WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Macioszynka zazdrosze u mnie ten symbol to mit
w nocy mialam checi wstawić pranie a teraz leżę zjadlam śniadanie i nie chce mi sie nic.
Magdziula a ja jakoś mam plan rodzenia 1 września -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u mnie się pogoda popsuła, więc muszę długo czekać aż pranie wyschnie, zwłaszcza że mam drugie dziecko w domu, które co jakiś czas marudzi że nie ma w czym do pracy iść
U nas wczorajsza duchota zakończyła się konkretną burzą. Dzisiaj już nie pada, słońca nie ma, ale po tych gorączkach to dla mnie jest nawet przyjemnie. Tylko niektóre części wózka które prałam bez wirowania bedą długo schły. -
nick nieaktualnyWróciłam.
Jestem dumna z mojej córki.
Tylko powiedziała ała! I jeszcze patrzyła ja to bym zaraz tam fiknela hahahha
Wyniki morfologii dzisiaj popołudniu a posiew moczu w poniedziałek.
Oby nic tam im nie wyrosło.
Ksosia ja tak miałam.
Na kto pisały się skurcze i to konkretne a ja nic nie czułam.
Dopiero przy ostatnim skurczu w czasie kto brzuch mi się spial i puścił wtedy poczułam.
A tak to skurcze poczułam przy porodzie jak wody odeszły.
Mi kilka dni temu mały wystraszyl bo brzuch jakoś dziwnie miesiączkowo bolał i twardy był ale przeszło.
Więcej lezakujStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:U nas wczorajsza duchota zakończyła się konkretną burzą. Dzisiaj już nie pada, słońca nie ma, ale po tych gorączkach to dla mnie jest nawet przyjemnie. Tylko niektóre części wózka które prałam bez wirowania bedą długo schły.
z drugiej strony cieszę się, że pod koniec sierpnia pogoda będzie na tyle ok, że obędzie się bez werandowania i być może szybko zaliczymy pierwszy spacer
uciekam do sklepu po paprykę i kiełbasę na dzisiejszy obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 09:11
-
nick nieaktualnyMój mąż właśnie zadzwonił, że zamiast wrócić dzisiaj wieczorem to wrócą jutro, bo jakiejś części do całkowitego montażu brakuje.. Ja tu zwariuje.
Tak to bym go wyganiała czasem do pracy, żeby pozbyć się ciągłego marudzenia, ale jak jedzie daleko to ze stresu o mało nie skicham się w gacie. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:zapomniałabym o wózku! nie mam na niego pomysłu, boję się że jak go rozbiorę to już tych części nie założę
uciekam do sklepu po paprykę i kiełbasę na dzisiejszy obiad
Ja to czego nie szło zdemontować, prałam szmatką, a potem popsikałam wodą z płynem do płukania, żeby ładnie pachniał. A środek gondoli i fotelik prałam normalnie w pralce.
Czyżbym wyczuwała leczo????
Dla zainteresowanych pasami porodowymi, kupiłam sobie taki
http://allegro.pl/gorset-pas-poporodowy-wyszczuplajacy-62-103-cm-i5080992081.html
ale jest krótki więc tylko dla niskich osób.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 09:15
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Ja też się ostatnio marnie czułam, brzuch bolał, wszystko ciągnęło i kłuło. Wczoraj na szybko zorganizowałam sobie wizytę u lekarza i okazało się, że taki urok trzeciego trymetru. Mam odpoczywać i podjadać sobie regularnie nospe no i zupełnie się nie martwić.
Moja koleżanka ostatnio też by poród przeoczyła. Całe szczęście leżała na patologi bo niebezpiecznie jej się skracała szyjka i na którymś z porannych obchodów lekarz powiedział jej, że rodzi. Tylko zdążyła chwycić rzeczy na porodówkę i zadzwonić do męża. Mąż już niestety nie zdążył.
Różnie bywa z tymi porodami ale najważniejsze, że nasze będą super lekkie i po chwili będziemy już miały dzieciaczki na brzuchu.Macioszczyczka, AJrin, Pysiaczek89, Strazaczka1990, mysza0406, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam już wszystko uprane. Wczoraj w końcu zamówiłam paczkę z gemini. Mam jeszcze wybrna paczkę na allegro, ale to takie rzeczy do domu. Mogą poczekać.
W niedzielę kupimy smoczki, bo mąż chciał sam wybrać. I nie mam karmnikow. Myślałam nad tymi z Gai. Moja bratowa ma z Allev i bardzo sobie chwali. Ale drogie jak piernik
A poza tym jestem zmęczona. Mam dość moich gości. Wczoraj szalaly do polnocy, nie daja spać. Bezstresowe wychowaniw kurwancka jego mac -
Ja bede wyrodna matka wózka nie piore bedzie nowy wiec jedyne co wywietrze go i dam świeże prześcieradło.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nosidełko pralam bo mam po bratanicah i bylo zabrudzine. Ale wypralam w normalnym proszku i plynie. Dziecko nie bedzie na tym gołą skóra leżeć.
-
Hej Dziewczynki!
Ja sie tylko pochwale, ze mam wyniki tego posiewu moczu i nie wyhodowano drobnoustrojów, wiec fajnie
Ale sikać ciagle mi sie chceno i bakterie w tym osadzie moczu były przekroczone... Ale z posiewu nic nie wyszło. Dobrze ze mam dzisiaj wizyte u gina, moze cos zaradzi.
mysza0406, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
U mnie tez wieczorem i w nocy brzuch nienormalnie stwardniał.
Wczesniej te twardnienia były krótkie i szybko przechodziły.
A to wczorajsz trzymało, mam wrażenie, cała noc.
Wzięłam wieczorem nospe i magnez i rano znowu.
I jest znow wporzo
Wieczorem jeszcze dwa razy taki poczułam bol, ze az w pol zgięłam. I nie wiem czy to młody czy jedzenie jakies czy skurcz.
Wątek nam sie zrobił prawie sierpniowy.
Halo! Nawołuje wrzesniowki do podtrzymywania dyskusji!
Bo inaczej my bedziemy przezywać w milczeniu objawy porodowe, a wątek nam zasypia pieluchami i karmieniem!AJrin, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
No ja czekam do 15 września więc spokojnie. Dziewczyny będą miały pogryzione sutki a ja się nadal będę rozkoszować opuchniętymi kostkami.
Ulfenstein, inzynierka, Sabina, AJrin, Kornelia85, Angela89, mysza0406, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Mnie odpukać brzuch spina sie rzadko od jakiegoś czasu, co jest dla mnie nowością
jedyne co mi dokucza to kłucie w pochwie i ciągła chęć zrobienia siusiu... Okropne uczucie...
A tak poza tym jest całkiem niezłe, Marcel ma powiedziane, ze siedzi do 37 tc. Zreszta mam szew, wiec i tak nie wyjdzieMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyNo ja też czekam na wrzesień najwcześniej początek bo planuje cc.
A to ode mnie nie zależy tylko od nowej gin (dopiero pojadę na wizytę bo jutro namiary dostanę) będę cc miała w innym mieście.
I też od juniora.
Ale niechce w sierpniu rodzic.
AJrin nowego wózka nie trzeba prac.
Ja nie prałam.
Dzwoniłam do ZUS żeby się upewnić czy gin musi mi l4 wystawić bo składałem papiery o świadczenie rehabilitacyjne.
Mają czas na podjęcie decyzji aż 60dni.
Ku....wa będę bez kasy 2mce:-(
Dobrze że wszystko kupiłam tylko kapcie zostały.
Ale mi smutno......
Cukry też się porabaly........Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfe spokojnie, ja się cieszę, że dziewczyny się wcześniej rozpakują, będą Nam pisały o swoich błędach - np "zmienianie pieluchy raz dziennie to zły pomysł - nie polecam" któraś napisze i ja już będę wiedziała, że to zły pomysł
Ja planuję mieć szybki poród, ale gdybym miała jednak bóle to będę tak krzyczała, że zagłuszę płacz urodzonych już bobasów;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka ja zamawiałam ten z racji rozmiaru,
ekstra bawełna i usztywnienie
http://pl.aliexpress.com/item/New-Arrive-Women-s-Nursing-Bra-Cotton-Pregnant-Women-Nursing-Bra-Comfotable-Underwear-Maternity-Breastfeeding-Breast/32654997407.html?spm=2114.13010608.0.81.kZT5jn
w promo płaciłam 12 zł.
i zamawiałam takie zwykłe szmatki bawełniane bez fiszbinów po 7 zł.
Problem tylko z rozmiarem, bo ja teraz mam misezkę E, a co będzie później...
myślę, że jak urodzę to kupię jeszcze jeden jak już będę wiedziała jaki się sprawdza. Ale ogólnie polecam -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
za mna tez podla noc, od 23 rozbolal mnie tak wciekle zoladwk ze myslalam ze oszaleje, zaczely mmie takie poty oblewac ze cale wloay mialam doslownie mokre !! Az okno musialam otworzyc bo myslalam ze mormalnie padne....nie moglam zasnac... a jak juz zasnelam to obudzilo mnie dzisne klocie w pochwie i wrazenie jak by sie cos w srodku dzialo a myly caly czas kopal i wariowal jak nie wiem co....wstawalam z 4 razy do, toalety ale to chyba bardziwj ze stresu ze cos sie dzieje niz siku...i teraz mam caly czas glupie wrazenie ze cos w seodu sie dzieje...wkrecam sobie w ten glupi leb...dobrze ze w poniedzialek mam komtrole szyjki to sie uspokoje bo wizyta dopiero 10. Ale moj maly wlasnie tak dziwnie sie rucsza czy kopie bo w okolicy blizny po cc tak nisko i nie wiem czy to jest spowodowane ulozeniem jego czy czym....
ja juz tez wariujej normalnie !!