X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zdziwilam sie bo to akurat bliska mi osoba ktora ma 2 dzieci i generalnie rączej i o takie gadanie bym jej nie posadzila. Ale ze tak powoem bylo to z 2 tygodnie temu i nie wzielam sobie tego do serca :D nadał zimne mleko rzadzi a kakao mniam, jak już meczy mnie bezsenność i dopada glud czesto pije ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i generalnie w te upaly moja poranna kawa to lyzeczka kawy rozpuszczalnej z mlekiem zimnym i łyżeczką syropu klonowego czasem szczypta cynamonu :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam uważam, że dziecko jest MOJE, więc i tak zrobię jak zechcę. Co komu do tego, czy będę je bujać, szczepić, czy będę do niego mówić "zołzo, łobuzie" itd.

Uwielbiam moją sąsiadkę, bo ona zawsze coś tam poradzi, ale dodaje "nie chcę Ci narzucać, bo zrobisz jak uważasz, ale słyszałam tak i tak...." I wg mnie to podejście jest meeega w porządku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupełnie niezależnie też dziś piłam Puchatka na kolację. I chlebek z białym serem i konfiturą.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mnie namowilyscie - ide robic kakao :)

Ksosia, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super... Mam smaka na biały ser ze szczypiorkiem i śmietanka!
    Magdziulla i sarcia to "dzięki" wam... Teraz proszę ładnie do sklepu i mi kupić! :P

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Magdziulla i sarcia to "dzięki" wam... Teraz proszę ładnie do sklepu i mi kupić! :P
    Zapraszam do mnie, a w zasa

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Zapraszam do mnie, a w zasadzie do mojej mamy, bo do jutra jestem u niej na wczasach;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla, to może przygarnij nas wszystkie?? :D <słodkie oczka kota ze Shreka>

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 1,5 l mleka w lodówce i całe opakowanie Puchatka jakoś się podzielimy, a jak nie poszukamy może ktoś na wsi ma jeszcze krowę;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kakaa powinno wystarczyć, ale krowa to by się chyba przydała. Szczególnie jak tu sarcia coś wspomniała o półlitrowym kubku:P

mmargol, sarcia123 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez z duzego kubła pije, taki rozowy z kubusiem puchatkiem i z duuuzym uchem na cala reke :D ta krowa by sie przydala ;)

AJrin lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się zbierajcie na lubelszczyzne, bo jutro wracam w miejskie okowy. Tylko pytanie czy my możemy niepasteryzowane mleko prosto od krówki;) pamiętam, że u babci takie było i mój tato nie mógł zrozumieć dlaczego dla mnie takie jest fuj fuj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mućka! Nigdy nie doiłam :D
    A niedługo sama będę dojona ...
    Sorry głupawka mi sie włącza przy tych wieczornych bólach brzucha :D

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula gdzie Ty jesteś? Toz to ja lubuskiego!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry jeszcze raz ;D lubuskie to nie lubelskie :D
    To jakby dwa krańce Polski, ale spoko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Ksosiu jedna literka Nas dzieli, a jakby cały alfabet:)
    Mnie kiedyś babcia próbowała nauczyć doić, ale nawet kropla nie wypłynęła, mam nadzieję, że moje dziecko lepiej sobie poradzi z moimi mackami;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    A u mnie była dzisiaj teściowa i jej mówie, że zaczynam zbierać na chustę. To mi powiedziała, że ona bardzo chciała mi kupić i mam jej tylko pokazać jaką i po pierwszym sierpnia już będę miała. ;)

Taką sobie wybrałam:

http://littlefrog.pl/product-pol-3006-Chusta-tkana-Little-Frog-Fuksjowy-Agat-S-3-6-m-.html

Sliczna ta chusta :)
    A korzystalas wczesniej z chust, czy to pierwszy raz? Ja sie mocno zastanawiam, ale boje sie, czy dam rade. Mozna nosic w chuscie juz od narodzin malenstwo, tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawiam was z mackami i zatapiam sie w pościel czekając na męża....
    Olaboga! Jakby to kiedyś romantyczni-erotycznie brzmiało.... A tak cóż.... Ktoś musi mi olej przeciw rozstępom nałożyć.....

Dobrej nocy!:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha i jeszcze Macioszczyczka jak dovierasz rozmiar? Bo widze, ze wybralas S - to w zaleznosci od Twojej budowy ciala, czy wielkosci maluszka?
    Lepiej miec dluzsza chuste czy krotsza? Bo ja jakos tak myslalam, ze M, ale nie wiem, nie znam sie, a bardzo podoba mi sie ten temat :)

‹‹ 1741 1742 1743 1744 1745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ