Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Sabinko pobijasz rekord! :)
    Mój mąż najchetniej by mnie zatuczył ale ładnie mnie nazywa, za to mój niedobry syn każe mi chować bebzun jak zdarzy mi się paradować w bieliźnie - niedobry.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja zamawiam ten, wersja w szare misie:
    http://allegro.pl/spiworek-do-spania-62x45-cm-100-bawelna-baby-sove-i6164086554.html

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina z takim obwodem i wzrostem to też maczasz brzuchol w zlewie jak ja? :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka to dorodny brzucholek :) ja nie mam problemu ze schylaniem, ale szczupła byłam 100 lat temu, więc praktyka czyni mistrza :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi schylanie nie sprawia kłopotu jak stoję na rozstawionych nogach ale jak mierzyłam buty bo musiałam kupić to umordowałam się jak gruba świnka w upał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Sabina z takim obwodem i wzrostem to też maczasz brzuchol w zlewie jak ja? :D
    No ba ;) bluzki mam.zawsze koncertowo mokre :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Zamówiłam literki nad łóżeczko, teraz 10 dni czekania :)
    Też muszę zamówić w końcu :D ale co jak wyjdą chłopaki, haha :D

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj się zorientowałam że duzo uroslam. Założyłam pizame, która ostatni raz miałam na sobie w szpitalu na początku czerwca. I ledwo ja naciagnelam na brzuch ;)
    I sapie już jak parowóz ;) zapiac buty to już nieźle wyzwanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam z mężem w bibliotece i na małe zakupy.. weszłam do textila i szukałam kaftaników bo nie mam zbytnio i półśpiochów na przecenie, bo do szpitala chcę takie tańsze zabrać, ale udało mi się tylko jedne spodenki za 5 zł kupić.
    Takie duszo, że aż mi się dziwnie zrobiło..

Moja Marcelinka to taka aktywna jest, że fika jak konik rano i wieczorkiem :D A Emila spokojniejsza, jak na początku tylko ją czułam :D Haha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:39

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) po porannych zakupach likwidują w moim rodzinnym mieście Inter marche i są mega promocja tylko trzeba stać i czekać bo co chwilę coś rzucają udało mi się kupić płyn do białego lovela 3 l za 15 zł więc jestem mega zadowolona ompopoludnih idę bo mają być pampersy ale nie wiem czy trafię

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje mam wrażenie że moje dziecko w ogóle nie śpi, teraz ruchy są inne dla mnie obce bo są bardziej wypychajace. Wczoraj on chyba tańczył w brzuchu bo dostawalam raz na dole a raz pod zebrami. Ale serio kiedy bym w nocy się nie obudziła to on się rusza. Boję się że będzie tak aktywny też na zewnątrz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o bobas się ruszył, chyba się już odobraził na matkę za to straszenie spadającą półką :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja daje mam wrażenie że moje dziecko w ogóle nie śpi, teraz ruchy są inne dla mnie obce bo są bardziej wypychajace. Wczoraj on chyba tańczył w brzuchu bo dostawalam raz na dole a raz pod zebrami. Ale serio kiedy bym w nocy się nie obudziła to on się rusza. Boję się że będzie tak aktywny też na zewnątrz.
    To tak jak i ja. Mąż wczoraj patrzył.Jak zaczarowany jakie kształty może mój brzuch przyjmować. A jaki był.dumny skubany! Córka była dużo spokojniejsza :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko to byłby numer, jak na porodowce wyszły by dwa siusiaki ;) he he he
    Ciekawe, czy po drugiej stronie brzuszka dziewczynki będą miały takie temperamenty, jak w brzuszku :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka hahahah znam to :D

Angela moja córa chyba też często tańczy w brzuchu, bo to jest takie śmieszne i szybciutkie dreptanie w miejscu :D bez fikołków i kila razy dziennie czkwaki to dzień chyba dla niej stracony :D

Skali, ale świetną promocję na Lovelę trafiłaś!

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To tak jak i ja. Mąż wczoraj patrzył.Jak zaczarowany jakie kształty może mój brzuch przyjmować. A jaki był.dumny skubany! Córka była dużo spokojniejsza :)
    Tysia się kopała głównie wieczorem i to Koło 22 - na szczęście O tej to już dawno śpi więc nie zostało jej to z brzucha. I rano też dawała o sobie znać. A tak cisza często detektorem sprawdzałam czy wszystko jest ok. A przy nim? Detektor miałam ostatni raz w rękach jakoś Koło 20 tygodnia. Myślałam aby sprzedać już go ale zostawię jeszcze jakby właśnie przestał być tak aktywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Tysia się kopała głównie wieczorem i to Koło 22 - na szczęście O tej to już dawno śpi więc nie zostało jej to z brzucha. I rano też dawała o sobie znać. A tak cisza często detektorem sprawdzałam czy wszystko jest ok. A przy nim? Detektor miałam ostatni raz w rękach jakoś Koło 20 tygodnia. Myślałam aby sprzedać już go ale zostawię jeszcze jakby właśnie przestał być tak aktywny.
    Nie oszukuj się ;) Twoj synek jest zbgatunku spokojnych inaczej. Jak mój ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlaśnie dostałam dziwne bóle miesiączkowe...... ?? :o

Czy beciki usztywniane też normalnie można prać w pralce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie oszukuj się ;) Twoj synek jest zbgatunku spokojnych inaczej. Jak mój ;)
    Daj żyć nadzieja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż nadal ma nadzieję że nasze dziecko będzie obserwatorem, ja po cichu liczę na odkrywcę ;)

‹‹ 1593 1594 1595 1596 1597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ