WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Przeniesli mnie na obserwacyjna typowo gdzie laski juz dlugo leza... Jak bede saczyc to nie powinni wypuscic... No ale zobaczymy, moze puszcza ^^ poki co do czwartku na pewno zostaje, bo do srody wieczor mam antybiotyki...
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
Mnie wczoraj z lewej strony pod podbrzusze tak bolało cały dzień .Jakbym miała kolke .Lezalam cały dzień .Balam się że może się zaczyna juz.mama już na IP chciała mnie wiezc .Ale zaciskalsm żeby i mowilam że mniej boli.Lyknelam 2 Nospy i z Deka puscilo .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Przeniesli mnie na obserwacyjna typowo gdzie laski juz dlugo leza... Jak bede saczyc to nie powinni wypuscic... No ale zobaczymy, moze puszcza ^^ poki co do czwartku na pewno zostaje, bo do srody wieczor mam antybiotyki...
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Macioszczyczka ja zamawiałam ten z racji rozmiaru,
ekstra bawełna i usztywnienie
http://pl.aliexpress.com/item/New-Arrive-Women-s-Nursing-Bra-Cotton-Pregnant-Women-Nursing-Bra-Comfotable-Underwear-Maternity-Breastfeeding-Breast/32654997407.html?spm=2114.13010608.0.81.kZT5jn
w promo płaciłam 12 zł.
i zamawiałam takie zwykłe szmatki bawełniane bez fiszbinów po 7 zł.
Problem tylko z rozmiarem, bo ja teraz mam misezkę E, a co będzie później...
myślę, że jak urodzę to kupię jeszcze jeden jak już będę wiedziała jaki się sprawdza. Ale ogólnie polecam
Zastanawiałam się nad nim.Jeżeli będę karmić tak fest to sobie zakupie jeszcze jeden.
Ja się na razie nie stresuje. Sprzątam, ogarniam.... A Malutka, jak zechce to wyjdzie, ale nie zamierzam się jakoś oszczędzać skoro z 37tc będzie donoszona. We wszystko jestem zaopatrzona, mąż przygotowany na każdą ewentualność, więc mogę rodzić. W poniedziałek powinien dojść pas poporodowy, a jutro prześcieradełka i fajrant. Zostanie tylko szafka ze szklankami do pomycia, bo mąż sobie podświetlenie sprawił i widać kurz na szklankach:P
No a po porodzie bedzie do ogarnięcia moja szafa...
Przyszykuje mężowi dwa ubrania dla mnie do wpisu i w zależności od pogody któreś mi dowiezie;D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza to bardziej moje hormony mnie tak nastrajają i dają chęci do działania.
Ale nie ukrywam, że już chciałabym ją mieć w ramionach.
Moja Hania też w porównaniu do malusków dziewczyn nie jest z tych największych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 12:20
-
Dziewczynki gorąco Was pozdrawiam znad morza! Jestesmy w Jastrzębiej wiec wybrzeże klifowe... Na plaże mam 170 schodów do pokonania! Myślałam ze na sam ich widok urodzę
ale jeździmy kawałek dalej na łagodniejsze zejście. Niestety hotel nie ma windy
schody na 1 piętro i schody na stołówkę
efekt taki ze po wczorajszych wojażach dzisiaj leżę plackiem bo kłucia w pochwie mam... Troszkę mnie to martwi ale brzuchol miękki. Oczywiscie te bóle okresowe to juz mam codziennie. A lewe biodro to juz mnie tak napierdala od tego leżenia ze juz sama nie wiem jakie pozycje przyjmować
kurczę a tu jeszcze 4 tygodnie...
Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Ja dziś umylam meble bo w końcu pomalowane łóżeczko złożone teraz układam rzeczy i dzielę bo część zabieram ze sobą do Krakowa.
Ja też miałam ciężko noc bo się deberwowalam o koleżankę, ja zrobię wszystko żeby nie przenosić i żeby było sprawnie bo to jest masakra.
Zabcia 3 maj sięAgata w końcu urodziła miała cesarke ale ogólnie było bardzo ciężko.
-
nick nieaktualnyO kurczaki, przez tą pogodę kołderka będzie mi całą wieczność schnęła, ale nie nastawiam kocyków póki mi się więcej miejsca nie zrobi, coś trzeba będzie wymyślić
obiad zjedzony, muszę się teraz zmobilizować do pozmywania naczyń, ogarnąć i jechać zawieźć L4 -
nick nieaktualnyA ja wlasnie porobilam oplaty na sierpien co by to o niczym nie zapomnieć czasami, bo w ciazy wiadomo kalafior zamiast mozgu i by bylo dopiero
pozniej musze skoczyc do paczkomatu bo dostalam sms ze paczka z pzrescieradlami do lozeczka dla malego wlasnie dotarla fajnieeteraz czekam jesczze na paczke z gemini i poki co chyba wsyztsko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bym już chciała mieć wszystko z głowy i wylizać się szybko po cc.
Choć ostatnio mówię do męża, że po wyrostku dość szybko wstałam z łóżka i chodziłam, więc jakoś to będzie, a on mnie "pocieszył", że teraz będą wyciągać trochę większy wyrostek i nie powinnam porównywać że będzie lepiej. O dzięki kochanie! -
nick nieaktualny
-
Kurde ja sobie nie wyobrażam jak to będzie po porodzie tzn chodzi mi o krocze nie mówiąc już jakbym miała mieć cc - ja po laparoskopii gdzie sa 3 dziurki w brzuchu przez tydzień się ruszać nie moglam tak wszystko bolało i ciągnęło
Anulka zazdroszczę Jastrzębiej Górytam mi się mąż oświadczył o zachodzie słońca
Anulka01, AJrin, bbeczka91, żabka04 lubią tę wiadomość