WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:Dzierzba widzę że podobne opinie w ciemnogrodzie słychać, ja usłyszałam nawet że skoro ani razu nie rzygałam na pewno poronię, bo dziecko słabe
ręce opadają...
kurczę, a ja bym chciała ładnie wyglądać! teraz co prawda wyglądam jak spaślak, ale trudno... sprawdzam gdzie w moim mieście są sklepy z odzieżą ciążową i chyba wszystkie pozamykanoidę w czwartek do dużego lumpeksu, skoro będę w NFZ nawet się reklamują a swojej stronie "Bogactwo naszej oferty gwarantuje, że każdy - nawet najbardziej wymagający klient - znajdzie u nas coś dla siebie!"
To konkluzja jest taka, że powinnyśmy umierać w ciąży bo to dobry objaw! Pfff.
-
Dzierzba, zabanuj znajoma na czas ciazy. Małpa pręgowana plecie głupoty. Wkurza mnie jak każdy jest lekarzem, politologiem i kurna ekspertem od hodowli fretek. Ego jak ode mnie do Warszawy a móżdżek złotej rybki. Wkurzyłam sie. Hormony chyba...
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Dzierzba, zabanuj znajoma na czas ciazy. Małpa pręgowana plecie głupoty. Wkurza mnie jak każdy jest lekarzem, politologiem i kurna ekspertem od hodowli fretek. Ego jak ode mnie do Warszawy a móżdżek złotej rybki. Wkurzyłam sie. Hormony chyba...
Behemottka, kamciaelcia, Macioszczyczka, żabka04, Leticia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba, ja też nie miałam od samego początku prawie żadnych objawów, a teraz, kiedy wchodzę w drugi trymestr, to już zupełnie nic nie czuję, a maluszek rozwija się prawidłowo. Nie ma reguły i absolutnie nie daj sobie zasiać ziarna niepokoju, bo nasz stres tylko niepokoi dziecko, a po co mu to? Poza tym jesteśmy jeszcze na etapie, kiedy na pewne rzeczy i tak nic się nie poradzi, więc nie ma co się martwić na zapas
Musimy myśleć pozytywnie! Przeżywamy teraz niezwykły, niepowtarzalny czas i nie dajmy nikomu psuć nam z tego radości
Głowa do góry, Twoje maluchy na pewno rosną prawidłowo
Dzierzba, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Najśmieszniejsze jest to, że taka mówi, że ciąża to nie choroba, a potem się pyta czemu nie zdychasz. To mam zdychać czy nie?
. No dobrze SPAC JA!
-
Dzierzba nie przejmuj się pind..ą
nie ma co, szkoda zdrowia i nerwów na takie coś... Moja mama była trzy razy w ciązy i ani razu nie wymiotowała.. Ja póki co też nie.. I ja i moje rodzieństwo zdrowi.. moja dzidzia narazie też ok... Bez przesady..
Co do lodów, wydaje mi się że lepiej kupować w takich sprawdzonych miejscach ( może to głupio zabrzmi ale moim zd. mc donalds w tym momencie najbezpieczniejsza opcja - bo latem te lody schodzą u nich litrami więc wątpię aby natrafić na jakaś starą partię)
Ja wizytuje w czwartek.. Dziś miałam mega głupie sny... Masakra(
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Co do lodów, wydaje mi się że lepiej kupować w takich sprawdzonych miejscach ( może to głupio zabrzmi ale moim zd. mc donalds w tym momencie najbezpieczniejsza opcja - bo latem te lody schodzą u nich litrami więc wątpię aby natrafić na jakaś starą partię
)
Ja wizytuje w czwartek.. Dziś miałam mega głupie sny... Masakra(
McDonald bardzo rygorystycznie podchodzi do jakości produktów. Musi utrzymać jakośc na poziomie międzynarodowym.
Ja mega głupie sny mam praktycznie co drugą noc. ;P
maluutka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyznam wam się do czegoś. Cholera jasna ciemnieją mi włoski na brzuchu i takie dłuższe rosną! Masakra! Dobrze, że się nie kręcą! Czyżby to ocieplacz jakiś?
Może od duphastonu albo olejku migdałowego się tak odżywiają.
Normalnie będę facetę. Mojemu nie pokazuje bo się będzie śmiał żem małpa.
-
nick nieaktualny