WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:i jak to wygląda w okresie kwiecien -wrzesien (gdy skonczy sie umowa, a macierzynski jeszcze bedzie)?
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Agatia to znasz przyczynę daj znac co powiedzą jak z tym walczyć. Ja od miesiąca mam jazde na mleko schodzi mi litr na 2 dni ale to chyba nic złego?
Mleko lepsze niż chałwaJa od początku mam etapy na różne rzeczy i jem tego przed kilka- kilkanaście dni a później sobie upatruje nową rzecz. Na początku były lody, później chipsy chilli, rzodkiewki, bób, mleczko w tubce a teraz chałwa
i jeszcze z lodówki pyyychaa
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze lubilam mleko ale pilam szklanke teraz to mogla bym i litr ale jakoś sie stopuje aby wszystko z umiarem. Ostatnio jak znajoma usłyszała, że pije szklankami to nastraszyla ze dziecko bedzie mialo skaze białkowa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia wrote:Jutro powitam 34 tydzień. I coraz większy stres
Kochana ja za 4 dni powitam 37 tydzień.
Zauważyłam zaletę spania z poduszką zamiast pod głową to pod udem.... Rewelacja drogie Panie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 21:59
-
nick nieaktualnyAgatia oby nie byly to duze odstepstwa, ale czekam na wiesci
Sabina wieem, jakos bede musiala wyluzowac hihi
Angela, moze rutinoskorbin?
Ja odkad biore to mam spokoj, ale nie mialam takieho typowego krwotoku, tylko skrzepy.
Ja za to bym ciagle cos jadla. Masakra, meza nie ma, a ja palaszuje lodowke :p
Na mleko mialam faze na poczatku ciazy, pilam bardzo duzo.
Lody moglabym jesc non stopi czrkolade :p ale pilnuje sie, bo wiem, jak to by sie moglo skonczyc :p
-
nick nieaktualnyA ja co wieczor od 2 miesiacy jem non stop to samo na kolacje albo ser bialy se smietanka szczypiorem i rzodkiewka, albo pomidory ze smietana imszczypiorkiem i rzodkiewka na slono i do tego parowk, kielbaska albo jajecznica z kielbasa i mieszam sobie te zestawy i jeszcze mi sie nie znudzilo, a po pol godziny od kolacji pije kakao
-
AJrin wrote:Ja zawsze lubilam mleko ale pilam szklanke teraz to mogla bym i litr ale jakoś sie stopuje aby wszystko z umiarem. Ostatnio jak znajoma usłyszała, że pije szklankami to nastraszyla ze dziecko bedzie mialo skaze białkowa.
Angela89, Ksosia, Macioszczyczka, Ulfenstein, AJrin, mmargol, _izunia_, bbeczka91, mysza0406, Sabina, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle moje dziecię ma często czkawkę....
Ja jem wszystko oprócz wątróbki, żołądków, kaszanki....
A dziś teściowa po raz pierwszy zadzwoniła zeby naleśniki wziac(!!!).
Wiec zaraz idę zrobić naleśniki bo wzięłam suche
No i oczywiście przez sarcie tez kakao pije bo narobiła mi smaka do tego stopnia ze zamiast nesquika wzięłam Puchatka w sklepie haha
Może nie codziennie ale często pijesarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie była dzisiaj teściowa i jej mówie, że zaczynam zbierać na chustę. To mi powiedziała, że ona bardzo chciała mi kupić i mam jej tylko pokazać jaką i po pierwszym sierpnia już będę miała.
Taką sobie wybrałam:
http://littlefrog.pl/product-pol-3006-Chusta-tkana-Little-Frog-Fuksjowy-Agat-S-3-6-m-.htmlAngela89, Ulfenstein, violett, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwielbiam takie koleżanki co wszystko wiedza
One są po prostu niezastąpione !!!
Mojej koleżance "przyjaciółka" doradziła zeby nie szczepiła dziecka bo przez to rożne choroby powstają
Cudowna koleżanka. Szkoda ze nie mam takich. Chętnie bym sobie pogadała... Inna mówiła zeby nie bujać dziecka bo sie przyzwyczai a i jeszcze cos złego będzie
Najlepiej w ogóle nie ruszać
Czasem brak mi sił do tych PRZYJACIÓŁEKSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDarusia lubię za spanie, żęby nie było.
Zgaga to tylko po niezdrowym słodkim, więc po kaka(le)...Łku?? na pewno nic mi nie będzie.
A nie śpię przeważnie przez komara! Jak dziad mnie obudzi to mała domaga się jedzenia i bez tego nie ma spania, więc jak dzisiaj bedzie powtórka to zaliczę kakao.
Ja mam jakieś niemieckie... Kaba??? Chyba Kaba:P