WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie będę na ostatni miesiąc inwestować w odzież ciążową, mam kilka dłuższych koszulek, w których mogę się jeszcze ludziom pokazać
dziś u mnie tak leniwie, dobrze że nie muszę obiadu gotować, bo dostałam od teściowej bitki, tylko sos muszę pod siebie doprawić
dwa ostatnie ziemniaki będą dla mnie, jak mąż wróci powiem że nie ma nic innego oprócz kaszy lub ryżu
jakieś ciastko bym upiekła, ale nie mam pomysłu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam, wyspałam się
Ja mam ok 96 w pasie. Wszyscy mówią, że tylko w brzuch poszło i chyba mają rację, bo nie widzę, żeby coś innego się zmieniło, no cycolki oczywiście i mam juz +11kg. A liczyłam, że finalnie tyle będzie.
Muszę się zebrać, umyć głowę, zrobić zakupy, rozkminić co na obiad.
Czy to ciasto kinder country to trudne? Dajcie przepis proszę, może skuszę się. Jak już tyję to niech coś z tego mam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Haneczka
Dziekuje :* to był jeden z nielicznych dni, gdzie w miarę wyglądałam, bo wyszłam z domu na ślub kolegi, wiec musiałam jakos sie ogarnąć, bo tak to tylko piżama i łóżko na codzieńa ile komplementów wtedy usłyszałam od swojego M., chyba wyczerpał limit na cały rok
Ubierz się tak czasem po domu, albo na spacer z mężem to od razu będziesz miała lepszy humor.Ja się stroiłam na wakacjach, bo w domu z dzieckiem też mi się nie chce nic a nic.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
ja mam jutro dwukrotny wyjazd do Gorzowa
wczesnie rano do diabetologa a wieczorkiem doppler z pomiarami dzidzi, znów się dowiem ile Piotruś urósł...stres jest zawsze, a teraz muszę skupiać się na przepływach. No i to usg zrobi inny gin (w pierwszej ciązy go poznałam)
w czwartek za to wizyta u mojego prowadzącego-mam nadzieje, że już ustalimy datę cc , u nas wykonują cięcia planowe we wtorki i w czwartki, mogę jedynie obstawiać datę...ach, jaki stres i ekscytacja
mąz wziął na jutro wolne i ze mną będzie podróżował -
Foxiku cudny brzuszek, taka idealna piłeczka
Mmargol u mnie 112 cm w brzuchu6 kg na plusie, nogi chudsze, dupsko mniejsze, a brzuchol rośnie
ja nadal nie mam nic ciazowego, latam w jeansach z przed ciąży, które zdejmuje bez rozpinania
koszulki też z czasów wcześniejszych, tylko wybieram te dłuższe lub tuniki
Pitelko 111 cm przy dwójceluksusowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 10:56
-
nick nieaktualnyja miałam tylko jedne spodnie ciążowe, ale już nie mieszczę w nich tyłka
kupiłam też płaszczyk na wiosnę, ale okazało się że ani razu go nie ubrałam, bo rękawy były za długie, chyba je wystawie na allegro, może komuś się przyda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 10:58
-
Oo Agatia to mamy podobny brzuchol, a już myślałam, że mnie tak wysadziło. Zazdraszczam, że reszta Ci zmalała, bo ja przybrałam zwłaszcza w udach i czuje to już po spodniach ciążowych, jakoś mi w nich ciaśniej
dlatego głównie w leginsach pomykam lub w kieckach
Może jestem naiwna, ale łudzę się że podczas karmienia piersią niby schodza zapasy z tzw trudnych miejsc takich jak uda i pośladki, gdzieś to wyczytałam kiedyś, zobaczymy tylko czy i jak się to sprawdzi