X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robie obiadek oywoscie bylam 2 razy w sklepie i kurde zapomnialam ser kupić wrrr ale pierdziele M wracając kupi 3 raz nie ide!

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Sophia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Sphia nie przesadzaj z wiekiem bo mnie obrażasz ja mam tez 34 a to moja pierwsza ciąża :p
    Ojjj, nie chciałam nikogo urazić.
    Taki mnie moment naszedł, że mi się mało chce. Ja zazwyczaj mam dzień zaplanowany co do minuty, a zawodowo co do sekundy.
    Mój mąż się przyzwyczaił, dziecko się nauczyło, aż tu nagle nadszedł dzień siedzenia na kanapie i niechciejstwa ;)

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia bo tak to już jest ja od 10 lat nie mialam urlopu dłuższego niz tydzień. Wiecznie zaplanowany kalendarz co do minuty lacznie z posilkami treningami i imprezami. Teraz mam labe i takiego balaganu w życiu w domu nie miałam. Tak to już jest im mniej czasu tym człowiek bardziej zorganizowany ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki to ja tu z moimi 36 latkami to babcia ;) ale nie ja jedyna tu pod 40 podbiegam ;) takie późne macierzyństwo ma swoje uroki :)

AJrin, A_n_k_a_80, Behemottka lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Dziewczynki to ja tu z moimi 36 latkami to babcia ;) ale nie ja jedyna tu pod 40 podbiegam ;) takie późne macierzyństwo ma swoje uroki :)
    oczywiście... zmarszczki się spłycają ;)

A_n_k_a_80, Anulka01, żabka04 lubią tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe druga młodość ;) tylko chodze jak pokraka :D

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam dziewczyny niedawno rodziła swoje pierwsze dziecko moja 36 letnia koleżanka. I wszystko dobrze, ale też śmiała się, że jest seniorką na porodówce.

Jako dobra koleżanka daję cynk, że na Gemini są pampersy Pampersa 1 w wyprzedaży 43 sztuki za 23zł.
    W końcu złożyłam zamówienie, prześladował mnie już ten koszyk.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po mnie sie smieja ze nie widac wieku szczegolnie ze M 4 lata młodszy ;)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Helol na dzis!

Lezymy sobie z Wikusiem pod KTG, maly dzis pieknie rozrabia, a mama tylko sikac lata jak oszalala :p ale tak mnie naprawde dzis obdzielil rano kopniakami, ze juz dawno tak nie szalal ten moj syn...

Prosze mi tu wszystkie na siebie uwazac, a nie jak ja lezec do rozwiazania w szpitalu, choc nie powiem - czuje sie zaopiekowana i mam spokoj wewnetrzny dzieki temu... Ciekawe czy tak samo bede Wam za tydzien mowic jak juz bede szalu dostawac :D

Życzę wytrwałości :) my już ponad 5 tyg pod stałym zapisem wiec znam ten bol. Powodzenia

Żabcia_ lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jakie się babcie zebrały ;)
    34 lata, prawie emerytki jak nic ;)
    Ciekawe co mam powiedzieć ja a zaraz po mnie Bisacz ;)

bisacz, Behemottka lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Sphia nie przesadzaj z wiekiem bo mnie obrażasz ja mam tez 34 a to moja pierwsza ciąża :p
    Ja 36 i tez pierwsze dziecko :)

Sabina, AJrin, żabka04 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Witaj w klubie

Anulka01 lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane nie ważne ile która ma lat, tylko na ile się czuje :)

Wykorzystam, że córka śpi i pójdę zebrać ogórki, a później wezmę się za prasowanie :) eh same przyjemności :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak nie pójdę zebrać ogórków, bo deszcz pada :/
    W takim razie zostaje prasowanko :P

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Ewa dziekujemy :) wolimy tak niz nie wiadomo co mialoby sie w domu dziac.

Angela!!! Zaraz Cie opierdziele! Cichaczu! Ale z drugiej strony jakbym byla w domu, byloby to samo :p hehe

Matko jaki senny dzien dzis, polowe dniowki przespalam, cos czuje, ze w nocy bedzie mi odwalac... :/
    Tak wiem, schłostam się za kare :P Ale też podrzemałam i na prawdę czuje się dobrze. Brzuch cały dzień miękki, plamień nie ma. Ale nie szaleje :)

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tak mnie już pod brzuchem,pachwiny i noga aż boli,kłuje w pochwie ze chyba zbliżam się powoli do końca. Zawsze dziwiłam się, że dziewczyny ledwo chodzą a teraz i mnie dopadło

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    A mnie tak mnie już pod brzuchem,pachwiny i noga aż boli,kłuje w pochwie ze chyba zbliżam się powoli do końca. Zawsze dziwiłam się, że dziewczyny ledwo chodzą a teraz i mnie dopadło
    Pierlka ja sie zdziwiłam że dziewczyny narzekają, ze dziecko tak.kopie ze boli. Córka nigdy mnie tak nie.kopnela. Za to w tej ciąży? Lo mamo. Tak mnie bije ze masakra

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już poprasowane :) szybko poszło.
    U mnie córeczka też była delikatniejsza :) bo teraz synek jak zawali kopniaka, to aż słabo mi się robi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 17:47

• magda sz Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki jestem sierpniówką 2015 pozwalam sobie prosić Was o pomoc w dokończeniu magisterki która ciągnie się za mną jak smród po gaciach, z moją córcią to już w ogole hardcore... poświęcicie 3 minutki na wypełnienie ankietki?
    https://www.ankietka.pl/ankieta/237585/ocena-efektow-dzialan-promocyjnych-adresowanych-do-kobiet-w-ciazy.html

Jak się można domyśleć zaczęłam pisać w ciąży, nawet temat sobie zmieniłam bo zafascynował mnie ten świat :) no ale nie dałam rady dokończyć. Z góry Wam dziękuje i życzę SZYBKICH, TERMINOWYCH porodów, takich jakie sobie wymarzycie :)

Pozdrawiam,
    Magda

oc7e509.png
    ySkMp1.png
‹‹ 1737 1738 1739 1740 1741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ