X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ucichlam głównie z tego powodu na forum.

Faktycznie ten sam dzień:-)

Przynajmniej nie czuje się samotna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2016, 20:22

Madziuuuula lubi tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj miałam mega zły dzień. Szlochałam bo nie dostałam w sklepie mojego ulubionego chleba. Na szczęście bądź nieszczęście szybko się przywołałam do porządku. Potem gdzie się pojawiłam tam była awantura. Miałam tak króciutki zapalnik, że rozsądnie było mnie unikać. Dziś jest lepiej.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam 2 raz w kauflajdzie tyle ze z mezem po ciezsze zakupy i trafilam na okazje przez to se jutro jest wolne albowiem mieli swieze kaczki przecenione na 4,99 za kg o.O aze kaczki uwielbiam to od razu wzielam 3 az zal bylo nie skorzystac z takiej ceny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz siedze i jem arbuza, az mi wstyd ze ciagle jak nie gadam to pisze t mysle o zarciu :D

zabka04 nie martw sie moje to ez jest drugie dziecko a mam takie same schozy jak ty , jak sobie poradze jak przewine to malenkie dziecko jak mi sie uda go wykapac a przede wszytskim jak go urodze czy bedzie mocno bolec czh bedzie cc mowie ci glowa pelna wrazen :k

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ciagle meczy zgaga...:(
    Musiałam sie dzis poradzić rodziców jak to jest mieć zgagę bo normalnie myślałam ze zara odbije minął sie czymś i "uleje"... A teraz to normalnie pali...:(
    No cóż... Musi byc ten pierwszy raz... Dobrze ze końcówka ciazy... A tak na dobitkę zgaga!:)

Z mezem wymieniłam kilka smsow. W słowach nie przebieralam... Idę zaraz oglądać film i spac.
    Jutro wieczorem ktg...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

kup sobie listek rennie w aptece naprawde pomaga :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia weź rennie. Ja ostatnio miewam często zgagę i on mi pomaga jak ręką odjął :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia jak nie lubisz miętowy ranni to mają jeszcze o smaku owocowym.
    Super.
    Ja się tym ratuje przy tym problemie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam smaków wiec jeszcze nie wiem do lubię :)
    Ale tata ma jakieś pastylki i w internetowej ulotce jest napisane ze kobiety w ciazy mogą brać, a mimo to mam dziwny opór... A tata chciał tak pomoc...:)
    Jutro od niego wezmę bo w domu niestety nie mam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka04

ja glupia nie jestem, starego miesa nie dam sobie wcisnac , mptzed chwila ja wyplukalam i zamrozilam, a, jak by mi cos nie, pasowalo to najzwyczajniej w swiecie zaniosla bym im spowrotem, a,9ozatym pani z miesnego to moja znajoma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia wiem że głupia nie jesteś.
    Chciałam Ci to przedstawić od drugiej strony medalu.
    I przy okazji innym dziewczynom.
    A jak pani z mięsnego to twoja znajoma to jestem spokojniejsze wie co ci dawała.
    To miałaś okazję:-)

marlon lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już dawno się nauczyłam uważać na promocje, bo nie raz się nacięłam :/

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i żalę wieczorną porą, u mnie też jakiś nastrój depresyjno przedporodowy, w nocy mam dziwne bóle brzucha- staje się on taki ciężki i najbardziej boli przy zmianie z jednego boku na drugi- jakiś taki ogólny niepokój czuję związany z tym co mnie czeka... I w ogóle wszyscy mnie wkurzają, mam już dosyc dobrych rad "specjalistów" wrrrrrr....np dzisiaj usłyszałąm, że jak mi siara nie leci to już mam po karmieniu piersią(!), że cesarka to najgorsze co mogę dziecku zrobić bo bedzie chorowało itp....
    Poza tym wczoraj wylałam goracy rosół na brzuch, mam nadzieję że nic się małemu nie stało- mam ślad, ale pęcherze nie wyskoczyły- od razu przyłożyłam mrożone truskawki ehh

dziękuję za wysłuchanie ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znow sie pocielam z moim mezemmaz policzki mi plona z wscieklosci.jak tak dalej bedzie to szybciej zakoncze to malzenstwo nim zdaze sie nerwowo wykonczyc, a mowia ze kobiety w ciazy maja humorki...a jammam dosc stekania meza jaki to on bardzo zmeczony jest, a ja to leze i pachne ! :/

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mąż zauważył pierwsze rozstępy ma udzie :( teraz tylko czekać na brzuch :(((

• Broszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że dużo z nas ma takie depresyjno-płaczliwe nastroje - to chyba urok końcówki. Do mnie też czasem lepiej nie podchodzić i mam wrażenie że nikt mnie nie rozumie a tylko wymagają. Ostatnio po telefonie od taty mi się zrobiło smutno i się poryczałam, po prostu mnie upomniał.

Ale już niedługo, potem jak spojrzymy na nasze maleństwa to dopiero będziemy miały powera do działania!:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    A mój mąż zauważył pierwsze rozstępy ma udzie :( teraz tylko czekać na brzuch :(((

Dlatego ja się sobie nie przyglądam:P To też jakieś rozwiązanie:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek Nie martw się mi też siara nie leci :) ja dziś miałam miły dzień a wieczorem siostra męża wpadła z mężem i synkiem więc posiedzielismy :) jutro babcia ma imieniny więc będzie wyzerka a wieczorem powrót do krk i po długim weekendzie

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ;) całą noc nie śpię z bólu brzucha :( wczoraj postanowiliśmy z mężem pierwszy raz od maja badz kwietnia pokochać sie no i dorobilam się - całą noc bole okresowe ciągnące od pleców i pachwin :/ wzięłam nospe forte 2xmagnez luteinę i nic nie pomogło :( o 3 zasnęłam, ale 4.50 mąż wstawal i od razu poczułam ze dalej boli, juz niby mniej ale doszlo mocne kłucie krocza przy każdym kroku :( mam nadzieje że to przejdzie :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie z kolei obudził sen :(

Mycha mnie tak bolało krocze po ostatnim badaniu ginekologicznym :( cały dzien mówiłam mężowi ze boli... Moze cos tam sie naruszyło.
    Może nawet to prawda ze seks przyspiesza poród :)

Ja czuje ze u mnie znów hormony buzują bo większość ciazy miałam ładna cerę, a od jakiegoś czasu znów mi wychodzą jakieś pryszczyki.... :(

Dzis mam zamiar ogarnąć duża szafę trzydrzwiowa. Jak ona bedzie ogarnięta to juz zupełnie nic mi nie zostanie do sprzątania i gniazdko bedzie uwite :)

Żabka ja tez nie wierze w swieżość produktów mięsnych w marketach... Fakt ze kaczuszkę sarci mogli przecenić "w porę", ale kiedyś robiłam zakupy w Tesco i moja kuzynka pracowała na dziale mięsnym. Poprosiłam o karkówkę, a ona ninja odwróciła i była ZIELONA. I kuzynka wtedy powiedziala ze większość mies tak wyglada ale "specjaliści" sie nimi odpowiednio opiekują...
    Warto tez obejrzeć program Kasi Bosackiej "wiem co jem i wiem co kupuje" z odcinkiem o miesach...
    Moja mama nawet znalazła STRZYKAWKĘ na dziale z warzywami :D przy pomidorach .... A człowiek podswiadomie i tak bierze najładniejszy produkt...

Tak nas oszukują niestety.
    Dlatego mam zamiar przerzucić sie na warzywa z targu, a mięsko juz od dawna kupuje w mięsnym... Wiem ze tam tez robią walki ale jednak czuje sie jakoś spokojniesza....

‹‹ 1984 1985 1986 1987 1988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ