WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A laktator nie pobudza?
Na szkole rodzenia mowila nam polozna o sesjach: 7 minut lewa pierś, 7 prawa, potem po 5, potem po 3.
Kakao dodaje sobie do kawy. Takie gorzkie, bo chyba ono wlasnie ma duzo magnezu.
Przy okazji dodaje smaczku kawie
Nie umiem spać w dzien. Od przedszkola
Pewnie mnie młody nauczy
Poki co ładnie tańcuje w brzuchu.bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:A laktator nie pobudza?
Na szkole rodzenia mowila nam polozna o sesjach: 7 minut lewa pierś, 7 prawa, potem po 5, potem po 3.
Kakao dodaje sobie do kawy. Takie gorzkie, bo chyba ono wlasnie ma duzo magnezu.
Przy okazji dodaje smaczku kawie
Nie umiem spać w dzien. Od przedszkola
Pewnie mnie młody nauczy
Poki co ładnie tańcuje w brzuchu. -
nick nieaktualnyja się najbardziej boję, że będziemy z mężem co chwila wstawać i sprawdzać czy dzidziuś oddycha, dużo osób mnie już straszyło że to normalny odruch przy pierwszym dziecku.
Dziś nastawiam kocyki do prani i prasuję pościel
zostaną tylko ciuszki Maleństwa na sam koniec.
-
LRF dla mnie dla tego zbawienny był monitor
choć i twk sprawdzałam, jak wstawalam czy jest ok
Ulfe ja w dzień też nie umiem spać, Młody przesypial całe noce, więc i ja spałam, więc w dzień nie było czego odsypiac.
Jedyny czas kiedy zasypialam w dzień dosłownie wszędzie to I trymestr ciąży z Młodym, wtedy już bez testu wiedziałam, że ktoś siedzi w brzuchu -
nick nieaktualnykamcia,
znając moją paranoję na początku mogę sprawdzać
ale ja już jestem wyrodną matką, bo po dzisiejszej nocy zapowiedziałam Filipowi, że jak 17.08 dostanę skierowanie i nie poprawi swojego zachowania jedziemy do szpitala i każę lekarzowi wyciąć go wcześniej!
a mąż całą noc musiał słuchać moje jęki i popłakiwania...
a teraz nawet po kawie poszedł w kimę, nie wierzę (tzn dziecko, mąż dziś myślał że jest sobota i wstał do pracy w ostatniej chwili)
-
Witam sie o ja kurde tej nocy malo co spalam.
Co do pobidzania karmienia to akurat nie slyszalam 7 5 3 wiec sobie zanotuje. U nas mowili o herbatkach i karmi, ze pobudza plus jest taki laktator strzykawka który prozniowo wyciaga pokarm generalnie nie polecany ale w przypadku problemow z karmieniem sie niby sprawdza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny