WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Blabla tak mi przykro...
Ja tez mam dzisiaj wizyte i ogromnie sie denerwuje...
Tylko nie panikuj, wszystko bedzie dobrze! Twoje wcześniejsze usg było ok prawda? No, wiec głowa do gory i brzuch do przodu!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyBlablabla cieszę się że mąż dojedzie do ciebie.
Nie fajnie być samemu w takich chwilach.
Czekamy na wieści jutrzejszego usg ządaj od nich mają ci zrobić usg. Jestem pewna ze zrobią przed.... Płacze razem z tobą.
Wypij melise i pisz tu do nas.
Szkoda ze tak na odległość pewnie nie jedna z nas do ciebie by przyjechała:-)
Nie krępuj się pisz wyrzuć swój gniew my cie wesprzemy jak tylko potrafimy.
-
Anulka01 wrote:Tylko nie panikuj, wszystko bedzie dobrze! Twoje wcześniejsze usg było ok prawda? No, wiec głowa do gory i brzuch do przodu!
A to pierwszy trymestr... A ja ciagle mam ten kaszel...
Ogromnie sie stresujeMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
blablabla wrote:Dziewczyny wy się nie martwcie. Nie chciałam Was straszyć. Wszystkie będziecie tulić swoje maluszki we wrześniu!!
Sabina, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlabla, wiem, że nic cię teraz nie pocieszy, jesteś niesamowita, że jeszcze przy tym wszystkim nas uspokajasz. Jest mi tak ogromnie przykro, niech mąż dojedzie do ciebie jak najszybciej. Czasem życie jest takie niesprawiedliwe......
Sabina lubi tę wiadomość
-
blablabla wrote:Dziewczyny wy się nie martwcie. Nie chciałam Was straszyć. Wszystkie będziecie tulić swoje maluszki we wrześniu!!
Sabina lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Dziekuje Anulka za wsparcie :* Tak wcześniejsze wizyty były ok, ale znowu mam nawrot kaszlu. Ja juz nie mam do tego siły...
A to pierwszy trymestr... A ja ciagle mam ten kaszel...
Ogromnie sie stresuje -
Behemottka wrote:Pysiaczku, ludzie w ciazy kaszlą, kichają, biorą antybiotyki i rodzą zdrowe bobaski. Zobaczysz, ze bedzie dobrze. Może lekarz coś zaradzi na ten kaszel. O której Twoja wizyta?
tak sie tym martwię... Byłam dzisiaj u internisty, ale zapytam gina, czy to co polecił mi internista jet dobre. Wizyte mam o 17.45.
Prosze trzymajcie kciuki za Fasolkę...
Behemottka, Dzierzba, żabka04, kamciaelcia, Strazaczka1990, mmargol, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny