WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo prawda, walcz o swoj pokarm i nie dokarmiaj mm, bo tak jak Angela mowi on sie rlzleniwi i bedzie czekal na botowa butle gdzie samo leci i wtedy w ogole nie bedzie mial zamiaru pic z cycka, moja corke po cc tez mi dokarmiali dziady mm i pozniej mialam problem z karmieniem, a im mialam wiekszy problem tym wiekszy stes i w koncu w 4 miesiacu stracilam przez to pokqrm i wtedy do roku musialam dawac mm , tym razem juz taka glupia nie bede tylko bede cisnac ilesie da kupilam sprzecior , mam wielkiete cyce to musi cos z nich byc !!
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:zamawiałam internetowo, ale odbierałam stacjonarnie
na razie po przetestowaniu działa i jest ok, więc mam nadzieję że się obędzie bez reklamacji
. Powinno byc dobrze z Twojaim sprzetem &&.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to prawda trzeba tez wziac pod uwage fakt ze maly jest wczesniakiem, to tez trzeba dax mu czas na dostosowanie sie do nowej sytuacji, jeslimowisz ze porod nastapil nagle. Najwazniejsze zebys sie nie stesowala, bo twoj pokarm wtdy tez nie bedzie wartosciowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wyszło właśnie że w południe mąż pod blokiem zgubił portfel
sąsiad nam mówił, że jakaś dziewczyna znalazła i ma wieczorem przynieść (bo nas ciągle nie ma )
I mam takiego nerwa ze brak słów! !!!a jak nie przejdzie? ?sąsiad nie wie kto to a sam nie wpadł na pomysł żeby od niej wziąć.
A tam męża dokumenty (dowód, prawko, książeczka wojskowa) dowód rej na mnie i karty bankomatowe! !!normalnie mnie zatkało -
nick nieaktualny
-
Powiedzcie, kiedy Wasi faceci biorą ojcowski?
Chodzi mi o przypadki, kiedy chcecie tuz po narodzinach.
Jeszcze na pobyt w szpitalu czy juz w domu?
Potrzebny jest tata przez te dwa dni w szpitalu czy zawadza?
Czy moze my nie mamy siły i jest potrzebny bezwględnie. -
nick nieaktualnyNiby w szpitalu stwierdzili, że jest OK bo Maluch nie spadł na wadze, wyszliśmy z 2310 g, ale nadal chce mi się płakać na jego widok i przecudnie pachnie. Niby dziś miał mieć kąpiel w szpitalu, ale nie będę mu fundować takiego stresu, podstawowa higiena wystarczy dzisiaj
uff, zasnął w końcu, zauważyłam że muszę go jeszcze ok 5-10 min przy cycu przytrzymać i potulić zanim odłożę do łóżeczka, bo inaczej w ryk
dziś mąż mi obiecał, że jak zrobi kupę sam podejmie się próby zmiany pieluszki, ale skończyło się na prysznicu, bo wszystko było usyfioneagatia, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny