WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynastawiłam pościel do prania, ceratki na prześcieradło postanowiłam nie prać, bo nie będzie miało bezpośredniego kontaktu ze skórą, a kocyki wypiorę osobno, mam nadzieję że nie dokupię tego dodatkowego, którego wczoraj w pepco pglądałam
broń mnie Panie Boże
-
nick nieaktualny
-
Zastosowałam wobec siebie przekupstwo kawa i ciastko jak wstawię pranie młodego i wiecie co podziałało
Co do stawania brzucha to ja nic takiego nie mam jak już to ewidentnie młody pupe wypina i nawet M sie wtedy smieje bo mam gulaje po jednej stronie.
Ja ogólnie mało ciążowa w tej ciąży jestem. Nie mam huśtawki hormonalnej. Smaków też nie mam. Siara na szczęście mi nie leci, pępek nie wychodzi, linii nerga też u mnie brak. No i zero wicia gniazda a wręcz odwrotnie zrobiłam sie bałaganiara
Ale Ignaś rośnie czuje jego wygibasyi brzuchol też jest wiec nic tylko sie cieszyć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja muszę tylko bandamkę jakąś kupić jak się zaczną u nas jesienne, górskie wiatry to boję się że będzie mu zimno, ale nigdzie nie mogę znaleźć takiej jakbym chciała
a termometr miał wykombinować mój mąż, skoro kręcił nosem na każdą podsyłaną przeze mnie propozycjęMoże po kilku próbach zmierzenia temperatury odwidzi mu się wkładanie termometru w pupcię
póki co nie uznaje innej metody, jako że na szkole rodzenia mówili że ta jest najskuteczniejsza, jeśli nie trafimy na dobry elektryczny na podczerwień
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Nocka taka sobie, z etapami niewygody i braku ułożenia.. ale lepiej niż ostatnie dwie noce jednak.
Jutro jadę na krew, muszę załatwić sobie na pakiet badanie hiv, hbs i toxo bo to najdroższe, a mocz i morfologia za tydzień przed samą wizytą.
U Nas pogoda pochmurna, pranie dziecięce schnie od wczorajmyślałam, ze do słoneczka doschnie z rana, a tak będzie kisnąć
Muszę zaraz coś poprasować, bo mi się zbiera i zbiera!
-
nick nieaktualny
-
LRF ja mam dopiero wizyte za 3 tygodnie i zamierzam isc z listą jakie badania chce. Na bank toxo przeciwciala i morfologie ni i gbs. Na chwile obecna mam tylko zlecone HIV, zoltaczke i kiłe.
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
poranek mija spokojnieplanuję dzisiaj poprasować trzecie pranie ubranek i wstawić czwarte. I jeśli chodzi o bieliznę, to będzie wszystko ( chyba że jeszcze coś dokupię
)
Jeszcze do prania - pieluchy tetrowe, pościel, kocyki i moje koszule do szpitala
Torba do szpitala jest już w drodze he he jak ją dostanę, to się zacznę pakować. Lepiej być przygotowaną. Moja koleżanka urodziła teraz w 35 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 10:37
-
nick nieaktualnyNo ogolem hiv nie trzeba powtarzac jak sie robilo na poczatku jesli wyszedl ujemny a kazdy z nas ma stalego partnera to nie ma koniecznosci, hbs ja jeszcze a ogole nie robilam dlatego bede robic 7.08 przed wizyta, a czy toxo mi kaze powtorzyc to sie okazw, ja 2x tsh w ciazy robilam wyniki byly dobre to juz wiecej nie kazal powtarzac
-
nick nieaktualnyJa to się śmieje, że urodze wcześniej, bo już 10.08 się spodziewam młodego, a później przenosze o tydzień jak moja mama dwie ciąże i dopiero będzie ubaw
Przysięgam, że będę się wkutwiać od 20.08
Ale póki upały nie trzymają zbyt długo to jestem szczęśliwa. Chciałabym tylko żeby tak nie twardniało, bo nie wiem czy to dobry objaw czy zły... i boje się że gdy brzuch twardnieje to że małemu jest niewygodnie...
A poza tym to w ciąży mogę być do września
Ostatnie chwile na spokojny, całodniowy sen i lenistwo -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam laski, że ja się jakoś nie mogę odnaleźć wśród tych waszych wyprawek. W zasadzie od kilku miesięcy robicie zakupy, a ja nie ;(
Jak córa okazałą się córą to kupiłam jej łaszki do rozmiaru 68, furę i smoczek. Dodatkowo jedno zamówienie z gemini przyszło więc kosmetyki są. Jeszcze jedno zamówienie zrobię w sierpniu bo kilku rzeczy w domu brakuję. Resztę dokupię jak cud będzie na świecie.
Chciałam laktator ale poczekam, aż okaże się potrzebny. W poprzedniej ciąży okazał się potrzebny koło 4 miesiąca i bardzo żałowała, że nie miałam elektrycznego bo w zasadzie miałam kłopot, który był początkiem końca karmienia. Model upatrzyłam, jak będę potrzebowała to w każdym smyku kupię.
Jakaś chyba jestem antyzakupowa w tej ciąży. Za to w poprzedniej ciąży się działo, oj działo. Połowy rzeczy nawet nie użyliśmy. Jak smyk wyrastał to rozdałam dużo nowych rzeczy. Teraz chyba wolę tego uniknąć. ZA oszczędności pojedziemy sobie na wakacje w przyszłym roku albo dzieciom na studia odłożęBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja muszę tylko bandamkę jakąś kupić jak się zaczną u nas jesienne, górskie wiatry to boję się że będzie mu zimno, ale nigdzie nie mogę znaleźć takiej jakbym chciała
a termometr miał wykombinować mój mąż, skoro kręcił nosem na każdą podsyłaną przeze mnie propozycjęMoże po kilku próbach zmierzenia temperatury odwidzi mu się wkładanie termometru w pupcię
póki co nie uznaje innej metody, jako że na szkole rodzenia mówili że ta jest najskuteczniejsza, jeśli nie trafimy na dobry elektryczny na podczerwień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina, no właśnie byłam w swoim txm, bo chciałam i chustki dokupić i jedną czapeczkę lżejszą i przy okazji szlafrok do szpitala, a ten nasz to jakoś słabo zaopatrzony
mam jeszcze dwa miejsca na oku, ale że są nie po drodze muszę coś wykombinować żeby być tam przy okazji