WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mój mąż nadal ma nadzieję że nasze dziecko będzie obserwatorem, ja po cichu liczę na odkrywcę
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:A ja wlaśnie dostałam dziwne bóle miesiączkowe...... ?? :o
Czy beciki usztywniane też normalnie można prać w pralce?
Mam ochotę na nowy rożek. Mam tylko po córce i mam.ochotę na nowy. Ale na co mi 3???? -
nick nieaktualnyagatia no było by wesoło, ale taką okoliczność też biorę pod uwagę i wcale nie byłabym zrozpaczona
Haha
imiona są, pokój neutralny, wózek też
mogą być i chłopcy
bardziej biadoliłaby cała rodzina. HAHA
Ps. Wyprałam jeden pokrowiec z fotelika, najpierw nie umieliśmy go zdjąć bo tak zamontowany, że nie wiem jak go teraz założymy
po wypraniu czysty, ale caly w włosach, kulkach i czort wie czym, jak sweter, musiałam każdy zakamarek czyścić rolką taką do ubrań!! nigdy więcej używanych fotelików !!! -
nick nieaktualny
-
apropo rożków - ile ich może się przydać? Ja mam jeden rożek miękki i jeden otulaczek taki z motherhood i zastanawiam się czy wystarczy? Chodzi mi po głowie czy nie kupić usztywnianego rożka jeszcze, ale nie chcę też się zagracać zbędną ilością rzeczy i już nie wiem, doradźcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmargol
ja mam 2 rozki-ten usztywniany ma wyjmowany wkład, jak sztywność się nie sprawdza, wystarczy wyjąć (u mnie to kokos)
a dwa bo na zmianę (np do prania)
ale masz otulaczek-prawie jak rożekkwestia , co dzidzię bardziej zadowoli i wam przypadnie do gustu
rozek przeciez mozna samemu skombinować np z grubszego kocyka
a otulaczek z jakiejkolwiek pieluszkimmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Angela nie chcę Cię straszyć, ale w moim otoczeniu Ci co mają minimum 2 dzieci to każde z nich jest inne, ale szczerze Ci życzę, żeby w Twoim przypadku to się nie sprawdziło
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:apropo rożków - ile ich może się przydać? Ja mam jeden rożek miękki i jeden otulaczek taki z motherhood i zastanawiam się czy wystarczy? Chodzi mi po głowie czy nie kupić usztywnianego rożka jeszcze, ale nie chcę też się zagracać zbędną ilością rzeczy i już nie wiem, doradźcie
U meza w rodzinie duzo dzieci jest i one moga chciec go nosic.... Bede spokojniejsza. -
nick nieaktualnyJa miałam dwa rożki i tak do 4 msc używałam ich non stop. Najpierw do noszenia dla dziadków a potem Milena na nich leżała. Zastepowaly mi właściwie wszystko. I kołdrę i przewijak i matę
teraz jest tyle innych pomocy, ze nie wiem czy też będą mi tak niezbędne
-
nick nieaktualnyAle wy dzis produkujecie ze od rana mam problem pzreczytac co ciekawego sie dzieje
My dzis z mezem robimy porzadki w domu tzn maz sprzata a ja mowie co jeszcze jest do zrobieniai dal sie namowic na mycie okien! firanki juz popralam maz skonczy sprzatac lazienki i bedzie myl okna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny