WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja normalnie noszę rozmiar 36/37 w zależności od modelu buta, teraz kupilkam 38, a dzieki sznurówkom trampki super nogi sie trzymaja, a tenisowki bez wiazania sa na gorsze dni
ogolnie obrzękow nie mam, zdarzyły się może dwa razy (po całym dniu roboty w domu i przy robieniu soków) , ale teraz pije wieczorem herbate z pokrzywy, więc nóżki nawet odrobinki opuchlizny nie maja
a w nocy w staję razzazwyczaj 24-1 , dziś nawet o 23:30, wiec mój mocz do laboratorium zawsze jest miarodajny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten paskudny moment kiedy wszystkie koszulki robią się za krótkie
http://iv.pl/images/25322524043483072978.jpgkamciaelcia, martta, mmargol, Malutka92, mysza0406, Macioszczyczka, Sabina, haneczka, Angela89, Ewelina.Irl, pirelka, marta258, agatia, violett, _izunia_, claudiuszek, AJrin, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Haneczka
U mnie stopy nie puchną i się nie rozlazły na boki (2 razy tylko spuchły jak gorąco było), więc mam tu na myśli wydłużenie się stopy niestety
Ja w nocy budzę się, ale nie na siku tylko z niewygody i zasypiam daleja będzie co raz to niewygodniej spać..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia, martta, mmargol, haneczka, Angela89, pirelka, marta258, violett, bbeczka91, _izunia_, claudiuszek, Anulka01 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny