WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam z zakupów
nogi wlazly w d..ę
oczywiście butelki nie kupiłam bo nie było smoczkow 0+. W przyszłym tyg jadę po nową pralkę i w sierpniu będę ją testować na ubrankach Młodej
Teraz w ramach relaksiku zjadłam borówki z płatkami i kawkę ze spienionym mleczkiem
Ale cudny dzionekjeszcze się relaksuje bez synulka, ale już mi za nim tęskno.
-
Agatia ja testuje nową kuchenkę i piekarnik
Orientujesz się może czy i w jakich cenach są np w Bobasku lub Akpolu te poduszki klin i materacyki do łóżeczka? Zastanawiam się czy stacjonarnie kupić czy przez internet - Ci sprzedawcy na allegro to chyba każdy ma jakieś negatywy, że już się obawiam przy takich rzeczach
Może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro co do materaca z kokosem lub gryką?agatia lubi tę wiadomość
-
A ja wróciłam z polowanka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90e9b6564212.jpg
W końcu mam cos cieplejszego dla młodegokamciaelcia, mmargol, agatia, martta, claudiuszek, pirelka, Pysiaczek89, AJrin, mychakruszyna, _izunia_, bbeczka91, haneczka lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
MMargol w Akpolu są kliny od 29,99 w górę, ja kupiłam chyba za 35 zł, wzięłam taki sam, jaki miałam przy synku. Wejdź na ich stronę Internetową
http://akpolbaby.pl/pl/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=poduszka+klin&submit_search=
Z materacem nie pomogę bo mam po synku, ale też pewnie mają w necie
A Babmi ma na fb swoją stronę, natomiast Bobasek nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 17:20
mmargol lubi tę wiadomość
-
Mamuśki a skoro o praniu mowa, to pościel tez pierzecie, w sensie wypelnienie? No bo poszewki to jasna sprawa, ale nie wiem czy kołdry tez do pralki czy tylko wietrzenie dobre? Niby na metce napisane ze prać w 90 stopniach, ale jakis boje sie ze ten srodek sie zbije czy cus i taki mam dylemat. Od tego tygodnia ma byc znowu ciepło to wezmę się za pranue chyba, bo jakos mnie to stresuje, poprasuje i wloze do workow prozniowych, myślicie że dobry to pomysł?
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Pirelko jak wpisalam na allegro monitor oddechu to czesto wyskakiwal mi dla blizniakow taki:
http://allegro.pl/blizniaki-monitor-oddechu-baby-control-bc-220i-i6185748457.html?bi_s=ads&bi_m=p2,2&bi_c=88938 -
Martta nie pomogę bo nie będę używać pościeli, tylko śpiworki, do wózka kocyk bez wkładu.
Anulka tygrysek jest cudowny, też miałam przy synku tygryskaZresztą wszyscy mówią na niego Borynio-Tygrynio albo Borysek-Tygrysek i cudownie prezentował się w tym wdzianku
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Agatia ja testuje nową kuchenkę i piekarnik
Orientujesz się może czy i w jakich cenach są np w Bobasku lub Akpolu te poduszki klin i materacyki do łóżeczka? Zastanawiam się czy stacjonarnie kupić czy przez internet - Ci sprzedawcy na allegro to chyba każdy ma jakieś negatywy, że już się obawiam przy takich rzeczach
Może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców allegro co do materaca z kokosem lub gryką? -
nick nieaktualnymartta wrote:Mamuśki a skoro o praniu mowa, to pościel tez pierzecie, w sensie wypelnienie? No bo poszewki to jasna sprawa, ale nie wiem czy kołdry tez do pralki czy tylko wietrzenie dobre? Niby na metce napisane ze prać w 90 stopniach, ale jakis boje sie ze ten srodek sie zbije czy cus i taki mam dylemat. Od tego tygodnia ma byc znowu ciepło to wezmę się za pranue chyba, bo jakos mnie to stresuje, poprasuje i wloze do workow prozniowych, myślicie że dobry to pomysł?
-
DZięki Agatia
Pirelka właśnie u tego sprzedawcy też patrzyłam i w negatywach jest o tym napisane, podobno pokrowiec nie jest zdejmowany - to prawda?
A co do prania wypełnienia kołderki i podusi to jeszcze nie mam swojego, ale co do ewentualnego "zbicia" się wsadu to jest na to patent - do bębna pralki wrzucić piłkę tenisową albo i kilka jak się ma i one niby zapobiegają zbijaniu wypełnień kołder i kurtek puchowych - ja osobiście nie sprawdzałam bo zapominam piłek kupić ale mojej mamie i siostrze podziałało -
nick nieaktualny