy2qxywrkztg2mgvhmda0.png

w duchu sobie powtarzam "wytrzymaj, jeszcze miesiąc..." :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 12:29

Ulfenstein, martta, Anulka01 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie :)
    Mąż z córką i goście pojechali na baseny. W domu spokój. Mama zrobiła obiad a ja sobie ogarnelam swój pokój i córki bo wczoraj już sił bragoście
    Pewnie zaraz wrócą i będzie znowu chaos. Ale co zrobić

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Nie ma wody od 10 i nie mam jak wejść pod prysznic :/ Będę się zbierać na obiad do rodziców to u nich skorzystam. Nie ma żadnej kartki ze ktoś coś robi to pewnie awaria.

Gratuluję udanych wizyt :) Rosną te Nasze szkraby pięknie.
    Malutka śliczny brzuszek :)
    Mmargol też malowaliśmy łóżeczko. Najpierw czyszczenie, później impregnat 2x i na to farba 2x.

Nic się nie chce przez to zachmurzenie i deszcz :/

Miłego dnia

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Malutka92 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My do naszej malej mowimy non stop zeby chociaz jeszcze miesiac posiedziała w brzuszku,bo główkę czuc juz pod palcami bardzo nisko jakby chciala juz wyjsc,a szczypie mnie w pochwie strasznie :-( bol spojenia coraz silniejszy,utrudnia chodzenie,przekręcanie sie z boku na bok w nocy to az placze z bólu :-(

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:

dzięi za odpowiezi dotyczące soczewek- pewnie zamówiłabym w ciemno i swój wzrok doprowadziłabym do zupełnej ruiny- a tu trzeba dziecko odchować ;-)

Ale lejeeee...;/

Tez planuje babysense 5.

A co do soczewek to jakbyś wzięła w ciemno to nie wyrobiłabys w nich nawet minuty (chyba ze bys trafiła z tymi parametrami).
    Kiedys nie zerknęłam ze wydali mi zły jeden wymiar to był taki bol i dyskomfort po założeniu, ze od razu je wyciągasz :)

claudiuszek lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:33

‹‹ 1584 1585 1586 1587 1588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ