X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z zakupów :) nogi wlazly w d..ę ;) oczywiście butelki nie kupiłam bo nie było smoczkow 0+. W przyszłym tyg jadę po nową pralkę i w sierpniu będę ją testować na ubrankach Młodej :)
    Teraz w ramach relaksiku zjadłam borówki z płatkami i kawkę ze spienionym mleczkiem :)
    Ale cudny dzionek :) jeszcze się relaksuje bez synulka, ale już mi za nim tęskno.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ja testuje nową kuchenkę i piekarnik :D

Orientujesz się może czy i w jakich cenach są np w Bobasku lub Akpolu te poduszki klin i materacyki do łóżeczka? Zastanawiam się czy stacjonarnie kupić czy przez internet - Ci sprzedawcy na allegro to chyba każdy ma jakieś negatywy, że już się obawiam przy takich rzeczach

Może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro co do materaca z kokosem lub gryką?

agatia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://krainamateracy.pl/materace-dzieciece-c-2.html ja planuję zamówić tutaj, ale to dopiero plany więc polecić w 100% nie mogę

mhsvi09k4211dm8g.png

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam z polowanka :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90e9b6564212.jpg
    W końcu mam cos cieplejszego dla młodego :)

kamciaelcia, mmargol, agatia, martta, claudiuszek, pirelka, Pysiaczek89, AJrin, mychakruszyna, _izunia_, bbeczka91, haneczka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż chciał takiego tygryska kupić, ale u nas same wielkie rozmiary były, kupowałaś w smyku?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka
    Cudny tygrysek
    My mamy zwykłego misia

Anulka01 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMargol w Akpolu są kliny od 29,99 w górę, ja kupiłam chyba za 35 zł, wzięłam taki sam, jaki miałam przy synku. Wejdź na ich stronę Internetową
    http://akpolbaby.pl/pl/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=poduszka+klin&submit_search=

Z materacem nie pomogę bo mam po synku, ale też pewnie mają w necie :)
    A Babmi ma na fb swoją stronę, natomiast Bobasek nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 17:20

mmargol lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki a skoro o praniu mowa, to pościel tez pierzecie, w sensie wypelnienie? No bo poszewki to jasna sprawa, ale nie wiem czy kołdry tez do pralki czy tylko wietrzenie dobre? Niby na metce napisane ze prać w 90 stopniach, ale jakis boje sie ze ten srodek sie zbije czy cus i taki mam dylemat. Od tego tygodnia ma byc znowu ciepło to wezmę się za pranue chyba, bo jakos mnie to stresuje, poprasuje i wloze do workow prozniowych, myślicie że dobry to pomysł?

o148p07w5riqasy7.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w smyku po 40 zł. Były jeszcze rozmiary 50 i potem juz tez duże.

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Anulka
    Cudny tygrysek
    My mamy zwykłego misia
    Misia tez miałam w ręce ale Kacper stwierdził ze jak Kubuś to kumpla tygryska bierzemy ;)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta
    Ja nowej pościeli nie piore. Teraz zamierzam przeprac kołdrę do łóżeczka bo trochę leżała. Z kołyski pościel juz dawno wyprana

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Pirelko jak wpisalam na allegro monitor oddechu to czesto wyskakiwal mi dla blizniakow taki:
    http://allegro.pl/blizniaki-monitor-oddechu-baby-control-bc-220i-i6185748457.html?bi_s=ads&bi_m=p2,2&bi_c=88938
    Tak myślałam o nim, ale jest połączony z jednym monitorem.. trzeba mieć łóżeczka blisko siebie, a ja mam dwa na osobnych ścianach i nie się pogodzić. Musiałabym mieć dwa osobne.

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta nie pomogę bo nie będę używać pościeli, tylko śpiworki, do wózka kocyk bez wkładu.
    Anulka tygrysek jest cudowny, też miałam przy synku tygryska :) Zresztą wszyscy mówią na niego Borynio-Tygrynio albo Borysek-Tygrysek i cudownie prezentował się w tym wdzianku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Dziewczyny czy ta promocja w hm jest też w stacjonarnych sklepach ?
    U mnie stacjonarnie nic ciekawego nie ma :/ a spodnie same w rozmiarze 34 ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Agatia ja testuje nową kuchenkę i piekarnik :D

Orientujesz się może czy i w jakich cenach są np w Bobasku lub Akpolu te poduszki klin i materacyki do łóżeczka? Zastanawiam się czy stacjonarnie kupić czy przez internet - Ci sprzedawcy na allegro to chyba każdy ma jakieś negatywy, że już się obawiam przy takich rzeczach

Może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro co do materaca z kokosem lub gryką?
    Ja kupiłam u http://allegro.pl/show_user.php?uid=21469799 koleżanka mi polecała, bo kupowała z gryka u niego. Ja wzięłam z kokosem i pianka, jedyne co się nie zgadza to pokrowiec 100% poliester ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Mamuśki a skoro o praniu mowa, to pościel tez pierzecie, w sensie wypelnienie? No bo poszewki to jasna sprawa, ale nie wiem czy kołdry tez do pralki czy tylko wietrzenie dobre? Niby na metce napisane ze prać w 90 stopniach, ale jakis boje sie ze ten srodek sie zbije czy cus i taki mam dylemat. Od tego tygodnia ma byc znowu ciepło to wezmę się za pranue chyba, bo jakos mnie to stresuje, poprasuje i wloze do workow prozniowych, myślicie że dobry to pomysł?
    Ja nie piorę wypełnienia, wywietrzę tylko..

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Martta a jaki masz wsad? Ja muszę wyprać bo po Kacprze trochę czasu leży ale nowego bym nie prała.

atdcupjy14gifv7v.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZięki Agatia :)

Pirelka właśnie u tego sprzedawcy też patrzyłam i w negatywach jest o tym napisane, podobno pokrowiec nie jest zdejmowany - to prawda?

A co do prania wypełnienia kołderki i podusi to jeszcze nie mam swojego, ale co do ewentualnego "zbicia" się wsadu to jest na to patent - do bębna pralki wrzucić piłkę tenisową albo i kilka jak się ma i one niby zapobiegają zbijaniu wypełnień kołder i kurtek puchowych - ja osobiście nie sprawdzałam bo zapominam piłek kupić ale mojej mamie i siostrze podziałało ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:53

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    DZięki Agatia :)

Pirelka właśnie u tego sprzedawcy też patrzyłam i w negatywach jest o tym napisane, podobno pokrowiec nie jest zdejmowany - to prawda?
    Mój jest zdejmowany, normalnie na zamek.

‹‹ 1586 1587 1588 1589 1590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ