X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Sabinko pobijasz rekord! :)
    Mój mąż najchetniej by mnie zatuczył ale ładnie mnie nazywa, za to mój niedobry syn każe mi chować bebzun jak zdarzy mi się paradować w bieliźnie - niedobry.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja zamawiam ten, wersja w szare misie:
    http://allegro.pl/spiworek-do-spania-62x45-cm-100-bawelna-baby-sove-i6164086554.html

Ksosia lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina z takim obwodem i wzrostem to też maczasz brzuchol w zlewie jak ja? :D

Sabina lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka to dorodny brzucholek :) ja nie mam problemu ze schylaniem, ale szczupła byłam 100 lat temu, więc praktyka czyni mistrza :-D

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi schylanie nie sprawia kłopotu jak stoję na rozstawionych nogach ale jak mierzyłam buty bo musiałam kupić to umordowałam się jak gruba świnka w upał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Sabina z takim obwodem i wzrostem to też maczasz brzuchol w zlewie jak ja? :D
    No ba ;) bluzki mam.zawsze koncertowo mokre :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Zamówiłam literki nad łóżeczko, teraz 10 dni czekania :)
    Też muszę zamówić w końcu :D ale co jak wyjdą chłopaki, haha :D

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj się zorientowałam że duzo uroslam. Założyłam pizame, która ostatni raz miałam na sobie w szpitalu na początku czerwca. I ledwo ja naciagnelam na brzuch ;)
    I sapie już jak parowóz ;) zapiac buty to już nieźle wyzwanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam z mężem w bibliotece i na małe zakupy.. weszłam do textila i szukałam kaftaników bo nie mam zbytnio i półśpiochów na przecenie, bo do szpitala chcę takie tańsze zabrać, ale udało mi się tylko jedne spodenki za 5 zł kupić.
    Takie duszo, że aż mi się dziwnie zrobiło..

Moja Marcelinka to taka aktywna jest, że fika jak konik rano i wieczorkiem :D A Emila spokojniejsza, jak na początku tylko ją czułam :D Haha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:39

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) po porannych zakupach likwidują w moim rodzinnym mieście Inter marche i są mega promocja tylko trzeba stać i czekać bo co chwilę coś rzucają udało mi się kupić płyn do białego lovela 3 l za 15 zł więc jestem mega zadowolona ompopoludnih idę bo mają być pampersy ale nie wiem czy trafię

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje mam wrażenie że moje dziecko w ogóle nie śpi, teraz ruchy są inne dla mnie obce bo są bardziej wypychajace. Wczoraj on chyba tańczył w brzuchu bo dostawalam raz na dole a raz pod zebrami. Ale serio kiedy bym w nocy się nie obudziła to on się rusza. Boję się że będzie tak aktywny też na zewnątrz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o bobas się ruszył, chyba się już odobraził na matkę za to straszenie spadającą półką :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja daje mam wrażenie że moje dziecko w ogóle nie śpi, teraz ruchy są inne dla mnie obce bo są bardziej wypychajace. Wczoraj on chyba tańczył w brzuchu bo dostawalam raz na dole a raz pod zebrami. Ale serio kiedy bym w nocy się nie obudziła to on się rusza. Boję się że będzie tak aktywny też na zewnątrz.
    To tak jak i ja. Mąż wczoraj patrzył.Jak zaczarowany jakie kształty może mój brzuch przyjmować. A jaki był.dumny skubany! Córka była dużo spokojniejsza :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko to byłby numer, jak na porodowce wyszły by dwa siusiaki ;) he he he
    Ciekawe, czy po drugiej stronie brzuszka dziewczynki będą miały takie temperamenty, jak w brzuszku :)

pirelka lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka hahahah znam to :D

Angela moja córa chyba też często tańczy w brzuchu, bo to jest takie śmieszne i szybciutkie dreptanie w miejscu :D bez fikołków i kila razy dziennie czkwaki to dzień chyba dla niej stracony :D

Skali, ale świetną promocję na Lovelę trafiłaś!

Sabina lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To tak jak i ja. Mąż wczoraj patrzył.Jak zaczarowany jakie kształty może mój brzuch przyjmować. A jaki był.dumny skubany! Córka była dużo spokojniejsza :)
    Tysia się kopała głównie wieczorem i to Koło 22 - na szczęście O tej to już dawno śpi więc nie zostało jej to z brzucha. I rano też dawała o sobie znać. A tak cisza często detektorem sprawdzałam czy wszystko jest ok. A przy nim? Detektor miałam ostatni raz w rękach jakoś Koło 20 tygodnia. Myślałam aby sprzedać już go ale zostawię jeszcze jakby właśnie przestał być tak aktywny.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Tysia się kopała głównie wieczorem i to Koło 22 - na szczęście O tej to już dawno śpi więc nie zostało jej to z brzucha. I rano też dawała o sobie znać. A tak cisza często detektorem sprawdzałam czy wszystko jest ok. A przy nim? Detektor miałam ostatni raz w rękach jakoś Koło 20 tygodnia. Myślałam aby sprzedać już go ale zostawię jeszcze jakby właśnie przestał być tak aktywny.
    Nie oszukuj się ;) Twoj synek jest zbgatunku spokojnych inaczej. Jak mój ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlaśnie dostałam dziwne bóle miesiączkowe...... ?? :o

Czy beciki usztywniane też normalnie można prać w pralce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie oszukuj się ;) Twoj synek jest zbgatunku spokojnych inaczej. Jak mój ;)
    Daj żyć nadzieja :D

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż nadal ma nadzieję że nasze dziecko będzie obserwatorem, ja po cichu liczę na odkrywcę ;)

‹‹ 1593 1594 1595 1596 1597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ