WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski kupiłam pralkę, zdecydowałam się na electroluxa ze skracaniem czasu i blokadą rodzicielską
w pn przywioza, we wtorek pab hydraulik podłączy i pierzemy
Nadrobię Was później bo lecę do labu pobrać krew na białeczko.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja bym już chciała mieć wszystko z głowy i wylizać się szybko po cc.
Choć ostatnio mówię do męża, że po wyrostku dość szybko wstałam z łóżka i chodziłam, więc jakoś to będzie, a on mnie "pocieszył", że teraz będą wyciągać trochę większy wyrostek i nie powinnam porównywać że będzie lepiej. O dzięki kochanie!A po cc jak nowo narodzona. Od razu prosta po 6 godzinach wstałam i funkcjonowałam.
-
Witam mamy
Ja wczoraj postanowilam sama zawjesc L4 do pracy, a tu klops. Dojechalam pieknie z klima w aucie na podziemny w galeri, wyszlam z samochodu, poszlam do rosska i co na lakjerach do paznokci ni sie w glowie zakrecilo. Zdazylam poprsic o stolek zeby ochlonac. Wszystko przez to ze na podzjemnym goraco a potem wbilam sie na schody pieszo, nie moge po schodach w ciazy chodzic bo mam zawroty glowy. Dobrze ze za wczasu sie ogarnelam zeby sie nie przewrocic
. ZanioslammL4 a potem w pharmie kupilam 3 butelki na odciagane mleko z canpola byly po 4 zl a przy kasie jeszcze doliczyli znizke. Wychodza tanio maja po 120ml i beda w sam raz do przechowania odciagnietego pokarmumsmoczki sie odstawi i pasuja do laktatora medela...takie waskie. Wogole canpol ma znizke na caly asortyment to kupilam jeszcze jedne majty za 6,4zl. Wzielam tez taka wode w spraju do pryskania twarzy na porod zeby sie ochlodzic byla za 6zl. Jak ktora pierze w jelp to plyn 1l na 14 pran byl za 12zl na gemini jest za 22zl
. W rossku wzielam na karte rosne olejeknz hippa przeciw rozstepow byl za 18zl o 5zl taniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 13:22
-
Little Red Fox wrote:O kurczaki, przez tą pogodę kołderka będzie mi całą wieczność schnęła, ale nie nastawiam kocyków póki mi się więcej miejsca nie zrobi, coś trzeba będzie wymyślić
obiad zjedzony, muszę się teraz zmobilizować do pozmywania naczyń, ogarnąć i jechać zawieźć L4Do mnie mąż dzwoni i pyta czy zapakuje do zmywarki i włączę, więc mu powiedziałam, ze musiałabym iść do kuchni, a doktor kazał odpoczywać. Dziś jestem w zasadzie pierwszy dzień w domu i szczerze to nie mam najmniejszej ochoty na zajmowanie się czymkolwiek. Miałam z synem do kina jechać ale jakoś się nie składa. Poczekamy do wieczora.
Swoją drogą uwielbiam Twoje posty. Czytam i marzę o tym żeby być kiedyś tak zorganizowana. Niestety lata już nie te... w moim wieku to tylko szydełko lub druty... -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Kochana, ja po wyrostku (ale byłam w ciązy) chodziłam zgięta jak stara babcia i ledwo sie ruszałam. Myślałam że Martyna mi przez pępek wyjdzie
A po cc jak nowo narodzona. Od razu prosta po 6 godzinach wstałam i funkcjonowałam.
ja po wyrostku najbardziej bałam się wstawać z powodu rzyganka, bo mam okropne lęki przed wymiotowaniem w miejscach publicznych przy ludziach
-
nick nieaktualnySophia wrote:Ty jesteś jakaś kosmitka
Do mnie mąż dzwoni i pyta czy zapakuje do zmywarki i włączę, więc mu powiedziałam, ze musiałabym iść do kuchni, a doktor kazał odpoczywać. Dziś jestem w zasadzie pierwszy dzień w domu i szczerze to nie mam najmniejszej ochoty na zajmowanie się czymkolwiek. Miałam z synem do kina jechać ale jakoś się nie składa. Poczekamy do wieczora.
Swoją drogą uwielbiam Twoje posty. Czytam i marzę o tym żeby być kiedyś tak zorganizowana. Niestety lata już nie te... w moim wieku to tylko szydełko lub druty...
czasami to na prawdę męczące, boję się pomyśleć jak mieszkanie będzie wyglądać po powrocie ze szpitala -
Jako ze mam lenia na sprzatanie poszlam na spacer i z tych wydreptanychi kilometrow lewe biodro zaczelo mnie bolec wrrr.
Wczoraj chcialam kupic w smyku 3 bodziaki fajne dla małego żeglarza za 25 zeta ale M mi zabroniłwiec kupilam 2 czapeczki za 12 zeta bo jak czytam ile wy ich macie to u mnie z nimi bida, jedyna mała jaka mam ma napis born in 2011 hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 13:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNienawidzę takiej pogody, ale skoro już doprowadziłam się do porządku, włosy wyprostowałam i makijaż zrobiłam, żal nie skorzystać i nie pojechać z tym L4. Mąż mnie zgarnie jak będzie kończył pracę, a więc super, a że się zasiedzę pewnie nie zdążę już do rossmanna
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Nienawidzę takiej pogody, ale skoro już doprowadziłam się do porządku, włosy wyprostowałam i makijaż zrobiłam, żal nie skorzystać i nie pojechać z tym L4. Mąż mnie zgarnie jak będzie kończył pracę, a więc super, a że się zasiedzę pewnie nie zdążę już do rossmanna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja wlasnie przejrzalam ciuszki do prania itd, i stwierdzam ze bede musiala dokupic kaftaniki malutkie bo mam az 6 szt a myslalam ze jest ich wiecej, no i pare koszulek musze kupic eeee czyli nie wsyztsko stracone i czekaja mnie zakupy, super!!
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Sphia nie przesadzaj z wiekiem bo mnie obrażasz ja mam tez 34 a to moja pierwsza ciąża :p
Sophia, Behemottka lubią tę wiadomość