X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/kombinezon-mieciutki-z-uszkami-misiek-r-3-6-d22-i6136726631.html

o czyms takim myslalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, mnie się takie kombinezony bardzo podobają, ale boję się jak one będą wyglądać po kilku praniach. Ja ciuszki na chłodniejszą jesień i zimę kupię jak się Młody urodzi żeby trafić z rozmiarem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolem chce tylko na wyjscie ze szpitala jak by chlodno bylo, bomboje sie ze spiochy i kaftanik i kocyk bedzie mu zimno hmm moze przesadzam w koncu wrzesien/pazdz to nie zima jeszcze

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.Miłego dnia

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Przeniesli mnie na obserwacyjna typowo gdzie laski juz dlugo leza... Jak bede saczyc to nie powinni wypuscic... No ale zobaczymy, moze puszcza ^^ poki co do czwartku na pewno zostaje, bo do srody wieczor mam antybiotyki...
    Trzymaj się Kochana

Żabcia_ lubi tę wiadomość

Wysłany: 28 lipca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj z lewej strony pod podbrzusze tak bolało cały dzień .Jakbym miała kolke .Lezalam cały dzień .Balam się że może się zaczyna juz.mama już na IP chciała mnie wiezc .Ale zaciskalsm żeby i mowilam że mniej boli.Lyknelam 2 Nospy i z Deka puscilo .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde co sie opstatnio i nas dzieje...z tymi skurczami i bolami co chwila u kogos cos :/ dziewczyny prosze bobasow do porzadku przywowlac ja z moim porozmawialam i mowil ze juz bedzie grzeczny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 11:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Przeniesli mnie na obserwacyjna typowo gdzie laski juz dlugo leza... Jak bede saczyc to nie powinni wypuscic... No ale zobaczymy, moze puszcza ^^ poki co do czwartku na pewno zostaje, bo do srody wieczor mam antybiotyki...
    Czyli tak jak myślałam, wątpie aby wypuścili bo tak na prawdę jesteś cykającą bombą. A tak pilnują żeby żadna infekcja dodatkowa się nie wdała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Macioszczyczka ja zamawiałam ten z racji rozmiaru,
    ekstra bawełna i usztywnienie
    http://pl.aliexpress.com/item/New-Arrive-Women-s-Nursing-Bra-Cotton-Pregnant-Women-Nursing-Bra-Comfotable-Underwear-Maternity-Breastfeeding-Breast/32654997407.html?spm=2114.13010608.0.81.kZT5jn

w promo płaciłam 12 zł.

i zamawiałam takie zwykłe szmatki bawełniane bez fiszbinów po 7 zł.
    Problem tylko z rozmiarem, bo ja teraz mam misezkę E, a co będzie później...

myślę, że jak urodzę to kupię jeszcze jeden jak już będę wiedziała jaki się sprawdza. Ale ogólnie polecam ;)

Zastanawiałam się nad nim. :D Jeżeli będę karmić tak fest to sobie zakupie jeszcze jeden. ;D

Ja się na razie nie stresuje. Sprzątam, ogarniam.... A Malutka, jak zechce to wyjdzie, ale nie zamierzam się jakoś oszczędzać skoro z 37tc będzie donoszona. We wszystko jestem zaopatrzona, mąż przygotowany na każdą ewentualność, więc mogę rodzić. W poniedziałek powinien dojść pas poporodowy, a jutro prześcieradełka i fajrant. Zostanie tylko szafka ze szklankami do pomycia, bo mąż sobie podświetlenie sprawił i widać kurz na szklankach:P

No a po porodzie bedzie do ogarnięcia moja szafa...:D
    Przyszykuje mężowi dwa ubrania dla mnie do wpisu i w zależności od pogody któreś mi dowiezie;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza to bardziej moje hormony mnie tak nastrajają i dają chęci do działania. :P

Ale nie ukrywam, że już chciałabym ją mieć w ramionach.

Moja Hania też w porównaniu do malusków dziewczyn nie jest z tych największych. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 12:20

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki gorąco Was pozdrawiam znad morza! Jestesmy w Jastrzębiej wiec wybrzeże klifowe... Na plaże mam 170 schodów do pokonania! Myślałam ze na sam ich widok urodzę ;) ale jeździmy kawałek dalej na łagodniejsze zejście. Niestety hotel nie ma windy :/ schody na 1 piętro i schody na stołówkę :/ efekt taki ze po wczorajszych wojażach dzisiaj leżę plackiem bo kłucia w pochwie mam... Troszkę mnie to martwi ale brzuchol miękki. Oczywiscie te bóle okresowe to juz mam codziennie. A lewe biodro to juz mnie tak napierdala od tego leżenia ze juz sama nie wiem jakie pozycje przyjmować :/ kurczę a tu jeszcze 4 tygodnie...

Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z drugim dzieckiem to tak jest chyba ze chce sie zeby wsyztsko szybciej bylo :) bo mi z 1 sie wcale nie spiesyzlo wrecz bylam przerazona i jak juz byl sierpien to strach mialam jak cholera:)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Ja dziś umylam meble bo w końcu pomalowane łóżeczko złożone teraz układam rzeczy i dzielę bo część zabieram ze sobą do Krakowa.

Ja też miałam ciężko noc bo się deberwowalam o koleżankę, ja zrobię wszystko żeby nie przenosić i żeby było sprawnie bo to jest masakra.

Zabcia 3 maj się :) Agata w końcu urodziła miała cesarke ale ogólnie było bardzo ciężko.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaki, przez tą pogodę kołderka będzie mi całą wieczność schnęła, ale nie nastawiam kocyków póki mi się więcej miejsca nie zrobi, coś trzeba będzie wymyślić :)

obiad zjedzony, muszę się teraz zmobilizować do pozmywania naczyń, ogarnąć i jechać zawieźć L4

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie porobilam oplaty na sierpien co by to o niczym nie zapomnieć czasami, bo w ciazy wiadomo kalafior zamiast mozgu i by bylo dopiero :)

pozniej musze skoczyc do paczkomatu bo dostalam sms ze paczka z pzrescieradlami do lozeczka dla malego wlasnie dotarla fajniee :) teraz czekam jesczze na paczke z gemini i poki co chyba wsyztsko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89

Porod to ogolem jest jedna wielka masakra i męka pańska tak dla pocieszenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym już chciała mieć wszystko z głowy i wylizać się szybko po cc.
    Choć ostatnio mówię do męża, że po wyrostku dość szybko wstałam z łóżka i chodziłam, więc jakoś to będzie, a on mnie "pocieszył", że teraz będą wyciągać trochę większy wyrostek i nie powinnam porównywać że będzie lepiej. O dzięki kochanie! :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF

w sumie troche racji ma ten twoj chlop wbrew pozorom :) ale bedzie dobrze, jak wlazlo to i wyjdzie nie martw sie!:)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja sobie nie wyobrażam jak to będzie po porodzie tzn chodzi mi o krocze nie mówiąc już jakbym miała mieć cc - ja po laparoskopii gdzie sa 3 dziurki w brzuchu przez tydzień się ruszać nie moglam tak wszystko bolało i ciągnęło :/

Anulka zazdroszczę Jastrzębiej Góry ;) tam mi się mąż oświadczył o zachodzie słońca :D

Anulka01, AJrin, bbeczka91, żabka04 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
‹‹ 1735 1736 1737 1738 1739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ