WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No zdziwilam sie bo to akurat bliska mi osoba ktora ma 2 dzieci i generalnie rączej i o takie gadanie bym jej nie posadzila. Ale ze tak powoem bylo to z 2 tygodnie temu i nie wzielam sobie tego do serca
nadał zimne mleko rzadzi a kakao mniam, jak już meczy mnie bezsenność i dopada glud czesto pije
-
No i generalnie w te upaly moja poranna kawa to lyzeczka kawy rozpuszczalnej z mlekiem zimnym i łyżeczką syropu klonowego czasem szczypta cynamonu
-
nick nieaktualnyJa tam uważam, że dziecko jest MOJE, więc i tak zrobię jak zechcę. Co komu do tego, czy będę je bujać, szczepić, czy będę do niego mówić "zołzo, łobuzie" itd.
Uwielbiam moją sąsiadkę, bo ona zawsze coś tam poradzi, ale dodaje "nie chcę Ci narzucać, bo zrobisz jak uważasz, ale słyszałam tak i tak...." I wg mnie to podejście jest meeega w porządku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:No i super... Mam smaka na biały ser ze szczypiorkiem i śmietanka!
Magdziulla i sarcia to "dzięki" wam... Teraz proszę ładnie do sklepu i mi kupić! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:A u mnie była dzisiaj teściowa i jej mówie, że zaczynam zbierać na chustę. To mi powiedziała, że ona bardzo chciała mi kupić i mam jej tylko pokazać jaką i po pierwszym sierpnia już będę miała.
Taką sobie wybrałam:
http://littlefrog.pl/product-pol-3006-Chusta-tkana-Little-Frog-Fuksjowy-Agat-S-3-6-m-.html
Sliczna ta chusta
A korzystalas wczesniej z chust, czy to pierwszy raz? Ja sie mocno zastanawiam, ale boje sie, czy dam rade. Mozna nosic w chuscie juz od narodzin malenstwo, tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcha i jeszcze Macioszczyczka jak dovierasz rozmiar? Bo widze, ze wybralas S - to w zaleznosci od Twojej budowy ciala, czy wielkosci maluszka?
Lepiej miec dluzsza chuste czy krotsza? Bo ja jakos tak myslalam, ze M, ale nie wiem, nie znam sie, a bardzo podoba mi sie ten temat