X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez deszcz nie pada , wypralam 2 pralki prania z, tygodnia, bo przez ten deszcz to nie bylo sensu tego nawet wstawiac, a dzis lekki wiaterek to akurat wyschnie na dworze :)

a ja kupilam w kauflandaie brzoskwinie wcaoraj mowie wam pyszne nie moge sie nimi najesc !! :)

ja po corce rozstepy mam okropne ale po tylu latach to sa biale, a teraz w drugiej ciazh odpukac nowe sie nke pojawiaja i oby tak dalej.

mi belly pokazuje 87 dni do porodu :) a kiedh urodze to ske dowiem po wrzesniowej wizycie, bo ta 10.08 to bedzie rowno 31 tc dopiero !!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka
    śliczny brzuszek, bardzo zgrabniutki!

mój tak wielki, ze wstyd pokazywać

malujemy jednak jeszcze sufit w łazience

Malutka92 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie do porodu zostało około 40 dni. A może mniej zobaczymy co lekarz zdecyduje.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ta promocja w hm jest też w stacjonarnych sklepach ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali, ja jadę do stacjonarnego HM :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi napisz bo ja jestem poza krk i do najblizszeego mam 25 km a chciałabym przymierzyć a nie chce jechać na darmo

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moje wczorajsze dzieło :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0cbc4a37354.jpg

jeszcze kwiatki umyje i koniec

Angela89, mychakruszyna, claudiuszek, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my chyba na spacer pojdziemy, bo co tu robic :)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w leniwy dzień :)
    Powiem wam ze zrobiłam błąd piorąc ubranka w maju bo teraz co chwile gdzieś upoluje 2,3 sztuki i szkoda mi pralki uruchamiać :P a za każdym razem mówię że to ostatnie zakupy :P

Co do monitora myśmy kupili a właściwie odkupili angelcare Ac 401 z niania jak nowy sprzęt po dzidziusiu 8miesiecznym. Wiem że firma ta ma rozne opinie jednak przestudiowalam fora gdzie rodzice maja pretensje i przestudiowałam instrukcje...wszelkie zastrzeżenia sa opisane w instrukcji oraz co robic żeby im zapobiec:)

Ostatnio moja noc trwa od 5-10 :/ cala noc czuje jakbym red bulla wypila mimo ze w dzien zasypiam na stojąco :( do tego brzuch mam po same piersi przez co żołądek odmawia posłuszeństwa i ciągle boli nie mówiąc już o bolesnych ruchach które stały się mega bolesne i wczoraj wręcz kurwice miałam na maluszka po czym dopadły mnie wyrzuty sumienia :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Ja dzis sie wyspalam Piotrek zabral Nicole do sklepu po skladniki na sniadanie , wrocil i zrobil sniadanie dopiero mnie obudzili sniadaniem do lozka . A urodziny mam dopiero jutro :-P
    U nas tez piekne slonko wstawilam posciel wywiesze i chyba pojedziemy nad morze bo szkoda siedziec w domu .
    Czy wy macie juz poprane ubranka dla najmlodszych ? Ja juz popralam poprasowalam czesc . Zoatalo tylko z gondoli wyprac z kosza mojzeszowego i wsio . :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już po obiedzie, teraz gorsza misja przede mną czyli wyciągnięcie męża na sklepy :)
    Ewelina, ja mam w planach poprać wszystko pod koniec lipca, chciałabym się też już powoli pakować do szpitala, ale nie mam do czego, czekam aż rodzice wrócą z urlopu i pożyczą mi jakąś torbę :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sie spakuje gdzies za 2tyg
    Ide robic ciacho kinder country :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi osobiscie to kinder country nie przypadlo do gustu mimo se siejerobi w 5mi ut, moze dlatego ze nie jestem fanem namiernie slodkich rzeczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bylosmy na lodach ale szczerze to zjadlam bo zjadlam a traz mi nie odbrze, przesyy slpdyczy jua mam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tej ciąży w ogóle jakoś mało słodyczy jem, wolę jakieś rzeczy na ostro/słono ;)
    widzę że nasz pizzeria ma promocje weekendowo-urodzinową i wszystko jest -50%, ale wyciągnąć faceta do lokalu, pewnie skończy się "a weź zamów na dowóz" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w tej ciazy ciagle mam chec na mieso, duzo miesa i jescze wiecej miesa ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak miałam, a teraz coraz mniej mięsa bym mogła jeść, zdecydowanie warzywa, makarony i naleśniki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 16:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mieso i warzywa w kolo :) a na kolacje codziennie musi byc cos ze smietana i szczypiorem albo ser bialy albo pomidor i obowiazkowo parowka albo kielbaska :)

Widaz ze facet w brzuchu siedzi haha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz na okrągło jem ogórki, pomidory koktajlowe i rzodkiewki :P
    gorzej jak mnie złapie chęć na niezdrowego hamburgera :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na smieciowe jedzenie nie mam checi ci powiem :) a po pizzy to mnie brzuch boli chyba za ciezka, a hamburegerow na szczescke nie lubie :)

‹‹ 1585 1586 1587 1588 1589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ