WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka czop moze wczesniej podobno sie pokazywac
u mnie czopa brak, ale i tak nie wiem jak interpretowac to co na wkladce widze bo bralam tabletki dopochwowe fluomizin na tego gbsa i wczoraj byla ostatnia, wiec moze to przez to, bo to az takie grudki sa. Ale z drugiej strony mam uczucie jakbym miala mokro, zaluje ze wczesniej nie kupilam tych paskow ph zeby sprawdzic czy to wody plodowe
brzuch twardnieje, chyba pobiore ta aplikacje na telefon co liczy skurczeżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LewandowskaAnna wrote:Mmargol - rozumiem Cię - drzemka - zasnęłam jak dziecko. Już nie pamietam, żebym tak mocno i dobrze spała! Zreszta mała dziś jakoś wyjątkowo mniej ruchliwa
czuje ja, ale tylko sie pręży. Nie kopie. Podobno to tez objaw przed, tak piszą w necie
Nie czysci mnie, ale mam gazy - ich chyba nie da sie pod to podciagnac? -
nick nieaktualnyDobrze ze nie jestem nożem ... Bo jestem bardzo tępa... Szczególnie w sprawach zusow, krusow, usow, mopsow, itd......
Uf, uf... Jestem tylko blondynka
Ale żabko! Bardzo dziękuje za czas poświęcony na wyjaśnienia
Słuchajcie... Mam lekkie bóle miesiączkowe (niereguralne), boli podbrzusze które promieniuje do pipki i oczywiście sama pipka... Moze to szyjka? Raz klocie, raz tępy ból... Rożnie....
Tez tak macie, miewacie...?żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia takie uczucie jak przed miesiaczka miewalam wczesniej to mam juz od dluzszego czasu. Na dole zadnych uciskow nie czuje, pipka tez nie boli, ale mala lezy posladkowo, wiec moze to inaczej sie odczuwa przy polozeniu glowkowym.
Zabka ja tak czuje jakby cos cieklo sobie, wkladka wilgotna, ale zebym z tego halo miala robic? sama nie wiem. Poki co sie obserwuje i nastrajam meza, ze moze byc wczesniej -
mmargol wrote:Ania nie strasz, moja mała też mniej ruchliwa niż ostatnimi czasy, ale systematycznie ją czuję
Nie czysci mnie, ale mam gazy - ich chyba nie da sie pod to podciagnac?
Co do gazów to nie wiemchoć przyznam szczerze, ze moje czasami są tak wstrętne, obrzydliwe, gorsze niż u jednego dużego chłopa, ze powinnam już 5 razy urodzić
Poza tym nie mogę za cholerę leżeć na lewym boku. Mam takie odbijania, ze aż mnie sama to wkurza i musze obrócić sie za prawy bok. A lekarze mówią, ze to niezdrowo dla dziecka. Tak zle i tak niedobrze
Leżę teraz po wypiciu kawki na plecach i czekam na solidne kopniaki. Ale leniwie tylko przesuwa nozka. Pewnie zacznie sie o 23
Tak czy siak, mając na uwadze fakt, ze Hanka juz 2 razy próbowała wyjsć, codziennie staram sie być gotowa, ze to juz.
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Ksosia takie uczucie jak przed miesiaczka miewalam wczesniej to mam juz od dluzszego czasu. Na dole zadnych uciskow nie czuje, pipka tez nie boli, ale mala lezy posladkowo, wiec moze to inaczej sie odczuwa przy polozeniu glowkowym.
Zabka ja tak czuje jakby cos cieklo sobie, wkladka wilgotna, ale zebym z tego halo miala robic? sama nie wiem. Poki co sie obserwuje i nastrajam meza, ze moze byc wczesniej
Ja mam takie uplawy wodniste a z rana do południa wodniste z białymi grudkami?
Ale gin sprawdzał mówi że uplawy.
Ale też mam mokro w gaciach.
Nic trzeba się obserwować -
nick nieaktualnyOoo u mnie tez wodniscie...
Dzis bylam zmobilizowana do kąpieli ok 11. Skończyło sie na tym ze naga położyłam sie jeszcze na "2 godzinki". I potem miałam mokra plamę na prześcieradle
Wiec z powrotem ubrałam majtki ...
Wyłapałam sie dopiero teraz
Ale te wody spowodowały ze przeszło mi przez myśl ze może jak pojadę na IP to upewnia sie ze to nie wody.... Ostatecznie odpuściłam. -
Mysza
Mam ten żel na "a"
Pani dr sprawdzała w necie i nie można niby w ciąży (jakiś drugi lek ma napisane ze nie można w 3 trymestrze )
Ale przypisała bo mała powierzchnia no i wszystkie niemal mają to napisane. ..raz dziennie cieniutko smarować
Co o tym zakazie myślisz I bo używaniu? ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:
Słuchajcie... Mam lekkie bóle miesiączkowe (niereguralne), boli podbrzusze które promieniuje do pipki i oczywiście sama pipka... Moze to szyjka? Raz klocie, raz tępy ból... Rożnie....
Tez tak macie, miewacie...?
mmargol wrote:zabka czop moze wczesniej podobno sie pokazywacu mnie czopa brak, ale i tak nie wiem jak interpretowac to co na wkladce widze bo bralam tabletki dopochwowe fluomizin na tego gbsa i wczoraj byla ostatnia, wiec moze to przez to, bo to az takie grudki sa. Ale z drugiej strony mam uczucie jakbym miala mokro, zaluje ze wczesniej nie kupilam tych paskow ph zeby sprawdzic czy to wody plodowe
brzuch twardnieje, chyba pobiore ta aplikacje na telefon co liczy skurcze
Nie brałam żadnych środków dopochwowo a mam tez duuuuuzo wydzieliny. Raczej białej, moze czasem kremowej, bez zapachu, konsystencja i rzadsza i grudki.
Paski mam. Te rzadsza sprawdzałam i to nie wody.
I dobrze, bo u mnie za wcześnie
Na kasę od państwa nie mam co liczyć, a zeby dostac wszystkie grupowki to musi byc wrzesniaczek
Mam takie chustawka, raz niedowierzam, ze to sie dzieje naprawdę, raz skacze pod sufit z radości, a raz chce mi sie płakać ze strachu. -
Witam Dziewczyny@! ja w trakcie ostrych porządkwó dziś i chyba przez najbliższe dwa tygodnie. Zrobilismy takie przemeblowanie, że kurzu co niemiara:(:
Widzę, że jak na razie żadnego pyk nie było...
Albo było i nie wiemy jeszcze.
Czy któraś z Was kupowała może ten dwupak z H&M http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0325027001.html?? -
żabka04 wrote:Ja mam takie uplawy wodniste a z rana do południa wodniste z białymi grudkami?
Ale gin sprawdzał mówi że uplawy.
Ale też mam mokro w gaciach.
Nic trzeba się obserwowaćżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOczywiście odnalezienie jakichkolwiek informacji dotyczących stosowania w ciąży graniczy z cudem.
Sądzę, że możesz spokojnie cieniutko smarować. Wchłania się słabo nawet przez uszkodzoną skórę, we krwi nie pojawią się stężenia które wpłyną na maleństwo. Dla odmiany antybiotyki które musiałabyś przyjąć w przypadku zakażenia na pewno jakiś wpływ mieć na dziecię będą. Póki nie będzie zagojone bez pęcherzy smaruj. Jak już będzie się goić to można zrezygnować i używać maści gojących. W razie pękania tych bąbelków użyj najpierw Octeniseptu i jałowej gazy do osuszenia a później cieniutko ten krem. To preparat który fajnie przyspiesza gojenie myślę że szybko będzie efekt i będziesz mogła się spokojnie na cc stawić. Szkoda że nie dostałaś go wcześniej to już byłoby po problemie pewnie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja od kilku dni mam mega wodniste uplawy i nie są to wody myślę że organizm przygotowuje się do porodu aby dobry poslizg był przy porodzie. Dodatkowo mnie czyści latam do wc z 4-6 razy dziennie na 2
Angela i ja tak mam ale na paskach nie widać żeby to były wody a czasami mam gatki mokre aż nad wkładką i w nocy jak wstaję to też mokro.
A latanie na 2 już drugi tydzień nawet w nocy i tak kilka razy dziennie