Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wróciła ochota na nabiał:) właśnie zapijam maślankę! Ciekawe czy mnie zemdli...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam lody :-):-):-)
    Rozważam opcje kisielu zurawinowego lub truskawkowego ale trochę mam lenia :-(

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Blablabla - tak strasznie mi przykro :(:(:( aż chce mi sie wyć - jesteśmy w tym samym okresie :( żadne słowa nie ikona tego co teraz czujesz...
    Little Red Fox wrote:
    i się do NFZ nie dodzwoniłam, jest tu ktoś z woj. śląskiego i użytkuje karty chipowe?
    Ja! A w czym rzecz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Blablabla - tak strasznie mi przykro :(:(:( aż chce mi sie wyć - jesteśmy w tym samym okresie :( żadne słowa nie ikona tego co teraz czujesz...

Ja! A w czym rzecz?
    już wcześniej pisałam - muszę zmienić kartę, bo dane są nieaktualne, czy potrzebuję jakieś zaświadczenie od pracodawcy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie meza wyslalam po maslanke :) i bede robic ciasto yvonelizabeth.
    Zapisala ktoras przepis bo nie wiem czy znajde.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz mam!:)
    Ide robic bo mamy zachcianke z dzidzia i mezem :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się próbuję zdecydować co zrobić na jutrzejszy obiad i pomysłów kilka, a nie wiem na co w końcu postawić :P na pewno jakiś kurczak powinien być :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z naszą fasola wszystko ok serducho 150, ma 5cm i fikołki robi nawet pomachala nam, bo tym razem maż mógł zobaczyć USG podczas badania przez brzuch :) cieszymy się :) Teraz ino prenatalne 8.03, a koleejna wizyta u ginekologa 14.03 proszę o dopisanie do listy :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:33

_izunia_, Dzierzba, mmargol, nick nieaktualny, Anulka01, nick nieaktualny, Strazaczka1990, szpilka, nick nieaktualny, Behemottka, nick nieaktualny, Gumcia, Bee85, Pysiaczek89, Skali89, claudiuszek, megg, maluutka90, martta, slodka100 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po prenatalnych
    Któraś juz odbierała wynik pappy?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Aniu, nie wiesz czy jeśli będę chciała wymienić kartę, bo dane są nieaktualne to wystarczy podejść do oddziału, złożyć wniosek, pokazać w razie wu dowód, czy będą chcieli jakieś zaświadczenie od pracodawcy? Sprawdzą sobie po numerze PESEL czy coś szykować dodatkowo? :)
    Zależy co się zmieniło jeśli adres to musisz jechać do nfz żeby na karcie zmienili najlepiej z zaświadczeniem z urzędu, jeśli nazwisko to raczej dowód, ale też ewentualnie na wszelki wypadek akt małżeństwa ;)

w57vikgnszqgz528.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:
    Serce nie bije. Nasz aniołek od ostatniej wizyte nic nie ursół... jestem sama, Tż jest daleko.... :(((((((((

blablabla, współczuje bardzo, we wrześniu przeszłam to samo...trzymam za Ciebie kciuki, bądz silna...

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka super wiadomości, gratuluję i oby tak dalej :)
    Do nas też maleństwo machało w 11 tygodniu. Super widok :)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka ja tez wlasnie zjadlam lody :D mniam mniam

kamciaelcia ja robilam jednak pappe bo lekarz zalecil, u mnie 90zl i wyniki mam odebrac online, ale nie wiem kiedy veda, w internecie wyczytalam ze niby ok 10 dni roboczych, wiec jeszcze jeszcze, robilam w piatek

nick nieaktualny, kamciaelcia lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj jadłam lody :) a dzisiaj znowu gardło boli :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:44

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się próbuję zdecydować co zrobić na jutrzejszy obiad i pomysłów kilka, a nie wiem na co w końcu postawić :P na pewno jakiś kurczak powinien być :)
    Ja zrobie ziemniaki z kotletami z piersi kuraka i pieczarek...do tego surówka z buraków

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dziewczyny po prenatalnych
    Któraś juz odbierała wynik pappy?
    ja robiłam w piątek i mogę odebrać w tygodniu ale będę czekać na wizytę mam 8. Lekarz mówił ze jakby coś wyszło nie tak będą dzwonić

• mmargol Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, to tak szybko jest wynik?? po kilku dniach?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Angela, to tak szybko jest wynik?? po kilku dniach?
    powiedział ze w ciągu tygodnia mam wynik czyli pewnie W piątek bym musiała odebrać ale wizytę mam we wtorek to poczekam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 19:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja postanowiłam jutro się wybrać do labo zrobić wyniki cukrzycowe jakieś hemoglobiny itp + profil moczu dla diabetologa.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że tylko ja mam tak długo czekać. Robiłam we wtorek i teraz w czwartek wyniki. Ale nie tylko pappy ale i usg, wszystko razem, choć nie wiem jak to się nazywa i na czym polega równoczesny wynik krwi i usg. Bo w sumie nie wiem czy mam pappe czy test podwójny. ..ciut się boję bo wiem co to za gowno to badanie pappa. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ