WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
jeśli chodzi o monitor oddechu to chciałabym kupić ten babysense 5- ma dobre opinie. Z tego przenośnego się wyleczyłam dzięki dobrym radom doświadczonych mam z naszego forum
dzięi za odpowiezi dotyczące soczewek- pewnie zamówiłabym w ciemno i swój wzrok doprowadziłabym do zupełnej ruiny- a tu trzeba dziecko odchować
Ale lejeeee...;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja czekam do obiadu, dzisiaj u teściów i pizzy mi się okrutnie chce od kilku dni, chyba wyciągnę męża na zakupy, a później podstępem na pizzę
nie wiadomo jak długo ta promocja w HM będzie, więc jadę po staniki do karmienia, bo ostatnio widziałam dwupak za 30 lub 40 zł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja gotuje makaron, do rosolu, zjemy i biore sie za marynowanie lopatki do drugiego dania, w piekarniku ja dzis upieke w plastrach
a moj maz od rana poodkurzal calh dom poscieral wszexzie kurze, powiesil pranie podejrzane
dobra dzis go pochwale jestem zadowolona ze sam z siebie sie wzial za prace domowe
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Nie ma wody od 10 i nie mam jak wejść pod prysznicBędę się zbierać na obiad do rodziców to u nich skorzystam. Nie ma żadnej kartki ze ktoś coś robi to pewnie awaria.
Gratuluję udanych wizytRosną te Nasze szkraby pięknie.
Malutka śliczny brzuszek
Mmargol też malowaliśmy łóżeczko. Najpierw czyszczenie, później impregnat 2x i na to farba 2x.
Nic się nie chce przez to zachmurzenie i deszcz
Miłego dnia
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
My do naszej malej mowimy non stop zeby chociaz jeszcze miesiac posiedziała w brzuszku,bo główkę czuc juz pod palcami bardzo nisko jakby chciala juz wyjsc,a szczypie mnie w pochwie strasznie
bol spojenia coraz silniejszy,utrudnia chodzenie,przekręcanie sie z boku na bok w nocy to az placze z bólu
-
claudiuszek wrote:dzień dobry
jeśli chodzi o monitor oddechu to chciałabym kupić ten babysense 5- ma dobre opinie. Z tego przenośnego się wyleczyłam dzięki dobrym radom doświadczonych mam z naszego forum
dzięi za odpowiezi dotyczące soczewek- pewnie zamówiłabym w ciemno i swój wzrok doprowadziłabym do zupełnej ruiny- a tu trzeba dziecko odchować
Ale lejeeee...;/
Tez planuje babysense 5.
A co do soczewek to jakbyś wzięła w ciemno to nie wyrobiłabys w nich nawet minuty (chyba ze bys trafiła z tymi parametrami).
Kiedys nie zerknęłam ze wydali mi zły jeden wymiar to był taki bol i dyskomfort po założeniu, ze od razu je wyciągasz
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny