X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mój mąż nadal ma nadzieję że nasze dziecko będzie obserwatorem, ja po cichu liczę na odkrywcę ;)
    Ja liczę że on choć w połowie będzie jak siostra jego. Wtedy będę w raju,nie wiem co to kolki, noce miałam bardzo przyjemne. A jakoś od 3-4 miesięcy śpi cała noc od 20-7.30/8.30 jeszcze w ciągu dnia ma 2 drzemki. Ale pewnie teraz dostanę w kość nie może być tak pięknie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    A ja wlaśnie dostałam dziwne bóle miesiączkowe...... ?? :o

Czy beciki usztywniane też normalnie można prać w pralce?
    Wyjmij usztywnieni i pierz. Ja pralam
    Mam ochotę na nowy rożek. Mam tylko po córce i mam.ochotę na nowy. Ale na co mi 3????

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia no było by wesoło, ale taką okoliczność też biorę pod uwagę i wcale nie byłabym zrozpaczona :D Haha :) imiona są, pokój neutralny, wózek też :D mogą być i chłopcy :D bardziej biadoliłaby cała rodzina. HAHA :D

Ps. Wyprałam jeden pokrowiec z fotelika, najpierw nie umieliśmy go zdjąć bo tak zamontowany, że nie wiem jak go teraz założymy :O
    po wypraniu czysty, ale caly w włosach, kulkach i czort wie czym, jak sweter, musiałam każdy zakamarek czyścić rolką taką do ubrań!! nigdy więcej używanych fotelików !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nadzieję, że będzie zaradne i sobie poradzi w społeczeństwie, bo mój mąż był z tych co wolał po cichutku siedzieć w kąciku i bawić się sam z sobą, jak zaczęliśmy się spotykać, mieliśmy może po 16 lat to się wstydził nawet pizzę zamówić :P

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela nie chcę Cię straszyć, ale w moim otoczeniu Ci co mają minimum 2 dzieci to każde z nich jest inne, ale szczerze Ci życzę, żeby w Twoim przypadku to się nie sprawdziło :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo rożków - ile ich może się przydać? Ja mam jeden rożek miękki i jeden otulaczek taki z motherhood i zastanawiam się czy wystarczy? Chodzi mi po głowie czy nie kupić usztywnianego rożka jeszcze, ale nie chcę też się zagracać zbędną ilością rzeczy i już nie wiem, doradźcie :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, ja też mam po jednym rożku i nie są specjalnie usztywniane, na razie nie dokupuję, zobaczymy jak wyjdzie w praniu, bo szkoda kupować jak miałby się nie spisać i leżeć. Kocykiem też można zawsze dziecko otulić.

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mam ochotę na nowy rożek. Mam tylko po córce i mam.ochotę na nowy. Ale na co mi 3????
    O ja glupia nie zauwazylam ze usztywnienie sie wyciaga :)
    Dzieki !:*

Sabina, agatia lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol
    ja mam 2 rozki-ten usztywniany ma wyjmowany wkład, jak sztywność się nie sprawdza, wystarczy wyjąć (u mnie to kokos)
    a dwa bo na zmianę (np do prania)
    ale masz otulaczek-prawie jak rożek :) kwestia , co dzidzię bardziej zadowoli i wam przypadnie do gustu
    rozek przeciez mozna samemu skombinować np z grubszego kocyka
    a otulaczek z jakiejkolwiek pieluszki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację Pirelka i Kamcia, w sumie zawsze mogę kupić jak dzidziuś już będzie :) dzięki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 13:19

pirelka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Angela nie chcę Cię straszyć, ale w moim otoczeniu Ci co mają minimum 2 dzieci to każde z nich jest inne, ale szczerze Ci życzę, żeby w Twoim przypadku to się nie sprawdziło :)
    Wiem właśnie że tak niestety jest więc liczę żeby choć w połowie był tak grzeczny jak ona. Ja się śmieje że ona na początku dała dużo nam zmartwień i później właśnie tym że jest grzeczna odwdzięczyla się.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    apropo rożków - ile ich może się przydać? Ja mam jeden rożek miękki i jeden otulaczek taki z motherhood i zastanawiam się czy wystarczy? Chodzi mi po głowie czy nie kupić usztywnianego rożka jeszcze, ale nie chcę też się zagracać zbędną ilością rzeczy i już nie wiem, doradźcie :)
    Ja mam 2 miekki od makaszki i dokupilam usztywniany na wrazie gdyby ktos chcial brac malego na rece a niekoniecznie zna sie na dzieciach :P
    U meza w rodzinie duzo dzieci jest i one moga chciec go nosic.... Bede spokojniejsza.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dwa rożki i tak do 4 msc używałam ich non stop. Najpierw do noszenia dla dziadków a potem Milena na nich leżała. Zastepowaly mi właściwie wszystko. I kołdrę i przewijak i matę ;) teraz jest tyle innych pomocy, ze nie wiem czy też będą mi tak niezbędne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wy dzis produkujecie ze od rana mam problem pzreczytac co ciekawego sie dzieje :)

My dzis z mezem robimy porzadki w domu tzn maz sprzata a ja mowie co jeszcze jest do zrobienia :) i dal sie namowic na mycie okien! firanki juz popralam maz skonczy sprzatac lazienki i bedzie myl okna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No jak to po co? Bo masz ochotę kupić! Jak dla mnie wystarczy;)

kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    O ja glupia nie zauwazylam ze usztywnienie sie wyciaga :)
    Dzieki !:*
    Ani się waz takno sobie mówić. Po prostu jesteś w ciąży ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol
    ja mam małe doświadczenie i wiem co preferujemy
    wszystkiego mozna się nauczyć a dzidzia i tak najwięcej zdecyduje
    my kochaliśmy rożek usztywniany
    ale jak zaczeło się leczenie bioderka (w 5 t.ż.) to rozek juz odpadł :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    No jak to po co? Bo masz ochotę kupić! Jak dla mnie wystarczy;)
    Dziękuję Ci <3
    Jak tylko naprawie samochód pojadę zobaczyć co jest w sklepach :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

• Darusia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:54

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla
    takie zakupy-bo mam ochote i mi sie po prostu podoba- to ja uwielbiam :D i tym sie kieruję :D :D
    przecież przedwczoraj weszłam do pepco i znów coś kupilismy ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1594 1595 1596 1597 1598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ