WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Darusia wrote:Witam dziewczyny! Bardzo długo mnie tutaj nie było (bodajże dobre 4 miesiące). I od razu mam do was pytanie
Strasznie się niepokoję. Jestem w 32 tc i od wczoraj wieczór miewam straszne bóle podbrzusza i u góry brzucha... Czy waszym zdaniem powinnam się niepokoić?
U mnie bóle podbrzusza nie oznaczają nic złego ale nie wiem o jakim bólu u góry brzucha mówisz, moze to żołądek? Generalnie jeżeli nospa Ci na to nie pomaga to dla świetego spokoju zadzwoń do swojego ginekologa lub jedz na IP.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj byliśmy na spacerze ze znajomymi, na lodach naturalnych, ale jakoś dzisiaj mnie nie powaliły w smaku
potem poszliśmy na pizzę, była pyszna.. ale co się do wc ostałam to moje. Każdy się gapił, koleżanka cały czas na ludzi, na mój brzuch.. a oni nic jak posągi, ale gapić się potrafią !!
My zdjęliśmy pokrowiec z fotelika, ale się namęczyliśmy..nie wiem jak go założymy potemno i piorę jeden. Gąbkę wyjmowana wyprałam ręcznie + daszki.
-
martta wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, Anulka wsad to antyalergiczny wsad silikonowy czy jakos tak, pościel medyczna jakaś. Zastanowić sie jeszcze muszę czy prać czy wietrzyc tylko hmmm.
Mmargol to ciekawa koncepcja z tymi piłkamiMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Witam sie już po wizycie u rodziny najedzona jak świnka nogi mam jak balony generalnie hipcio ze mnie. Ale było fajnie bo kuzynka M też w ciąży 5 miesiąc zaczęła. W weekend to zawsze można was szybko nadgonić
My bedziemy chyba kupować angelcare monitor chociaż dalej sie zastanawiamy. -
Zamówiłam w gemini.
360zl.
Zostaje kilka rzeczy: wanienka, mata, materac (lateksowy albo lateksowy z kokosem), nawilżacz, inhalator, monitor i niania.
Plus na pozniej, ale nie jestem pewna: sterylizator, podgrzewacz, suszarka. Laktator jak bedzie potrzebny.
Wiec w sumie została końcówka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wróciłam z zakupów, staniki z 99 na 30 zł przecenione w HM, a jak przymierzyłam już nie byłam nimi tak zachwycona, niewygodne i ogólnie źle leżały, aż się boję pomyśleć co to będzie jak będzie trzeba je w końcu kupić
muszę w końcu wybrać i zamówić becik albo od razu śpiworek, sama już mam mętlik w głowiedziś udało mi się kupić tylko szampon i witaminy - zawsze w coś
-
nick nieaktualny
-
Cześć mamuśki:) Ten weekend był dla mnie cięższy niż cały tydzień. Od rana do nocy latałam za synciem, bo mąż własnoręcznie układa taras z płyt w ogrodzie. Robi to pierwszy raz, więc jakoś wolno to postępuje.
Przyszły już do mnie wszystkie pościele, poszewki na rogala, ręczniczki, kocyki. Jutro dojdzie ostatnia paczka z ubrankami na 56 i 62 i wtedy wezmę się za wielkie pranie i prasowanie.Do połowy sierpnia muszę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, bo zaczynamy z Arturkiem dni adaptacyjne w żłóbku i nie będę miała głowy do niczego.
-
nick nieaktualnyWitam sie na koniec weekendu. Dla mnie tez ten czas byl mega meczacy, duzo atrakcji i jakos tak sie okazalo, ze brak mi sil. Chyba trzeba juz sie mocniej oszczedzac, ale bylo milo. Teraz od jutra odpoczywam na kanapie
W ogole od piatku mam takie sztywnienie brzucha, mysle czy nie sa to jakies skurcze, a raczej bezbolesne, takie napiecie chwilowe. Moze wybiore sie w tygodniu do gina i podpytam przy okazji o te skurcze lydek, bo ciagle mnie meczazobaczymy co powie.
Jutro pewnie uda mi sie nadrobic, bo dzis to juz uciekam spac -
Kobietki nadrobie was już jutro. U nas kolejny tydzień już leci...
Pokazywać zdjęcia pościeli dla synkow wraz z namiarami! Muszę na szybko kupić bo kurcze tego nie mam jak się okazuje. Córka jeszcze śpi w swojej 90x120. A od dziadków drugiego kompletu zabierać jednak nie będziemy. A tak już chyba wszystko by było, no może oprócz sweterków i bucików. -
Little Red Fox wrote:ja wróciłam z zakupów, staniki z 99 na 30 zł przecenione w HM, a jak przymierzyłam już nie byłam nimi tak zachwycona, niewygodne i ogólnie źle leżały, aż się boję pomyśleć co to będzie jak będzie trzeba je w końcu kupić
muszę w końcu wybrać i zamówić becik albo od razu śpiworek, sama już mam mętlik w głowiedziś udało mi się kupić tylko szampon i witaminy - zawsze w coś
Foxik a jak rozmiarowo te karmniki? Normalna rozmiarowo, boją n hm zamowilam sobie ale za69 bo nie było rozm 85d. Gdybyś jednak się wybierała to daj znać, może nieskromnie cię wykorzystam -
nick nieaktualnyHej, ja dopiero z grilla wróciłam. Zachciało się imprez:)
Ktoś pytał o materace. Ja też z polecenia zamawiałam z materacedlaciebie, konkretnie ten: https://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/rodzaj_materaca/materac_lateksowy_z_kokosem_i_visco_piotrus.html?wariant=18891&OfertyStandard
Zamówienie się zgadzało, wszystko ok, opinie mają bardzo dobre, osobiście nie wypróbowałam, ale z polecenia chwalą.mmargol lubi tę wiadomość