WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Skończony minimalny 34 tcteraz byle do 36 tc
śpię tak sobie, krocze boli przy przewracaniu, pod brzuchem kłuje, pośladki-kości bolą i nogi.. No dobrze niech się rozsuwa wszystko powoli, potem szybciej pójdzie poród
Dziewczyny, ja opuściłam grupę na FB, strasznie mi bałagan na Fb robiła, mam już sporo grup bliźniaczych, na których się udzielam, a tutaj generalnie nie pisałam nic poza przywitaniem się, mimo problemów z forum jakoś mi tu lepiej i przejrzyściejSophia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I dupa
Jednak wracam
Pan doktor by mnie przyjął ale od 12! !! Nie będę czekała. Receptę wzięłam od rodzinnego wiec paski mam (to miał być zapas na czas po ciąży )
Ach
Zła jestem
Wstałam o 5, jechałam 30 km...
W przyszłym tyg mam dzwonić i może wbije się na wizytę
-
nick nieaktualny
-
Angela będę ich cisnęła
mam skierowanie z Poradni z Wawy ze Starynkiewicza, że mam mieć raz w tyg kintrolowane AFI, więc.nie odpuszczę. Jak dzisiaj nie zrobią, to jutro moja Pani dr zrobi i nawet tą opcję bym wolała
Dzierzba współczuję dolegliwościoby szybko przeszło!!!
Pogoda faktycznie do bani, deszczowa, śpiąca na maksa. -
nick nieaktualnyWitam się z rana, Młody już po śniadanku i poszedł spać dalej, teraz pora na mnie
a że kawy nie mogę to muszę się zadowolić inkąw nocy Aniołek, obudził się dopiero ok 4, a ja znowu panika że dziecko głodzę, bo tak mocno przysnęłam
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Witam się z rana, Młody już po śniadanku i poszedł spać dalej, teraz pora na mnie
a że kawy nie mogę to muszę się zadowolić inkąw nocy Aniołek, obudził się dopiero ok 4, a ja znowu panika że dziecko głodzę, bo tak mocno przysnęłam
Pirelka mnie nie boli tylko jak siedze zgięta. Masakra. Może odpuści. -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:
Pirelka mnie nie boli tylko jak siedze zgięta. Masakra. Może odpuści.
Dzierzba przypomnij mi czy Ty masz ustalony termin cc? Czy czekasz na aukcję porodową?
Szukam sobie na allegro jakiejś firanki do salonu, bo też pasowałoby coś zmienić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 08:32
-
nick nieaktualnyKurczę Dzierzba przeczytałam, że Ci coś pieprznęło...w bloku;)
Ja upuściłam krew (no i mocz) zaczynam 36tc wow.
Ja Was dziewczyny cukrzycowe podziwiam, napraqde nie wiem jak bym dała radę się tak pilnować, owoców nie jeść. Współczuję i przyznam się, że cieszę się, że na mnie nie trafiło.
LRF myślę, że radzisz sobie świetnie. Wiadomo, że całej opieki trzeba się na uczyć my jako pierworódki, a dodatkowo każdego dziecka się trzeba nauczyć, bo inaczej się z nim postępuje.
Ja pewnie będę błądziła po omacku.Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Nie martw się nie głodzisz. Powiem ci szczerze, że ja też nie wybudzałam i młody jakoś rozwijał się prawidłowo. Jakby się do wszystkich zaleceń stosować w 100% to musiałabyś rozciągnąć dobę do 30 godzin, oduczyć się spać a wielu przypadkach spać na pieniądzach.
Pirelka mnie nie boli tylko jak siedze zgięta. Masakra. Może odpuści. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:jak mi w szpitalu powiedzieli, że mam co 2 godz. wybudzać synka to byłam przerażona, jak ja będę w nocy funkcjonować? Raz do mnie przyszła pielęgniarka w środku nocy i opieprzyła, że dziecko głodzę, co sobie wyobrażam, że to wcześniak i nie mogę mu pozwalać spać jak mu się podoba
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzobaczymy co za tydzień pediatra powie, przecież nie będę karmić go z zegarkiem w ręku. Dziecko jest mądre, wyszłam z założenia że jak będzie głodne to zacznie płakać i się obudzę.
Im więcej karmię piersią tym bardziej mi się macica obkurcza, zaczyna z leksza pobolewaćAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:zobaczymy co za tydzień pediatra powie, przecież nie będę karmić go z zegarkiem w ręku. Dziecko jest mądre, wyszłam z założenia że jak będzie głodne to zacznie płakać i się obudzę.
Im więcej karmię piersią tym bardziej mi się macica obkurcza, zaczyna z leksza pobolewać