WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój brzunio jakby przystopował a nie mam miary w domu bo też ciekawa jestem ile tam mam. W pierwszej ciąży położna mierzyła mi przyrost brzuszka co wizytę i mam to wpisane w kartę ciąży.
Foxiku i Pysiaczku super brzuszkiPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kupiłam 2 pary jeansów ciązowych (na pewno pamietacie
) i sa super dobrane
może bym nosiła nadal te z przed ciązy, ale w jednych zamek się zepsul a drugie sie w kroku przetarły...reszty juz nawet nie wyciągałam, bo zawsze ma sie te ulubione
poi cc czekaja mnie leginsy i ciązowe, no i zakupy nowej garderoby(Emilka miała 2 miesiące jak po jeansy jechalam, bo po ciązy waga spadła) -
nick nieaktualnyWitam sie w 33 tygodniu
Musialam odespac weekend, ale nad ranem to takie glupoty mi sie snily, ze nie dalam rady
Ja mam 107 cm w brzuszku, lacznie przytylam 18 kg (masakra!), ale widze, ze duzo tej wody mi sie zebralo, ciagle mam opuchlizne na nogach, rekach, nawet rano. Pokrzywa troche pomaga.
No i w ostatnim tygodniu nic nie przytylam, wiec jak zaczelam sie kontrolowac to jest super
Co do koszulek to jest duzy problemostatnio kupilam topy za 12 zl w tesco rozmiar 46 i zakrywaja brzuszek : D
Agatia, super, ze wchodzisz w spodnie sprzed ciazy. Mi sie poszerzyly kosci bioder i miednicy, mam nadxieje, ze potem wroca do dawnego stanu, bo lubilam swoje spodnie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 11:11
-
nick nieaktualnyJa też mam dwie pary spodni długich ciążowych, spisują się genialnie i chyba długo po ciąży będę w nich chodzić, podobnie jak w krótkich
spódnice natomiast miałam na sobie tylko kilka razy, dobrze że były tanie
bluzkę ciążową mam tylko jedną, w reszcie chodzę zwykłych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFoxik, nie wierz we wszystko co powiedzą rodzice
:D:D
Pięknie wyglądacie dziewczyny, bardoz kobieco, niezależnie od tego, czy firanka wam odstaje, czy nie
Ja właśnie dziś poszłam na miasto w bluzce ferdkowej (super tekst męża, Anegla)
I non stop poprawiałam i naciągałam na tyłek... a ghrrrr... nie lubie tego
I piękne nazewnictwo mężów.
Mój mówi, że jestem orką... Szczególnie jak próbuje wstać z łóżka i się podciągam i skrzecze "eee...eee..eeee", czekając aż poda mi rękę... a wtedy mówi "Uwolnic orkę!" i podaje mi ręke....
No cóż... orka mi się miło kojarzy. Wolę być orką niż wielorybem...
Nie wiem gdzie kupić śpiworek
w sklepach stacjonarnych NIE MAA!!! a znów płacić za przesyłkę..? Nie chce mi sięŻabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia, ładne śpiworki wdziałam wczoraj w HM, w Smyku też są
ja kupię jak się przestanie mieścić do becika,
kurczę... półka mi na rękę spadła i chyba małego wystraszyła, bo sama spanikowałam
tyle gratów niepotrzebnych mamy po teściach, że nie wiem co z tym robić, bo nam zostawili, "a może się przyda?" - skoro rok nie używałam to się nie przyda chyba jużKsosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny