WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam po całym dniu
U nas wczoraj po mega burzy oczywiście przestał działać net, padł ruter i tylko syn ma u siebie neta prosto z kabla - przerąbane.
Rozbawiłyście mnie okropnie z tym mlekiem i krową i niestety choć mieszkam na wsi to krowy u nas nie uwidzisz
Jeśli czegoś nie doczytałam to przepraszam ale jeśli chodzi o karminiki to dziś przez czysty przypadek kupiłam w M&S dwa za dziewiętnaście zł i do tego taką dresową kieckę maxi za 15 zł, wszystko przecenione z ok. 160zł więc jestem zadowolona
Niestety mój syn nie zaliczył psychotestów i nie zasili szeregów policji - trudno, ważne, że jest plan B.
Ulfi wiem co czujesz, każda chciałaby, żeby jej bobas oscylował w granicach 50 centyla, musimy wierzyć, że taka uroda naszych maluchów, będzie dobrze. -
Dzień dobry! Melduję, że moja córeczka waży już 2600 gramów
Pozdrawiam! PS. Coraz bliżej do porodu
AJrin, Pysiaczek89, bisacz, Sabina, martta, mmargol, violett lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Uwielbiam takie koleżanki co wszystko wiedza
One są po prostu niezastąpione !!!
Mojej koleżance "przyjaciółka" doradziła zeby nie szczepiła dziecka bo przez to rożne choroby powstają
Cudowna koleżanka. Szkoda ze nie mam takich. Chętnie bym sobie pogadała... Inna mówiła zeby nie bujać dziecka bo sie przyzwyczai a i jeszcze cos złego będzie
Najlepiej w ogóle nie ruszać
Czasem brak mi sił do tych PRZYJACIÓŁEK
-
Dziewczyny mam takie pytanie jecie lody w ciąży ?Bo ja jem ale ostatnio moja szesguerka powiedziała przy mojej mamie ze ona nie je i teściowa też twierdzi że się nie powinno ja jem od początku ciąży raz częściej raz rzadziej nic mi nie było wiadomo jem sprawdone
Dziś wracam do domu i mam kazanie ze jem lody i jak ją ta mogę jak one są takie złe no oszalec można
-
Skali89 wrote:Dziewczyny mam takie pytanie jecie lody w ciąży ?Bo ja jem ale ostatnio moja szesguerka powiedziała przy mojej mamie ze ona nie je i teściowa też twierdzi że się nie powinno ja jem od początku ciąży raz częściej raz rzadziej nic mi nie było wiadomo jem sprawdone
Dziś wracam do domu i mam kazanie ze jem lody i jak ją ta mogę jak one są takie złe no oszalec można
-
marta258 wrote:Co to za koleżanki które tak doradzają, chyba same nigdy nie były w ciąży i nie mają dzieci. Nie wyobrażam sobie przez 3 miesiące kisić dziecka w domu i w ogóle z nim nie wychodzić na dwór.
w gondolce
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe ale dyskusja o krowie mnie przegapila
na szczęście ja mam zapas i mleka i kakałka
bylismy z M w Selgrosie wiec zgrzewka mleka plus duzy nesqwik jest w domu
. Lokalizacja centralna polska wiec zaprawszam jak coś
Ja wlasnie popijam nocna porcje kakao i bede próbować zasnąć.
A co do lodów ależ oczywiście ze jem przecież lody nie tucza a zdrowe sąjem te kupne glownie grycan plus domowe sorbety.
-
Darusia ja tez koniecznie zimne z lodówki
A po takiej porcji i u mnie mały harcuje