WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Mmargol gdzie kupiłaś otulacz? Ja kupię po porodzie, jak Mała będzie lubiła opatulanie, ale są dość drogie.
Wracam z Wawy, wejdę gdzieś na obiadek i kierunek domek
Opowiadaj jak po wizycie u diabetologa? Wszystko ok? -
nick nieaktualnypirelka wrote:To u mnie podobnie z mężem i moją mamą bo na początku będzie u Nas, jeszcze koleżanka może wpadnie, bo jest pielęgniarką to przyda mi się jej pomoc.
Ja to męża bym tylko chciała w szpitalu ale nie wiadomo jak mi dr wybierze termin cięcia. Bo w domu będzie głównie mąż. Teściowa mieszka piętro niżej (dom 2 pokoleniowy) więc a akcie desperacji ją bym zawołała. Zobaczymy jak córka zaakceptuje nowego lokatora. -
Potrzebuje małej waszej pomocy odnośnie moich wyników morfologii. ..znów nietypowo zapytam (ostatnio pytałam o eozynofile...)
Fakt że ja nie mam wyników (te od gin nie są dla mnie dostępne online. Odbieram je na wizycie u gin. Jedynie online widzę kolor czerwony czy niebieski przy nieprawidłowych parametrach )
I w ciągu 2 tyg kolorki się pozmienialy. Nie wiem ile dokładnie jest ale wiem ze mam podwyższone MCHC
oraz mam za niskie bazofile;, MPV oraz P-LCR
miała któraś coś takiego? ??????
2 tyg temu parametry te były w normie choć na granicy -
nick nieaktualnySarciu tylko to nie chodzi tylko o to, że Ciebie ktoś odwiedza, ale o to żeby dać komfort innym kobietom na sali.
pirelka wrote:Bosze, ale się namęczyłam z tym fotelikiem i pokrowcem, a jeszcze drugi przedemną
Właśnie to samo robiłam i miałam napisać ku przestrodze, że zdejmowanie jest łatwiejsze niż zakładanie:)pirelka, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Potrzebuje małej waszej pomocy odnośnie moich wyników morfologii. ..znów nietypowo zapytam (ostatnio pytałam o eozynofile...)
Fakt że ja nie mam wyników (te od gin nie są dla mnie dostępne online. Odbieram je na wizycie u gin. Jedynie online widzę kolor czerwony czy niebieski przy nieprawidłowych parametrach )
I w ciągu 2 tyg kolorki się pozmienialy. Nie wiem ile dokładnie jest ale wiem ze mam podwyższone MCHC
oraz mam za niskie bazofile;, MPV oraz P-LCR
miała któraś coś takiego? ??????
2 tyg temu parametry te były w normie choć na granicykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNas jak córka już wyszła ze szpitala, nawet jak była w szpitalu to teściowa bardzo obciążyła. Gotowała nam obiady, pomyła okna i ogólnie ogarneła nasze mieszkanie jak już miała przyjść Martyna do domu bo my głowy i czasu nawet na to nie mieliśmy. Tak z dupy mieliśmy widzenia w szpitalu
Wtedy spisała się na medal i mam nadzieje że teraz też tak będzie.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rodzicow tez mam 500 km dalej, wiec napewno jak urodze to moja mama przyjedzie, moj tata jak juz bedziemy z malym w domu a do szpitala tesciowie przyjada, maz z corka i meza brat i wiecej do szpitala to napewno nikt sie nie zjawi, jak juz rodzina meza bedzie chciala to wpadna jak urodze do nas do domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja tez jestem ciekawa reakcji mojej corki na braciszka, a ona tak strasznie chciala miec rodzenstwo i czeka na niego a jak sie urodzi to zaobaczymy
Jedno wiem napewno ze bedzie zazdrosna o Tatusia, bo nawet o mnie ejst zazdrosna jak meza przytulamwiec tego sie obawiam pozatym mysle ze bedzie ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:
Angela fajnie że macie dobre relacje z teściową, z moja mam zimno-poprawne.
Gdybym nie dogadywała się z teściową i teściem to w życiu bym się nie zgodziła na przebudowę domui mieszkanie z nimi pod jednym dachem.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja dziś odebrałam wyniki. Widzę ze hemoglobina mi spada , ale chyba nie dramatu. Znaczy nie każą mi jeść żelaza? Mam 11.7 i wydaje mi się ze jest nieźle
Zależy pewnie od lekarza, i czy inne paramentry są ok. U mnie leciala hemoglobina i coś jeszcze i dał żelazo. Teraz już ładnie miałam bo 12.6 hemoglobiny i kazał już profilaktycznie co drugi dzień brać.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny