WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj się zorientowałam że duzo uroslam. Założyłam pizame, która ostatni raz miałam na sobie w szpitalu na początku czerwca. I ledwo ja naciagnelam na brzuch
I sapie już jak parowózzapiac buty to już nieźle wyzwanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:39
-
nick nieaktualnyJa byłam z mężem w bibliotece i na małe zakupy.. weszłam do textila i szukałam kaftaników bo nie mam zbytnio i półśpiochów na przecenie, bo do szpitala chcę takie tańsze zabrać, ale udało mi się tylko jedne spodenki za 5 zł kupić.
Takie duszo, że aż mi się dziwnie zrobiło..
Moja Marcelinka to taka aktywna jest, że fika jak konik rano i wieczorkiemA Emila spokojniejsza, jak na początku tylko ją czułam
Haha.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:39
-
Witam się i ja
po porannych zakupach likwidują w moim rodzinnym mieście Inter marche i są mega promocja tylko trzeba stać i czekać bo co chwilę coś rzucają udało mi się kupić płyn do białego lovela 3 l za 15 zł więc jestem mega zadowolona ompopoludnih idę bo mają być pampersy ale nie wiem czy trafię
-
nick nieaktualnyJa daje mam wrażenie że moje dziecko w ogóle nie śpi, teraz ruchy są inne dla mnie obce bo są bardziej wypychajace. Wczoraj on chyba tańczył w brzuchu bo dostawalam raz na dole a raz pod zebrami. Ale serio kiedy bym w nocy się nie obudziła to on się rusza. Boję się że będzie tak aktywny też na zewnątrz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja daje mam wrażenie że moje dziecko w ogóle nie śpi, teraz ruchy są inne dla mnie obce bo są bardziej wypychajace. Wczoraj on chyba tańczył w brzuchu bo dostawalam raz na dole a raz pod zebrami. Ale serio kiedy bym w nocy się nie obudziła to on się rusza. Boję się że będzie tak aktywny też na zewnątrz.
-
Sabinka hahahah znam to
Angela moja córa chyba też często tańczy w brzuchu, bo to jest takie śmieszne i szybciutkie dreptanie w miejscubez fikołków i kila razy dziennie czkwaki to dzień chyba dla niej stracony
Skali, ale świetną promocję na Lovelę trafiłaś!Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:To tak jak i ja. Mąż wczoraj patrzył.Jak zaczarowany jakie kształty może mój brzuch przyjmować. A jaki był.dumny skubany! Córka była dużo spokojniejsza
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Tysia się kopała głównie wieczorem i to Koło 22 - na szczęście O tej to już dawno śpi więc nie zostało jej to z brzucha. I rano też dawała o sobie znać. A tak cisza często detektorem sprawdzałam czy wszystko jest ok. A przy nim? Detektor miałam ostatni raz w rękach jakoś Koło 20 tygodnia. Myślałam aby sprzedać już go ale zostawię jeszcze jakby właśnie przestał być tak aktywny.
Twoj synek jest zbgatunku spokojnych inaczej. Jak mój
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny