WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:bisacz
to chyba z toba rozmawiałam o siwiźnie na głowie??
Tak mnie teraz rozbawiłaś, że aż mam łzy w oczach ze śmiechu. No mam już swoje latka ale jeszcze siwych włosów brak, choć kto wie od dawna farbuję włosy teraz od 3 miesięcy nie to może jak się przyjrzę odrostom to zobaczę jakieś siwe kosmykikamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Zapraszam przyjedzcie do Krakowa to sobie pospacerujemy
My chyba w maju gdzies uciekniemy na tydzien... Bo w wakacje to juz niestety nic z tego nie bedzie... Myslelismy o Szczawnicy, bo za granice sie boje W kazdym razie uderzymy w gorskie tereny, chyba ze mi cos odkorbi i zachce mi sie morza
Żabcia morze zdecydowanie jest piękne w maju, oczywiście o ile pogoda łaskawa jak coś to ja zapraszam na spacer po Trójmieście hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę Pregna Plus nie ma tam witaminy B6, ale dodatkowo biorę NeoMag i tam jest B6, byłam dziś na krwi zobaczymy na następnej wizycie jak wyniki tak w ogóle to Dzień dobry i trzymam kciuki jak zwykle za wszystkie wizytujące co do mojego nieszczęsnego egzaminu w końcu go wczoraj zdałam
Gumcia, Żabcia_, Bratek lubią tę wiadomość
-
ja dwa dni temu zaszalałam i poszłam w końcu się pofarbować, ale fryzjerka od początku mówiła, że te farby to bezpieczne i bez problemu można wcześniej, ale jakoś się nie złożyło. Teraz już w końcu wypłowiała nie jestem
Ania91 - gratulacje!
Ja biorę wiatminy Prenatal uno, lekarka kazała to biorę. Dzisiaj robiłam rano wyniki zobaczymy jak morfologia no i tarczyca się ma! ciekawa jestem, wyniki popołudniu, aaaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 11:14
Ania91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
Wczoraj po prenatalnym wróciłam do domu o 20 i nie miałam siły na nic. O 21 już spałam.
Mój maluszek wczoraj tak się wiercił, że lekarz miał problem żeby go dobrze zbadać.
Doktorek powiedział, że nie pamięta kiedy ostatnio aż tak kręcącego się brzdąca miał
W końcu jednak wszystkie pomiary i badania zrobił i wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Dzidziul ma 6 cm.
Dziś zaczął mi się 2 trymestr. Coraz szybciej ten czas leci.martta, Gumcia, _izunia_, Pysiaczek89, Żabcia_, Bratek, Strazaczka1990, Behemottka, violett, szpilka, AniaLewandowska, slodka100 lubią tę wiadomość
Marzec 2015 - poronienie 11tc -
Żabcia_ wrote:Zapraszam przyjedzcie do Krakowa to sobie pospacerujemy
My chyba w maju gdzies uciekniemy na tydzien... Bo w wakacje to juz niestety nic z tego nie bedzie... Myslelismy o Szczawnicy, bo za granice sie boje W kazdym razie uderzymy w gorskie tereny, chyba ze mi cos odkorbi i zachce mi sie morza -
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny, ja jeszcze dwa dni i wreszczie zobacze swojego orzewszka- pierwsze usg w poniedzialek
Ja jeszcze nie farbowalam wlosow ale w czwartek mam wizyte i bede farbowac bo mam straszne odrosty no i troche siwych juz widac
Ja biore witaminy Pregnacare, bralam je odkad zaczelismy sie staracbisacz, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Ja biorę falvit mama i jest żelazo i b6
W poprzedniej ciąży taki preparat nie wystarczyl i brałam żelazo od gin
Ovulinka
Moja dzidzia leżała na brzuchu wiec nie dało się mierzyć :)lek tak pogmeral głowica po brzuchu ze na naszych oczach obróciłWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 11:31
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Zapraszam przyjedzcie do Krakowa to sobie pospacerujemy
My chyba w maju gdzies uciekniemy na tydzien... Bo w wakacje to juz niestety nic z tego nie bedzie... Myslelismy o Szczawnicy, bo za granice sie boje W kazdym razie uderzymy w gorskie tereny, chyba ze mi cos odkorbi i zachce mi sie morza