WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie tez deszcz nie pada , wypralam 2 pralki prania z, tygodnia, bo przez ten deszcz to nie bylo sensu tego nawet wstawiac, a dzis lekki wiaterek to akurat wyschnie na dworze
a ja kupilam w kauflandaie brzoskwinie wcaoraj mowie wam pyszne nie moge sie nimi najesc !!
ja po corce rozstepy mam okropne ale po tylu latach to sa biale, a teraz w drugiej ciazh odpukac nowe sie nke pojawiaja i oby tak dalej.
mi belly pokazuje 87 dni do porodua kiedh urodze to ske dowiem po wrzesniowej wizycie, bo ta 10.08 to bedzie rowno 31 tc dopiero !!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się w leniwy dzień
Powiem wam ze zrobiłam błąd piorąc ubranka w maju bo teraz co chwile gdzieś upoluje 2,3 sztuki i szkoda mi pralki uruchamiaća za każdym razem mówię że to ostatnie zakupy
Co do monitora myśmy kupili a właściwie odkupili angelcare Ac 401 z niania jak nowy sprzęt po dzidziusiu 8miesiecznym. Wiem że firma ta ma rozne opinie jednak przestudiowalam fora gdzie rodzice maja pretensje i przestudiowałam instrukcje...wszelkie zastrzeżenia sa opisane w instrukcji oraz co robic żeby im zapobiec:)
Ostatnio moja noc trwa od 5-10cala noc czuje jakbym red bulla wypila mimo ze w dzien zasypiam na stojąco
do tego brzuch mam po same piersi przez co żołądek odmawia posłuszeństwa i ciągle boli nie mówiąc już o bolesnych ruchach które stały się mega bolesne i wczoraj wręcz kurwice miałam na maluszka po czym dopadły mnie wyrzuty sumienia
-
Hej . Ja dzis sie wyspalam Piotrek zabral Nicole do sklepu po skladniki na sniadanie , wrocil i zrobil sniadanie dopiero mnie obudzili sniadaniem do lozka . A urodziny mam dopiero jutro
U nas tez piekne slonko wstawilam posciel wywiesze i chyba pojedziemy nad morze bo szkoda siedziec w domu .
Czy wy macie juz poprane ubranka dla najmlodszych ? Ja juz popralam poprasowalam czesc . Zoatalo tylko z gondoli wyprac z kosza mojzeszowego i wsio .
-
nick nieaktualnyja już po obiedzie, teraz gorsza misja przede mną czyli wyciągnięcie męża na sklepy
Ewelina, ja mam w planach poprać wszystko pod koniec lipca, chciałabym się też już powoli pakować do szpitala, ale nie mam do czego, czekam aż rodzice wrócą z urlopu i pożyczą mi jakąś torbęEwelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny