WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Robie obiadek oywoscie bylam 2 razy w sklepie i kurde zapomnialam ser kupić wrrr ale pierdziele M wracając kupi 3 raz nie ide!
-
AJrin wrote:Sphia nie przesadzaj z wiekiem bo mnie obrażasz ja mam tez 34 a to moja pierwsza ciąża :p
Taki mnie moment naszedł, że mi się mało chce. Ja zazwyczaj mam dzień zaplanowany co do minuty, a zawodowo co do sekundy.
Mój mąż się przyzwyczaił, dziecko się nauczyło, aż tu nagle nadszedł dzień siedzenia na kanapie i niechciejstwa -
Sophia bo tak to już jest ja od 10 lat nie mialam urlopu dłuższego niz tydzień. Wiecznie zaplanowany kalendarz co do minuty lacznie z posilkami treningami i imprezami. Teraz mam labe i takiego balaganu w życiu w domu nie miałam. Tak to już jest im mniej czasu tym człowiek bardziej zorganizowany
-
Hehe druga młodość
tylko chodze jak pokraka
-
nick nieaktualnyA tam dziewczyny niedawno rodziła swoje pierwsze dziecko moja 36 letnia koleżanka. I wszystko dobrze, ale też śmiała się, że jest seniorką na porodówce.
Jako dobra koleżanka daję cynk, że na Gemini są pampersy Pampersa 1 w wyprzedaży 43 sztuki za 23zł.
W końcu złożyłam zamówienie, prześladował mnie już ten koszyk. -
Po mnie sie smieja ze nie widac wieku szczegolnie ze M 4 lata młodszy
-
Żabcia_ wrote:Helol na dzis!
Lezymy sobie z Wikusiem pod KTG, maly dzis pieknie rozrabia, a mama tylko sikac lata jak oszalala :p ale tak mnie naprawde dzis obdzielil rano kopniakami, ze juz dawno tak nie szalal ten moj syn...
Prosze mi tu wszystkie na siebie uwazac, a nie jak ja lezec do rozwiazania w szpitalu, choc nie powiem - czuje sie zaopiekowana i mam spokoj wewnetrzny dzieki temu... Ciekawe czy tak samo bede Wam za tydzien mowic jak juz bede szalu dostawac
Życzę wytrwałościmy już ponad 5 tyg pod stałym zapisem wiec znam ten bol. Powodzenia
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Ewa dziekujemy
wolimy tak niz nie wiadomo co mialoby sie w domu dziac.
Angela!!! Zaraz Cie opierdziele! Cichaczu! Ale z drugiej strony jakbym byla w domu, byloby to samo :p hehe
Matko jaki senny dzien dzis, polowe dniowki przespalam, cos czuje, ze w nocy bedzie mi odwalac...Ale też podrzemałam i na prawdę czuje się dobrze. Brzuch cały dzień miękki, plamień nie ma. Ale nie szaleje
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:A mnie tak mnie już pod brzuchem,pachwiny i noga aż boli,kłuje w pochwie ze chyba zbliżam się powoli do końca. Zawsze dziwiłam się, że dziewczyny ledwo chodzą a teraz i mnie dopadło
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuśki jestem sierpniówką 2015 pozwalam sobie prosić Was o pomoc w dokończeniu magisterki która ciągnie się za mną jak smród po gaciach, z moją córcią to już w ogole hardcore... poświęcicie 3 minutki na wypełnienie ankietki?
https://www.ankietka.pl/ankieta/237585/ocena-efektow-dzialan-promocyjnych-adresowanych-do-kobiet-w-ciazy.html
Jak się można domyśleć zaczęłam pisać w ciąży, nawet temat sobie zmieniłam bo zafascynował mnie ten światno ale nie dałam rady dokończyć. Z góry Wam dziękuje i życzę SZYBKICH, TERMINOWYCH porodów, takich jakie sobie wymarzycie
Pozdrawiam,
Magda