WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzierzba wrote:Ej a co to gzik? Nie jadłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 17:31
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Ej a co to gzik? Nie jadłam.
Strazaczka1990, Dzierzba lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Jeju ten gzik to z miesem mi sie jakos skojarzylo, brzmi jak dzik prawie
ja wlasnie zjadlam karkoweczke zapiekana w sosie pieczarkowym z ziemniaczkami i ogorami kiszonymi, na ktore mam coraz wiekszego smaka!
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Shaksha** co?
Jezyk mi sie lamie
O maz chipsy chyba otwiera ...
wrzucam pierwsze lepsze zdjęcie z sieci, jak to wygląda w praktyce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 17:41
mmargol, Strazaczka1990, Dzierzba, Sabina, AniaLewandowska, Gumcia, claudiuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Mhmmmm mniam...
A jakies miesko do tego? Moj maz przy bezmiesnym obiedzie sie nie naje....
Podobnie z gzikiem. Ja mam korzenie wschodnie i lubie Ziemniaki, makarony i wszystko co maczne... On typowy samiec... Miecho i kropka!
https://pl.wikipedia.org/wiki/Szakszuka
przypuszczam, że wariancji jest mnóstwo najróżniejszych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 17:47
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:mój brat to robi,nauczyłam się i robię trochę po swojemu - na patelni na oliwie szkle cebulę, czosnek, dodaję pokrojoną paprykę czerwoną i ostrą, przez chwilę wszystko ładnie podsmażam, dodaję zmiksowane pomidory z puszki - posolić i popierzyć, zrobić dołeczki do nich wbć jajka, przykryć i poczekać aż się zetną, posypiać zieloną nacią - pietruszka - kolendra, cebula dymka co jest pod ręką
wrzucam pierwsze lepsze zdjęcie z sieci, jak to wygląda w praktyce
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze użytkuje z Katowic jestem
Blabla kurcze czekaj na Twojego i jedźcie razem i daj znać, może to jakaś pomyłka
Wchodzić będę raz na czas bo teraz studia codziennie i kurcze masa roboty i jeżdżenia, ale nie chce takich przykrych informacji dziewczyny proszę trzymajmy się jakoś musimy dotrwać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:05
-
nick nieaktualnyAniu, nie wiesz czy jeśli będę chciała wymienić kartę, bo dane są nieaktualne to wystarczy podejść do oddziału, złożyć wniosek, pokazać w razie wu dowód, czy będą chcieli jakieś zaświadczenie od pracodawcy? Sprawdzą sobie po numerze PESEL czy coś szykować dodatkowo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny