SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/kombinezon-mieciutki-z-uszkami-misiek-r-3-6-d22-i6136726631.html

o czyms takim myslalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, mnie się takie kombinezony bardzo podobają, ale boję się jak one będą wyglądać po kilku praniach. Ja ciuszki na chłodniejszą jesień i zimę kupię jak się Młody urodzi żeby trafić z rozmiarem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolem chce tylko na wyjscie ze szpitala jak by chlodno bylo, bomboje sie ze spiochy i kaftanik i kocyk bedzie mu zimno hmm moze przesadzam w koncu wrzesien/pazdz to nie zima jeszcze

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.Miłego dnia

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Przeniesli mnie na obserwacyjna typowo gdzie laski juz dlugo leza... Jak bede saczyc to nie powinni wypuscic... No ale zobaczymy, moze puszcza ^^ poki co do czwartku na pewno zostaje, bo do srody wieczor mam antybiotyki...
    Trzymaj się Kochana

Żabcia_ lubi tę wiadomość

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj z lewej strony pod podbrzusze tak bolało cały dzień .Jakbym miała kolke .Lezalam cały dzień .Balam się że może się zaczyna juz.mama już na IP chciała mnie wiezc .Ale zaciskalsm żeby i mowilam że mniej boli.Lyknelam 2 Nospy i z Deka puscilo .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde co sie opstatnio i nas dzieje...z tymi skurczami i bolami co chwila u kogos cos :/ dziewczyny prosze bobasow do porzadku przywowlac ja z moim porozmawialam i mowil ze juz bedzie grzeczny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 11:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Przeniesli mnie na obserwacyjna typowo gdzie laski juz dlugo leza... Jak bede saczyc to nie powinni wypuscic... No ale zobaczymy, moze puszcza ^^ poki co do czwartku na pewno zostaje, bo do srody wieczor mam antybiotyki...
    Czyli tak jak myślałam, wątpie aby wypuścili bo tak na prawdę jesteś cykającą bombą. A tak pilnują żeby żadna infekcja dodatkowa się nie wdała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Macioszczyczka ja zamawiałam ten z racji rozmiaru,
    ekstra bawełna i usztywnienie
    http://pl.aliexpress.com/item/New-Arrive-Women-s-Nursing-Bra-Cotton-Pregnant-Women-Nursing-Bra-Comfotable-Underwear-Maternity-Breastfeeding-Breast/32654997407.html?spm=2114.13010608.0.81.kZT5jn

w promo płaciłam 12 zł.

i zamawiałam takie zwykłe szmatki bawełniane bez fiszbinów po 7 zł.
    Problem tylko z rozmiarem, bo ja teraz mam misezkę E, a co będzie później...

myślę, że jak urodzę to kupię jeszcze jeden jak już będę wiedziała jaki się sprawdza. Ale ogólnie polecam ;)

Zastanawiałam się nad nim. :D Jeżeli będę karmić tak fest to sobie zakupie jeszcze jeden. ;D

Ja się na razie nie stresuje. Sprzątam, ogarniam.... A Malutka, jak zechce to wyjdzie, ale nie zamierzam się jakoś oszczędzać skoro z 37tc będzie donoszona. We wszystko jestem zaopatrzona, mąż przygotowany na każdą ewentualność, więc mogę rodzić. W poniedziałek powinien dojść pas poporodowy, a jutro prześcieradełka i fajrant. Zostanie tylko szafka ze szklankami do pomycia, bo mąż sobie podświetlenie sprawił i widać kurz na szklankach:P

No a po porodzie bedzie do ogarnięcia moja szafa...:D
    Przyszykuje mężowi dwa ubrania dla mnie do wpisu i w zależności od pogody któreś mi dowiezie;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza to bardziej moje hormony mnie tak nastrajają i dają chęci do działania. :P

Ale nie ukrywam, że już chciałabym ją mieć w ramionach.

Moja Hania też w porównaniu do malusków dziewczyn nie jest z tych największych. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 12:20

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki gorąco Was pozdrawiam znad morza! Jestesmy w Jastrzębiej wiec wybrzeże klifowe... Na plaże mam 170 schodów do pokonania! Myślałam ze na sam ich widok urodzę ;) ale jeździmy kawałek dalej na łagodniejsze zejście. Niestety hotel nie ma windy :/ schody na 1 piętro i schody na stołówkę :/ efekt taki ze po wczorajszych wojażach dzisiaj leżę plackiem bo kłucia w pochwie mam... Troszkę mnie to martwi ale brzuchol miękki. Oczywiscie te bóle okresowe to juz mam codziennie. A lewe biodro to juz mnie tak napierdala od tego leżenia ze juz sama nie wiem jakie pozycje przyjmować :/ kurczę a tu jeszcze 4 tygodnie...

Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugim dzieckiem to tak jest chyba ze chce sie zeby wsyztsko szybciej bylo :) bo mi z 1 sie wcale nie spiesyzlo wrecz bylam przerazona i jak juz byl sierpien to strach mialam jak cholera:)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Ja dziś umylam meble bo w końcu pomalowane łóżeczko złożone teraz układam rzeczy i dzielę bo część zabieram ze sobą do Krakowa.

Ja też miałam ciężko noc bo się deberwowalam o koleżankę, ja zrobię wszystko żeby nie przenosić i żeby było sprawnie bo to jest masakra.

Zabcia 3 maj się :) Agata w końcu urodziła miała cesarke ale ogólnie było bardzo ciężko.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaki, przez tą pogodę kołderka będzie mi całą wieczność schnęła, ale nie nastawiam kocyków póki mi się więcej miejsca nie zrobi, coś trzeba będzie wymyślić :)

obiad zjedzony, muszę się teraz zmobilizować do pozmywania naczyń, ogarnąć i jechać zawieźć L4

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie porobilam oplaty na sierpien co by to o niczym nie zapomnieć czasami, bo w ciazy wiadomo kalafior zamiast mozgu i by bylo dopiero :)

pozniej musze skoczyc do paczkomatu bo dostalam sms ze paczka z pzrescieradlami do lozeczka dla malego wlasnie dotarla fajniee :) teraz czekam jesczze na paczke z gemini i poki co chyba wsyztsko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89

Porod to ogolem jest jedna wielka masakra i męka pańska tak dla pocieszenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym już chciała mieć wszystko z głowy i wylizać się szybko po cc.
    Choć ostatnio mówię do męża, że po wyrostku dość szybko wstałam z łóżka i chodziłam, więc jakoś to będzie, a on mnie "pocieszył", że teraz będą wyciągać trochę większy wyrostek i nie powinnam porównywać że będzie lepiej. O dzięki kochanie! :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF

w sumie troche racji ma ten twoj chlop wbrew pozorom :) ale bedzie dobrze, jak wlazlo to i wyjdzie nie martw sie!:)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja sobie nie wyobrażam jak to będzie po porodzie tzn chodzi mi o krocze nie mówiąc już jakbym miała mieć cc - ja po laparoskopii gdzie sa 3 dziurki w brzuchu przez tydzień się ruszać nie moglam tak wszystko bolało i ciągnęło :/

Anulka zazdroszczę Jastrzębiej Góry ;) tam mi się mąż oświadczył o zachodzie słońca :D

Anulka01, AJrin, bbeczka91, żabka04 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
‹‹ 1735 1736 1737 1738 1739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ