X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wróciła ochota na nabiał:) właśnie zapijam maślankę! Ciekawe czy mnie zemdli...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam lody :-):-):-)
    Rozważam opcje kisielu zurawinowego lub truskawkowego ale trochę mam lenia :-(

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Blablabla - tak strasznie mi przykro :(:(:( aż chce mi sie wyć - jesteśmy w tym samym okresie :( żadne słowa nie ikona tego co teraz czujesz...
    Little Red Fox wrote:
    i się do NFZ nie dodzwoniłam, jest tu ktoś z woj. śląskiego i użytkuje karty chipowe?
    Ja! A w czym rzecz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Blablabla - tak strasznie mi przykro :(:(:( aż chce mi sie wyć - jesteśmy w tym samym okresie :( żadne słowa nie ikona tego co teraz czujesz...

Ja! A w czym rzecz?
    już wcześniej pisałam - muszę zmienić kartę, bo dane są nieaktualne, czy potrzebuję jakieś zaświadczenie od pracodawcy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie meza wyslalam po maslanke :) i bede robic ciasto yvonelizabeth.
    Zapisala ktoras przepis bo nie wiem czy znajde.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz mam!:)
    Ide robic bo mamy zachcianke z dzidzia i mezem :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się próbuję zdecydować co zrobić na jutrzejszy obiad i pomysłów kilka, a nie wiem na co w końcu postawić :P na pewno jakiś kurczak powinien być :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z naszą fasola wszystko ok serducho 150, ma 5cm i fikołki robi nawet pomachala nam, bo tym razem maż mógł zobaczyć USG podczas badania przez brzuch :) cieszymy się :) Teraz ino prenatalne 8.03, a koleejna wizyta u ginekologa 14.03 proszę o dopisanie do listy :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:33

_izunia_, Dzierzba, mmargol, Sabina, Anulka01, żabka04, Strazaczka1990, szpilka, bisacz, Behemottka, AniaLewandowska, Gumcia, Bee85, Pysiaczek89, Skali89, claudiuszek, megg, maluutka90, martta, slodka100 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po prenatalnych
    Któraś juz odbierała wynik pappy?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Aniu, nie wiesz czy jeśli będę chciała wymienić kartę, bo dane są nieaktualne to wystarczy podejść do oddziału, złożyć wniosek, pokazać w razie wu dowód, czy będą chcieli jakieś zaświadczenie od pracodawcy? Sprawdzą sobie po numerze PESEL czy coś szykować dodatkowo? :)
    Zależy co się zmieniło jeśli adres to musisz jechać do nfz żeby na karcie zmienili najlepiej z zaświadczeniem z urzędu, jeśli nazwisko to raczej dowód, ale też ewentualnie na wszelki wypadek akt małżeństwa ;)

w57vikgnszqgz528.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blablabla wrote:
    Serce nie bije. Nasz aniołek od ostatniej wizyte nic nie ursół... jestem sama, Tż jest daleko.... :(((((((((

blablabla, współczuje bardzo, we wrześniu przeszłam to samo...trzymam za Ciebie kciuki, bądz silna...

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka super wiadomości, gratuluję i oby tak dalej :)
    Do nas też maleństwo machało w 11 tygodniu. Super widok :)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka ja tez wlasnie zjadlam lody :D mniam mniam

kamciaelcia ja robilam jednak pappe bo lekarz zalecil, u mnie 90zl i wyniki mam odebrac online, ale nie wiem kiedy veda, w internecie wyczytalam ze niby ok 10 dni roboczych, wiec jeszcze jeszcze, robilam w piatek

żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj jadłam lody :) a dzisiaj znowu gardło boli :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:44

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja się próbuję zdecydować co zrobić na jutrzejszy obiad i pomysłów kilka, a nie wiem na co w końcu postawić :P na pewno jakiś kurczak powinien być :)
    Ja zrobie ziemniaki z kotletami z piersi kuraka i pieczarek...do tego surówka z buraków

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dziewczyny po prenatalnych
    Któraś juz odbierała wynik pappy?
    ja robiłam w piątek i mogę odebrać w tygodniu ale będę czekać na wizytę mam 8. Lekarz mówił ze jakby coś wyszło nie tak będą dzwonić

• mmargol Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, to tak szybko jest wynik?? po kilku dniach?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Angela, to tak szybko jest wynik?? po kilku dniach?
    powiedział ze w ciągu tygodnia mam wynik czyli pewnie W piątek bym musiała odebrać ale wizytę mam we wtorek to poczekam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 19:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja postanowiłam jutro się wybrać do labo zrobić wyniki cukrzycowe jakieś hemoglobiny itp + profil moczu dla diabetologa.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że tylko ja mam tak długo czekać. Robiłam we wtorek i teraz w czwartek wyniki. Ale nie tylko pappy ale i usg, wszystko razem, choć nie wiem jak to się nazywa i na czym polega równoczesny wynik krwi i usg. Bo w sumie nie wiem czy mam pappe czy test podwójny. ..ciut się boję bo wiem co to za gowno to badanie pappa. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ