WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ale się rozpisałyście
Ja dzisiaj od rana do środy wieczór sama w domku. Mąż z kolegami na żaglach, na mazurach. W tym roku już nigdzie nie da rady pojechać, ale w przyszłym roku...
Teraz czas na porządki, pranie i prasowanie. Przynajmniej sama sobie po swojemu wszystko zrobię i będę mogła Tu być częściej bez słuchania, że ciągle na kompie siedzę
Zabieram się za nadrabianie Was bo w sumie niedawno wróciłam od rodziców i niby sama zostałam ale wcześniej u babci, później u rodziców no i nareszcie w domku
-
Ja dzisiaj jak wyszlam o 10 z domu to dopier teraz wróciłam padam. Najgorsze ze M nawet nie wspolczuje mysli ze siedzenie na irodzinach to nie wysiłek. Najgorsze, ze jutro kolejny dzień gdzie jedziemy rozdawać ostatnie zaproszenia i znowu siedzenie obiad ciasta kregoslup i nogi mi już wymiekaja....
-
nick nieaktualny
-
Ppranne wstawanie w niedziele rano powinno być karane! Ja sie ogarniam i zaraz jedziemy do rodziny wizytować. Bylam tak padnieta po wczoraj, że wstałam w nocy tylko raz.
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Ppranne wstawanie w niedziele rano powinno być karane! Ja sie ogarniam i zaraz jedziemy do rodziny wizytować. Bylam tak padnieta po wczoraj, że wstałam w nocy tylko raz.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja już przestałam liczyć ile razy w ciągu nocy wstaję do toalety
a staram się ograniczyć picie przed snem...
u nas pogoda wstrętna, kończę śniadanie, budzę męża, ogarniam się i jedziemy do kościoła, na obiad jesteśmy zaproszeni więc nie muszę dziś nic gotować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana...
Ale miałam koszmary, śniło mi się, że koniec świata i różne rzeczy działy się same.. wszystko sterowane, obudziłam się, aż serce mi waliło ze stresu. Chyba przez te wszystkie informacje ze świata ostatnio.
Dziewczyny mam pytanie, kupujecie lub kupiłyście monitory oddechu dla dzieci?
I czy np. pokrowce z fotelika zamierzacie prać też w dziecięcych proszkach/płynach czy normalnie?
Ps. Jak dobrze, że mi nie buzują hormony ciążowe -
Któraś z was pytała o soczewki kontaktowe.
Nie można kupić tak sobie, bo oczy sa badane w dwoch wymiarach - oprocz wady. Krzywizna i średnica.
I soczewki maja rożne parametry.
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
Witam się po cudnie ptzespanej nocy
znowu zaliczyłam spanie do 9, zjadłam śniadanko z kawusia i czas się powoli zbierać na zakupy
Pirelko ja mam minitory po synku i będę też używać z córcią. Mam AngelCare płytowy i do pieluszki, ale tem jest badziewny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 09:35
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Właśnie zastanawiam się nad takimi do pieluszki, ale używane bo wiadomo że muszę kupić dwa.. a jest to spory wydatek.
Ty faktycznie musisz kupić dwa, a to.już spore pieniążki. -
nick nieaktualnypirelka wrote:Właśnie zastanawiam się nad takimi do pieluszki, ale używane bo wiadomo że muszę kupić dwa.. a jest to spory wydatek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny