X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez deszcz nie pada , wypralam 2 pralki prania z, tygodnia, bo przez ten deszcz to nie bylo sensu tego nawet wstawiac, a dzis lekki wiaterek to akurat wyschnie na dworze :)

a ja kupilam w kauflandaie brzoskwinie wcaoraj mowie wam pyszne nie moge sie nimi najesc !! :)

ja po corce rozstepy mam okropne ale po tylu latach to sa biale, a teraz w drugiej ciazh odpukac nowe sie nke pojawiaja i oby tak dalej.

mi belly pokazuje 87 dni do porodu :) a kiedh urodze to ske dowiem po wrzesniowej wizycie, bo ta 10.08 to bedzie rowno 31 tc dopiero !!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka
    śliczny brzuszek, bardzo zgrabniutki!

mój tak wielki, ze wstyd pokazywać

malujemy jednak jeszcze sufit w łazience

Malutka92 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie do porodu zostało około 40 dni. A może mniej zobaczymy co lekarz zdecyduje.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ta promocja w hm jest też w stacjonarnych sklepach ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali, ja jadę do stacjonarnego HM :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi napisz bo ja jestem poza krk i do najblizszeego mam 25 km a chciałabym przymierzyć a nie chce jechać na darmo

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moje wczorajsze dzieło :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0cbc4a37354.jpg

jeszcze kwiatki umyje i koniec

Angela89, mychakruszyna, claudiuszek, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my chyba na spacer pojdziemy, bo co tu robic :)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w leniwy dzień :)
    Powiem wam ze zrobiłam błąd piorąc ubranka w maju bo teraz co chwile gdzieś upoluje 2,3 sztuki i szkoda mi pralki uruchamiać :P a za każdym razem mówię że to ostatnie zakupy :P

Co do monitora myśmy kupili a właściwie odkupili angelcare Ac 401 z niania jak nowy sprzęt po dzidziusiu 8miesiecznym. Wiem że firma ta ma rozne opinie jednak przestudiowalam fora gdzie rodzice maja pretensje i przestudiowałam instrukcje...wszelkie zastrzeżenia sa opisane w instrukcji oraz co robic żeby im zapobiec:)

Ostatnio moja noc trwa od 5-10 :/ cala noc czuje jakbym red bulla wypila mimo ze w dzien zasypiam na stojąco :( do tego brzuch mam po same piersi przez co żołądek odmawia posłuszeństwa i ciągle boli nie mówiąc już o bolesnych ruchach które stały się mega bolesne i wczoraj wręcz kurwice miałam na maluszka po czym dopadły mnie wyrzuty sumienia :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Ja dzis sie wyspalam Piotrek zabral Nicole do sklepu po skladniki na sniadanie , wrocil i zrobil sniadanie dopiero mnie obudzili sniadaniem do lozka . A urodziny mam dopiero jutro :-P
    U nas tez piekne slonko wstawilam posciel wywiesze i chyba pojedziemy nad morze bo szkoda siedziec w domu .
    Czy wy macie juz poprane ubranka dla najmlodszych ? Ja juz popralam poprasowalam czesc . Zoatalo tylko z gondoli wyprac z kosza mojzeszowego i wsio . :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już po obiedzie, teraz gorsza misja przede mną czyli wyciągnięcie męża na sklepy :)
    Ewelina, ja mam w planach poprać wszystko pod koniec lipca, chciałabym się też już powoli pakować do szpitala, ale nie mam do czego, czekam aż rodzice wrócą z urlopu i pożyczą mi jakąś torbę :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sie spakuje gdzies za 2tyg
    Ide robic ciacho kinder country :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi osobiscie to kinder country nie przypadlo do gustu mimo se siejerobi w 5mi ut, moze dlatego ze nie jestem fanem namiernie slodkich rzeczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bylosmy na lodach ale szczerze to zjadlam bo zjadlam a traz mi nie odbrze, przesyy slpdyczy jua mam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tej ciąży w ogóle jakoś mało słodyczy jem, wolę jakieś rzeczy na ostro/słono ;)
    widzę że nasz pizzeria ma promocje weekendowo-urodzinową i wszystko jest -50%, ale wyciągnąć faceta do lokalu, pewnie skończy się "a weź zamów na dowóz" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w tej ciazy ciagle mam chec na mieso, duzo miesa i jescze wiecej miesa ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak miałam, a teraz coraz mniej mięsa bym mogła jeść, zdecydowanie warzywa, makarony i naleśniki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 16:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mieso i warzywa w kolo :) a na kolacje codziennie musi byc cos ze smietana i szczypiorem albo ser bialy albo pomidor i obowiazkowo parowka albo kielbaska :)

Widaz ze facet w brzuchu siedzi haha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz na okrągło jem ogórki, pomidory koktajlowe i rzodkiewki :P
    gorzej jak mnie złapie chęć na niezdrowego hamburgera :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na smieciowe jedzenie nie mam checi ci powiem :) a po pizzy to mnie brzuch boli chyba za ciezka, a hamburegerow na szczescke nie lubie :)

‹‹ 1585 1586 1587 1588 1589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ