X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry ;-) jeśli chodzi o monitor oddechu to chciałabym kupić ten babysense 5- ma dobre opinie. Z tego przenośnego się wyleczyłam dzięki dobrym radom doświadczonych mam z naszego forum ;-)

dzięi za odpowiezi dotyczące soczewek- pewnie zamówiłabym w ciemno i swój wzrok doprowadziłabym do zupełnej ruiny- a tu trzeba dziecko odchować ;-)

Ale lejeeee...;/

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    dzień dobry ;-) jeśli chodzi o monitor oddechu to chciałabym kupić ten babysense 5- ma dobre opinie. Z tego przenośnego się wyleczyłam dzięki dobrym radom doświadczonych mam z naszego forum ;-)

Chodzi o te przypinane np. do pieluszek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to jak zdrowe drugie śniadanie :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c781929d77b.jpg

pirelka, kamciaelcia, Ewelina.Irl, bbeczka91, Sabina, _izunia_, mychakruszyna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Nie ma to jak zdrowe drugie śniadanie :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c781929d77b.jpg
    Pycha :D

Ja mam jeszcze kawałek tiramisu z wczoraj ;) i na lody się wybieramy ze znajomymi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Pycha :D

Ja mam jeszcze kawałek tiramisu z wczoraj ;) i na lody się wybieramy ze znajomymi :D

Mam nadzieje że uchowam jeszcze do 14 jak przyjdzie przyjaciółka :P Bo mąż już wieczorem może się nie załapać :D

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam do obiadu, dzisiaj u teściów i pizzy mi się okrutnie chce od kilku dni, chyba wyciągnę męża na zakupy, a później podstępem na pizzę :D nie wiadomo jak długo ta promocja w HM będzie, więc jadę po staniki do karmienia, bo ostatnio widziałam dwupak za 30 lub 40 zł ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko jak wpisalam na allegro monitor oddechu to czesto wyskakiwal mi dla blizniakow taki:
    http://allegro.pl/blizniaki-monitor-oddechu-baby-control-bc-220i-i6185748457.html?bi_s=ads&bi_m=p2,2&bi_c=88938

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my od rana działamy powolutku
    ja nadal bawię sie z dokumentami, mąż wyprał kanapę i założył w końcu osłone na balkon...tylko kotek się pogniewał, bo teraz ma małą widoczność

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja gotuje makaron, do rosolu, zjemy i biore sie za marynowanie lopatki do drugiego dania, w piekarniku ja dzis upieke w plastrach :) a moj maz od rana poodkurzal calh dom poscieral wszexzie kurze, powiesil pranie podejrzane :) dobra dzis go pochwale jestem zadowolona ze sam z siebie sie wzial za prace domowe :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pokrowce do wozka, fotelika, pieterka od lozeczka pralam w normalnym proszku do prania tym co nasze pranie , dzieciece ciuszki bedemprac w dzidziusiu czy tam loveli zalezy co, pod reke wpadnie

• marta258 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pokrowce od wózka mam wyprane a fotelik samochodowy nowy więc raczej prać nie będę.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka, w końcu masz brzuszek! :)

Malutka92 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka już nie jesteś taka malutka, brzuszek jak ta tralalala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka to Ty jednak w ciąży? ;) Masz brzuch jak się patrzy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mały dziś mnie okłada po żebrach, aż na skraju łez jestem, boli jak... :/
    mjaxmy1hy2qxywrkztg2mgvhmda0.png

w duchu sobie powtarzam "wytrzymaj, jeszcze miesiąc..." :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 12:29

Ulfenstein, martta, Anulka01 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie :)
    Mąż z córką i goście pojechali na baseny. W domu spokój. Mama zrobiła obiad a ja sobie ogarnelam swój pokój i córki bo wczoraj już sił bragoście
    Pewnie zaraz wrócą i będzie znowu chaos. Ale co zrobić

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Nie ma wody od 10 i nie mam jak wejść pod prysznic :/ Będę się zbierać na obiad do rodziców to u nich skorzystam. Nie ma żadnej kartki ze ktoś coś robi to pewnie awaria.

Gratuluję udanych wizyt :) Rosną te Nasze szkraby pięknie.
    Malutka śliczny brzuszek :)
    Mmargol też malowaliśmy łóżeczko. Najpierw czyszczenie, później impregnat 2x i na to farba 2x.

Nic się nie chce przez to zachmurzenie i deszcz :/

Miłego dnia

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Malutka92 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My do naszej malej mowimy non stop zeby chociaz jeszcze miesiac posiedziała w brzuszku,bo główkę czuc juz pod palcami bardzo nisko jakby chciala juz wyjsc,a szczypie mnie w pochwie strasznie :-( bol spojenia coraz silniejszy,utrudnia chodzenie,przekręcanie sie z boku na bok w nocy to az placze z bólu :-(

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:

dzięi za odpowiezi dotyczące soczewek- pewnie zamówiłabym w ciemno i swój wzrok doprowadziłabym do zupełnej ruiny- a tu trzeba dziecko odchować ;-)

Ale lejeeee...;/

Tez planuje babysense 5.

A co do soczewek to jakbyś wzięła w ciemno to nie wyrobiłabys w nich nawet minuty (chyba ze bys trafiła z tymi parametrami).
    Kiedys nie zerknęłam ze wydali mi zły jeden wymiar to był taki bol i dyskomfort po założeniu, ze od razu je wyciągasz :)

claudiuszek lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:33

‹‹ 1584 1585 1586 1587 1588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ