WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blablabla wrote:Serce nie bije. Nasz aniołek od ostatniej wizyte nic nie ursół... jestem sama, Tż jest daleko....
((((((((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba strasznie mi przykro ze taki "prosty" zabieg tyle nerwów Was musi kosztować
Ale nie martw sie tata przy nim czuwa:)
Ja po wizycie:( Dostałam sterydy wziewne... Jak do czwartku mi sie nie poprawi to wracam na duomox (ktory skończyłam brać w czwartek!) Cholera zaraz sie okaże ze małego Hulka urodzę...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Dzierzba strasznie mi przykro ze taki "prosty" zabieg tyle nerwów Was musi kosztować
Ale nie martw sie tata przy nim czuwa:)
Ja po wizycie:( Dostałam sterydy wziewne... Jak do czwartku mi sie nie poprawi to wracam na duomox (ktory skończyłam brać w czwartek!) Cholera zaraz sie okaże ze małego Hulka urodzę...Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlabla bardzo Ci współczuję, nawet nie chcę myśleć przez co musisz przechodzić teraz. Taki czarny scenariusz przeraża mnie najbardziej, coś przed czym same nie potrafimy się ustrzec choć nie wiem jak byśmy się starały:/ Tylko nie zamykaj się teraz sama. Masz jakieś wsparcie?