X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzunio jakby przystopował a nie mam miary w domu bo też ciekawa jestem ile tam mam. W pierwszej ciąży położna mierzyła mi przyrost brzuszka co wizytę i mam to wpisane w kartę ciąży.

Foxiku i Pysiaczku super brzuszki :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie bardzo szybko spodnie przestały pasować, więc kupiłam gumkowe, bo nie miałam nic na dół. Gór nie kupuję.
    Myślałam, że będę miała dużo kiecek, a tu dupa w cyckach nie zapinam się.

Udało mi się kupić kieckę na wesele:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam 2 pary jeansów ciązowych (na pewno pamietacie :) ) i sa super dobrane
    może bym nosiła nadal te z przed ciązy, ale w jednych zamek się zepsul a drugie sie w kroku przetarły...reszty juz nawet nie wyciągałam, bo zawsze ma sie te ulubione :D
    poi cc czekaja mnie leginsy i ciązowe, no i zakupy nowej garderoby(Emilka miała 2 miesiące jak po jeansy jechalam, bo po ciązy waga spadła)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 33 tygodniu :)

Musialam odespac weekend, ale nad ranem to takie glupoty mi sie snily, ze nie dalam rady ;)

Ja mam 107 cm w brzuszku, lacznie przytylam 18 kg (masakra!), ale widze, ze duzo tej wody mi sie zebralo, ciagle mam opuchlizne na nogach, rekach, nawet rano. Pokrzywa troche pomaga.
    No i w ostatnim tygodniu nic nie przytylam, wiec jak zaczelam sie kontrolowac to jest super :)

Co do koszulek to jest duzy problem :D ostatnio kupilam topy za 12 zl w tesco rozmiar 46 i zakrywaja brzuszek : D

Agatia, super, ze wchodzisz w spodnie sprzed ciazy. Mi sie poszerzyly kosci bioder i miednicy, mam nadxieje, ze potem wroca do dawnego stanu, bo lubilam swoje spodnie :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 11:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dwie pary spodni długich ciążowych, spisują się genialnie i chyba długo po ciąży będę w nich chodzić, podobnie jak w krótkich ;) spódnice natomiast miałam na sobie tylko kilka razy, dobrze że były tanie :D bluzkę ciążową mam tylko jedną, w reszcie chodzę zwykłych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam literki nad łóżeczko, teraz 10 dni czekania :)

pirelka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett zasmucę cię, ale raczej miednica nie wróci do wymiarów sprzed ciąży. Też miałam taką nadzieję po ostatniej ciąży i dupa. Niby może 2 cm przybyło, ale do ulubionych spodni już nie wchodzę :/

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Tez mnie to czeka w tym tygodniu ;)
    Nie umiem jednak wzoru wybrać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 85 kg na liczniku, brzuszek mierzy 103cm, 12 kg na plusie. Próbuję wstawić foto
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80a7df4930c7.jpg

mmargol, Pysiaczek89, kamciaelcia, Anulka01 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    Tez mnie to czeka w tym tygodniu ;)
    Nie umiem jednak wzoru wybrać
    Jakbym sama miała wybierać to by było ciężko, z mężem poszło łatwiej :P

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z mężem w ogóle się nie wybiera prosto,
    pokazałam mu beciki, proszę powiedz który ci się najbardziej podoba
    stwierdził że zbyt duży wybór go przerasta :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sugerując się rozrabianiem bobasów w brzuszkach to Foxik, Żabcia i chyba Angela będą miały rozrabiaków. Mój daje o sobie znać ale ma bardzo stonowane ruchy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój nadal chyba myśli, że jak nogi wyłoży na moje żebra to mnie również będzie wygodnie :P
    bisacz, ja byłam spokojnym dzieckiem, mój mąż też, to po kim by miał charakterek?? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohoho, szykuje się kolejny opieprz od męża za sprzątanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik, nie wierz we wszystko co powiedzą rodzice :D:D:D

Pięknie wyglądacie dziewczyny, bardoz kobieco, niezależnie od tego, czy firanka wam odstaje, czy nie :D

Ja właśnie dziś poszłam na miasto w bluzce ferdkowej (super tekst męża, Anegla :D)
    I non stop poprawiałam i naciągałam na tyłek... a ghrrrr... nie lubie tego :P

I piękne nazewnictwo mężów.
    Mój mówi, że jestem orką... Szczególnie jak próbuje wstać z łóżka i się podciągam i skrzecze "eee...eee..eeee", czekając aż poda mi rękę... a wtedy mówi "Uwolnic orkę!" i podaje mi ręke....
    No cóż... orka mi się miło kojarzy. Wolę być orką niż wielorybem... :)

Nie wiem gdzie kupić śpiworek :(
    w sklepach stacjonarnych NIE MAA!!! a znów płacić za przesyłkę..? Nie chce mi się :(

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w domu. Wykończył mnie poranek. Co za masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ładne śpiworki wdziałam wczoraj w HM, w Smyku też są :)
    ja kupię jak się przestanie mieścić do becika,
    kurczę... półka mi na rękę spadła i chyba małego wystraszyła, bo sama spanikowałam :(
    tyle gratów niepotrzebnych mamy po teściach, że nie wiem co z tym robić, bo nam zostawili, "a może się przyda?" - skoro rok nie używałam to się nie przyda chyba już :(

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do brzucha. Mój ma dziś 117cm!!!! Nic dziwnego ze nie.mogę się już schylac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak. Jak przyszłam to wszystkie poszły :/

‹‹ 1592 1593 1594 1595 1596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ