WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka dokładnie tak, jak napisała Mysza to są leki, które zwalczają GBS, jak jesteś uczulona na penicyline, to dostaniesz następny z listy.
Co do wód to u mnie tylko picie wody przyniosło rezultaty. Choć nie jest to udowodnione naukowo, że picie podnosi AFI to mi kazali dużo płynów przyjmować.
Sarcia coraz większego mam cykora, czy z Liwią będzie wszystko ok. Ale staram się być dobrej myśli. Powoli łapię stresa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92
Spokojnie, bez stresu bo to tez szkodzi, nie zamartwiaj sie na zapas tymg gbs napewno beda wiedziec co ci podac, a teraz bedziesz sie tylko zadreczac mysleniem , a wody sporobuj pic po kilka lykow ale czesto wg. picie lyzeczka to lekka przesada -
U mojego M nastapila zmiana.
Czytał cos, ze dziecko bedzie lepiej rosło, jak bede lezec na lewym boku. No i każe mi lezec. I to tak serio
Zrobił w biedrze zapas składników 'na obiady, ktore umie ugotowac' i wlasnie robi chinszczyzne.
Mogłam nawet wybrac z listy co chce jesc!
Ciekawe na ile czasu mu starczy zapału
No wiec sobie leze. Czytam forum. Czytam książkę. Gadam do Kostka i czekam na zawołanie na obiad
Wow!agatia, stardust87, violett, Anulka01, Broszka, Sabina, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein, czytając Twojego posta, czułam się choćby to była powieść z gatunku fantasy
U mnie takie widoki są niemożliwe.
Poczyniłam kolejny krok w kierunku zakończenia wyprawki-właśnie pierze się pokrowiec od leżaczka z Fisher Price
A na obiad dziś filet z kurczaka i kluski śląskie z sosem(właśnie gotują się ziemniaczki). -
No u mnie tez były!
Jak sie zaczynaliśmy spotykać to gotował, bo miałam nogę w gipsie.
Ogolnie to radził sobie, bo wyprowadzka z Domu tuz po maturze.
ale odkad zamieszkaliśmy razem (czyli jakies 3 lata) to na 'Ty dzisiaj gotujesz' odpowiedzią była pizza albo inny mcd.
-
Witam
Melduje sie ze zyje i wszystko ok zaczelam 36 tydzien, siedze z mezem na wsi, maz na odwyku bo w razie w torba czeka na schodach. Ostatnio mialam twardnienie brzucha, a szyjka tez sie skraca.gin ni wyklucza ze wczesniej urodzimy, narazie sie uspokoilo. Dostalam ciuszki na 56 i 50 ciesze sie bo malo mialam takich malenstw, juz uprane, czekaja w domu na prasowanie.
Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyU mnie niedziela niestety tylko jest męska tzn mąż robi śniadanko i obiad ja dziś tylko zrobiłam sałatę. Właśnie się mega ojadłam a młody zmywa naczynia....miłe to. W tygodniu nie mam sumienia ganiać ich po kuchni bo oboje pracują i zawsze coś przy domu robią.
-
A mój mąż uwielbia gotować, często siedzi w kuchni i coś wymyśla, więc obiady są urozmaicone
Ostatnio naszła go ochota na tartę i w zeszłym tyg zrobił dwie, jedna na obiad z kurczakiem i pieczarkami, druga na słodko z bananami i migdałami i obie przepyszne, bardzo go pochwaliłam za to gotowanie
Więc jak tylko Antoś się urodzi to wiem że z głodu nie umrzemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka Kochane.
Jestem dumna z siebie, bo poprasowałam sporo ciuszków dla synka i koszule do szpitala. Tylko się wkurzyłam, bo nie mogę znaleźć paska do szlafroka, który biorę do szpitalawrrr gdzie ja go wsadziłam
W sumie to w tym tygodniu spakuję torbę do szpitalahaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:W czwartek dopiero wizyta. Beda musieli cos wymyslic na tego Gbsa,ale ja z tego co widziałam mam na wszystko mozliwe wrażliwość. Moze gin da jakies cos co pomoze
Penicylina ponoc najlepsza, a ja jestem uczulona
Tez mam dodatniego gbsa.
-
nick nieaktualnyMalutka teraz doczytalam, ze juz dziewczyny podpowiedzialy to co ja i ze tez masz ucxulenie na penicyline.
Mysza, Ty tez? To takie popularne jest?
Ehh trzeba pamietac, zeby w szpitalu powiedziec k gbs i uczuleniu, w razie jakby przeoczyli.
Ale mnie Mysza podlamalas tym, ze przy innym antybiotyku nie pozwola od razu karmic.
Ja sobie nie wyobrazam nie karmic, wrecz nie moge sie tego doczekac, sni mi sie po nocahc, nie chce zeby przez takie cos byl problem z laktacja. Kurcze no. -
nick nieaktualnyKsosia, maz sie nie nauczyl, ze w ciazy nie wolna tak palnac glupoty bez przemyslenia? Ehh moj tez tak czasem mq, ale na odleglosc to trudno sie dogadac.
Trzymaj sie i nie przejmuj nim, moja szuflada tez sie kurzy i zalozylam tam ochraniacz na szczebelki zeby tego nie widziec
-
nick nieaktualnyA ja wrocilam z corka ze spaceru postanowilam do rosmana pojsc pieszo nie mamy az tak daleko i 2 godziny nam zeszly bo wpadlysmy w szal zakupow, a to rosman a to pepco, deichman kaufland i tak zeszlo
traz zjadlam kawalek pizzy z wczoran i mam chec na bulke z maslem i szynka
ja obiad mam z wcsoraj wiec dzis nic nie gotowalam. A maz po wczorajszym wstal jakas godzine temu k dzownil gdzie jestesmy
-
nick nieaktualny