WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfenstein wrote:Robotka,
Ja rodzę we wrześniu
Waśnie sie założylismy z M o datę.
On zakłada 4 dni pozniej - 21.09.
Ja 4 dni wczesniej - 13.09
A behemotka chyba tylko na fejsie pisze ostatnio.
ją dość mocno zapamiętałam z początków ciąży na forum własnie:)
mówisz że chcesz pierwsze dziecko rodzić przed terminem?pamiętam swój pierwszy poród....nadeszła godzina zero .....moja data
i co? i nic
jakież to było dziwne uczucie hihi, miał się mi świat w tym dniu zmienić a tu cisza
jeszcze tak 5 dni pochodziłam rozczarowana zanim urodziłam
-
nick nieaktualnyWitajcie
Melduję się po wizycie
Mały Leon waży dobre 3kg więc ładnie przybrał i ma zielone światło na wychodzenie z brzucha! Jak powiedziałam lekarzowi, że chyba lepiej dla niego żeby siedział do terminu to powiedział, że to nie ma znaczenia, tym mnie zdziwił ale i tak wiem, że mały raczej wcześniej nie wyjdzie.
Afi 13, tętno 168 i lekarz powiedział, że wahania 120 - 170 są normalne.
Mam przychodzić na wizyty co tydzień, szczerze to nie wiem po co ale pewnie się zastosuję.mysza0406, kamciaelcia, mmargol, Angela89, claudiuszek, żabka04, stardust87, Anulka01, Sabina, Malutka92, violett, bbeczka91, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:To miałam na myśli
ważne że jest z tego przyjemność i pozytywnie działa na naszą głowę
Pamiętam jak JAgodę sobie przyspieszyłam w ten sposób, pamiętam też moje zadumanie tuż po sexie - i co teraz....czy będzie się coś działo?a tu za 3 godziny skurcze
to nie mógł być zbieg okoliczności
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a tam, jak zwał tak zwał
ważne że jest z tego przyjemność i pozytywnie działa na naszą głowę
Pamiętam jak JAgodę sobie przyspieszyłam w ten sposób, pamiętam też moje zadumanie tuż po sexie - i co teraz....czy będzie się coś działo?a tu za 3 godziny skurcze
to nie mógł być zbieg okoliczności
I jakieś skurcze by się pisały i mi cc zrobia
claudiuszek, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:To może ja w poniedziałek przez ktg męża porwe na szybki numerek
I jakieś skurcze by się pisały i mi cc zrobia
to muszą być skurczybyki!
kamciaelcia, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:mówisz że chcesz pierwsze dziecko rodzić przed terminem?
pamiętam swój pierwszy poród....nadeszła godzina zero .....moja data
i co? i nic
jakież to było dziwne uczucie hihi, miał się mi świat w tym dniu zmienić a tu cisza
jeszcze tak 5 dni pochodziłam rozczarowana zanim urodziłam
Chciałabym i sie boje
Norma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Nie no wytrzymam już do 29
chyba, dziś w nocy skurcze mnie aż obudziły więc coś tam się powoli dzieje
ja ich nie doświadczyłam, u mnie krótka piłka, wszystko jak się zaczynało dziać to się działo na raz, w przeciągu powiedzmy 2-3 dni i było po wszystkim;) wcześniej zero objawów.
Ulfe nie bój sięinstynkt macierzyński jest taki silny że jak się zacznie to w mgnieniu oka będziesz wiedziała że to to i nie będziesz o niczym innym myślała, jak o tym że to już ten czas;) nawet nie będziesz zastanawiała się wtedy czy będzie bolało i jak długo to jeszcze potrwa
opieka nad malcem też przyjdzie sama, nawet nie wyobrażasz sobie jak doskonale matka po urodzeniu dziecka potrafi w naturalny sposób się tym dzieckiem zająćviolett lubi tę wiadomość
-
Zerkam na wątek sierpniowy i tam juz w ogole nie ma rozmowy o ciazy. Tylko cyc i kupy.
u nas za miesiąc bedzie to samo. A to przecież połowa bedzie!