WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Blablabla - tak strasznie mi przykroaż chce mi sie wyć - jesteśmy w tym samym okresie
żadne słowa nie ikona tego co teraz czujesz...
Little Red Fox wrote:i się do NFZ nie dodzwoniłam, jest tu ktoś z woj. śląskiego i użytkuje karty chipowe? -
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Blablabla - tak strasznie mi przykro
aż chce mi sie wyć - jesteśmy w tym samym okresie
żadne słowa nie ikona tego co teraz czujesz...
Ja! A w czym rzecz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z naszą fasola wszystko ok serducho 150, ma 5cm i fikołki robi nawet pomachala nam, bo tym razem maż mógł zobaczyć USG podczas badania przez brzuch
cieszymy się
Teraz ino prenatalne 8.03, a koleejna wizyta u ginekologa 14.03 proszę o dopisanie do listy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:33
_izunia_, Dzierzba, mmargol, Sabina, Anulka01, żabka04, Strazaczka1990, szpilka, bisacz, Behemottka, AniaLewandowska, Gumcia, Bee85, Pysiaczek89, Skali89, claudiuszek, megg, maluutka90, martta, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:Aniu, nie wiesz czy jeśli będę chciała wymienić kartę, bo dane są nieaktualne to wystarczy podejść do oddziału, złożyć wniosek, pokazać w razie wu dowód, czy będą chcieli jakieś zaświadczenie od pracodawcy? Sprawdzą sobie po numerze PESEL czy coś szykować dodatkowo?
-
Żabka ja tez wlasnie zjadlam lody
mniam mniam
kamciaelcia ja robilam jednak pappe bo lekarz zalecil, u mnie 90zl i wyniki mam odebrac online, ale nie wiem kiedy veda, w internecie wyczytalam ze niby ok 10 dni roboczych, wiec jeszcze jeszcze, robilam w piatekżabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:ja się próbuję zdecydować co zrobić na jutrzejszy obiad i pomysłów kilka, a nie wiem na co w końcu postawić
na pewno jakiś kurczak powinien być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślałam że tylko ja mam tak długo czekać. Robiłam we wtorek i teraz w czwartek wyniki. Ale nie tylko pappy ale i usg, wszystko razem, choć nie wiem jak to się nazywa i na czym polega równoczesny wynik krwi i usg. Bo w sumie nie wiem czy mam pappe czy test podwójny. ..ciut się boję bo wiem co to za gowno to badanie pappa. ..