X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kurczę, mało tego z laktatora wydusiłam :(
    No właśnie miałam tak samo ale Angela mówiła ze po paru dniach regularnego odciągania w końcu zaczyna lecieć porządnie.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, walcz o swoj pokarm i nie dokarmiaj mm, bo tak jak Angela mowi on sie rlzleniwi i bedzie czekal na botowa butle gdzie samo leci i wtedy w ogole nie bedzie mial zamiaru pic z cycka, moja corke po cc tez mi dokarmiali dziady mm i pozniej mialam problem z karmieniem, a im mialam wiekszy problem tym wiekszy stes i w koncu w 4 miesiacu stracilam przez to pokqrm i wtedy do roku musialam dawac mm , tym razem juz taka glupia nie bede tylko bede cisnac ilesie da kupilam sprzecior , mam wielkiete cyce to musi cos z nich byc !!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez pomagal masaz piersi od pachy w kierunku brodawek przez kilka mi utk wydawalomi sie ze piersi wtedh lepiej "pracowaly" :)

Foxix dasz rade to dopiero pierwszs s0dni sa nie martw sje

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym tensem mnie zaintrygowalas, muszę sprawdzić czy na Polnej to mają.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    zamawiałam internetowo, ale odbierałam stacjonarnie :D na razie po przetestowaniu działa i jest ok, więc mam nadzieję że się obędzie bez reklamacji :)
    Ja tez raz cos tak zamowilam internetowo i odebralam w sklepie, chcialam reklamowac to mi kazali protokoly wypisywac i odsylac ta niechciany produkt to to olalam :/. Powinno byc dobrze z Twojaim sprzetem &&.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę, żeby Mały był głodny :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to prawda trzeba tez wziac pod uwage fakt ze maly jest wczesniakiem, to tez trzeba dax mu czas na dostosowanie sie do nowej sytuacji, jeslimowisz ze porod nastapil nagle. Najwazniejsze zebys sie nie stesowala, bo twoj pokarm wtdy tez nie bedzie wartosciowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co panikowac dziewczyny, to wszystko samo przyjdzie, sobie tez dajcie czas jesli to wasze 1 dziecko naprawde bedzie wam lzej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zła! Zrobiłam kruche z jabłkami, włożyłam do piekarnika i wyłączyli prąd! Po 15min! Myślałam ze zarza włącza, ale minela godzina i nic :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:47

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszło właśnie że w południe mąż pod blokiem zgubił portfel :( sąsiad nam mówił, że jakaś dziewczyna znalazła i ma wieczorem przynieść (bo nas ciągle nie ma )
    I mam takiego nerwa ze brak słów! !!!a jak nie przejdzie? ?sąsiad nie wie kto to a sam nie wpadł na pomysł żeby od niej wziąć.
    A tam męża dokumenty (dowód, prawko, książeczka wojskowa) dowód rej na mnie i karty bankomatowe! !!normalnie mnie zatkało :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu nie martw się mamuśka, że glodzisz Filipka, dziecko nie da się zagłodzić :)
    Ale fajnie, że już jest forumowy maluch :) pięknie otworzyłaś sezon :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 17:22

Żabcia_, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak się wszyscy zastanawiali kto pierwszy, a tu foksik zaskoczył wszystkich :)

agatia lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie, kiedy Wasi faceci biorą ojcowski?
    Chodzi mi o przypadki, kiedy chcecie tuz po narodzinach.
    Jeszcze na pobyt w szpitalu czy juz w domu?
    Potrzebny jest tata przez te dwa dni w szpitalu czy zawadza?
    Czy moze my nie mamy siły i jest potrzebny bezwględnie.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby w szpitalu stwierdzili, że jest OK bo Maluch nie spadł na wadze, wyszliśmy z 2310 g, ale nadal chce mi się płakać na jego widok i przecudnie pachnie. Niby dziś miał mieć kąpiel w szpitalu, ale nie będę mu fundować takiego stresu, podstawowa higiena wystarczy dzisiaj :)

uff, zasnął w końcu, zauważyłam że muszę go jeszcze ok 5-10 min przy cycu przytrzymać i potulić zanim odłożę do łóżeczka, bo inaczej w ryk :P

dziś mąż mi obiecał, że jak zrobi kupę sam podejmie się próby zmiany pieluszki, ale skończyło się na prysznicu, bo wszystko było usyfione ;D

agatia, Anulka01 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już się obudził...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1852 1853 1854 1855 1856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ