WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://gotowaniecieszy.blox.pl/2010/08/Karkowka-z-grilla-w-marynacie.html
Z tego skorzystaj, ja calymczss wg tego przepisu robie i zawzze wychodzi rewelacyjna, ale zamarynuj najlepiej wieczorem w przeddzien grila i na noc do lodówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 19:46
-
Kamciaelcia właśnie nie wiem dokładnie do czego planuję
Bo na stronie mojego szpitala nie ma żadnej informacji, że tetra potrzebna.
Ale bratowa mnie tak zaskoczyła, że maluch musiał być w tej tetrze zanim zrobi siku, że myslałam, że to obowiązkowo.
A jaki TY masz rozmiar? -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Claudiuszek kibicuję:)Nie zapomnij o sexie, niby najlepszy;)
cały dom sprzątnelam, na jutro zostawiłam sobie łazienkę. Po sprzątaniu mąż podarował mi biały balsam I cisza
może pełnia coś pomoże
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj maz a to chetnie by mi go ppdarowal ale mamy zakaz przez globulki co biore, i tak juz wlaczylo mu sie jakies amory bo mniempo piersiachmzaczal calowac ale go pogonilam bo sama wyposzczona jestem i jeszcze jakies skurcze bym z podniecenia dostala, tak mi go zal i siebie tez normalnie zero bliskosci mnie dobija
-
bry!
nie nadrobię dziś zbyt wiele;) brak czasu;)
ale przeglądałam moje zapiski z poprzedniej ciąży i chciałam się z wami fajnym linkiem podzielićfajnie opisane bo widzę że temat ciągle powraca:)
ejj czytam to forum i mam wrażenie że pomyliłam wątki.....wszystkie chcecie rodzić w sierpniu???
ktoś się w ogóle nastawia na poród w terminie albo po terminie?
proszę
http://zyciewpakiecie.blogspot.com/2013/11/38-tc-jak-miec-fajny-porod.html
Dzierzba jak tam? bo nie nadrobię a nie wiem jak tam po wizycie???
i w ogóle odzywa się tutaj Behemotka?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do obawy o porod ja jestem mega spokojna jakos wogole sie nie stresuje ani ogarnianiem dziecka... Takie mysli to.standard w ciąży. Ostatnio siedzialam w nocy na siusiu i patrze na przewijak i tak sobie mysle jak to male bezwladne cialko ogarniemy tu i nagle sobie powoedzialam damy rade
I przekaże wam co mi dziś gin powiedział dość mądre wiec może komus pomoże.
Pyta sie mnie dzisiaj na wizycie czy juz spakowana ja mówię że tak, to zapytał sie gdzie rodze i czy mam pytania ja mowie, że nie mam pytań. Na co on a jak samopoczucie czy sie nie stresuje ja na to ze dziwnie wogole.sie tym nie przejmuje na co on, że to bardzo dobrze. Na co ja, że do mnie to chyba nie dociera na co on sie uśmiechnął i powiedział a to też dobrze. Dodał, że kazda kobieta podczas akcji porodowej zapomina o wszystkim i generalnie jako pierworodka malo co bede pamiętać dodatkowy stres przed porodem noc mi nie da mam sie sluchac położnej i lekarzy a będzie dobrze. -
Angela89 wrote:Nie działa
cały dom sprzątnelam, na jutro zostawiłam sobie łazienkę. Po sprzątaniu mąż podarował mi biały balsam I cisza
może pełnia coś pomoże
-
Robotka,
Ja rodzę we wrześniu
Waśnie sie założylismy z M o datę.
On zakłada 4 dni pozniej - 21.09.
Ja 4 dni wczesniej - 13.09
A behemotka chyba tylko na fejsie pisze ostatnio. -
nick nieaktualny