WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Mogę dodać że brodawka powinna być wypukła (ta otoczka), bo wklęsłej dziecko nie może złapać, choć są jakieś kapturki formujace dla mam, moja koleżanka nosiła przed porodem, bo miała wklęsłe brodawki. Sutek nie musi być długi jak wentyl od Stara i miziać dzieciaka po migdałkach.
Hahhahahahhahahahha aż mąż się popatrzył na mnie bo oplułam telefon i wibruje mu łóżko:-)
Dzierzba rozbawilas mnie do łez hahahahaha muszę się uspokoić hhahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 09:12
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
A zastanawiałyście się czy przypadkiem te "nowe" ciemne włoski nie zwiastują synka przez wzrastający testosteron ?
Kiedyś jak robiłam sobie depilacje laserową to babeczka zapewniała mnie że jedynie ciąża z synkiem może spowodować że trochę włosów może się pojawić ponownie -
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Zmienię ciut temat, oczywiście nie wychodząc z dolegliwości o objawów ciążowych....
Czy po wypiciu mleka lub jedzeniu płatków też to mleko się wam ścina i się wam odbija... Mam wrażenie że mam w żołądku jakiś mocny kwas...;/myślałam że zapadnę się pod biurko...
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Hahhahahahhahahahha aż mąż się popatrzył na mnie bo oplułam telefon i wibruje mu łóżko:-)
Dzierzba rozbawilas mnie do łez hahahahaha muszę się uspokoić hhahahaha -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Mogę dodać że brodawka powinna być wypukła (ta otoczka), bo wklęsłej dziecko nie może złapać, choć są jakieś kapturki formujace dla mam, moja koleżanka nosiła przed porodem, bo miała wklęsłe brodawki. Sutek nie musi być długi jak wentyl od Stara i miziać dzieciaka po migdałkach.
Tak problem jest jak są wklęsłe marne szanse na karmienie ale próbować trzeba a nie się poddawać.
Są chyba jakieś sposoby na to ale to już babka z działu laktacji pomoże po porodzie.
Ja wiem na pewno ze nie które dzieci uparta sobie jednego cycka np. Moja córka jadła tylko z jednego a drugi był bleee. Moja kumpela też miała taki problem ciotka kupiła jej taki silikonowe kapturki na sutki i mała jej zaczęła jeść z dwóch cycuchowpatent już mam i na pewno go wykorzystam jak będę miała taki problem
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGumcia wrote:Dzień dobry
A zastanawiałyście się czy przypadkiem te "nowe" ciemne włoski nie zwiastują synka przez wzrastający testosteron ?
Kiedyś jak robiłam sobie depilacje laserową to babeczka zapewniała mnie że jedynie ciąża z synkiem może spowodować że trochę włosów może się pojawić ponownie
Mi się wydaje, że w pierwszej ciąży miałam mniejsze włoski, a urodziłam syna.... też słyszałam, że przez testosteron. Ale czy nie jest tak, że jak jest chłopak to trochę testosteronu nam zabierze?? (tak sobie dumam, bo chcę mieć niunie)
-
Gumcia wrote:Dzień dobry
Kiedyś jak robiłam sobie depilacje laserową to babeczka zapewniała mnie że jedynie ciąża z synkiem może spowodować że trochę włosów może się pojawić ponownie -
żabka04 wrote:Tak problem jest jak są wklęsłe marne szanse na karmienie ale próbować trzeba a nie się poddawać.
Są chyba jakieś sposoby na to ale to już babka z działu laktacji pomoże po porodzie.
Ja wiem na pewno ze nie które dzieci uparta sobie jednego cycka np. Moja córka jadła tylko z jednego a drugi był bleee. Moja kumpela też miała taki problem ciotka kupiła jej taki silikonowe kapturki na sutki i mała jej zaczęła jeść z dwóch cycuchowpatent już mam i na pewno go wykorzystam jak będę miała taki problem
Macioszczyczka, żabka04, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Mi się wydaje, że w pierwszej ciąży miałam mniejsze włoski, a urodziłam syna.... też słyszałam, że przez testosteron. Ale czy nie jest tak, że jak jest chłopak to trochę testosteronu nam zabierze?? (tak sobie dumam, bo chcę mieć niunie)
Jeżeli to chłopak i to prawda to już się cieszę
A niech bierze i tak miałam wysoki o by nie za dużo bo to też nie zdrowo
Mojej bratowej synek miał pelno na buzi i w uszach czarnych zaskornikow okazało się że za dużo miał testosteronu od mamy już w brzuchu na szczęście dziś już nie ma ani dziur na buzi bo tego się obawiałam. -
Mój synek po zabiegu. Udało się i teraz się wybudza na pooperacyjnej. Uff. Mój mi naet nie powiedział, dopiero teraz zadzwoonił po fakcie. Zamorduje go. Nie chciał żebym się denerwowała. Uff kamień z serca. mam nadzieję, że teraz będzie się lepiej oddychało synkowi i będzie mniej infekcji.
kamciaelcia, Sabina, Macioszczyczka, żabka04, Pysiaczek89, martta, Gumcia, Angela89, mmargol, maluutka90, bbeczka91, Pauka, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Mój synek po zabiegu. Udało się i teraz się wybudza na pooperacyjnej. Uff. Mój mi naet nie powiedział, dopiero teraz zadzwoonił po fakcie. Zamorduje go. Nie chciał żebym się denerwowała. Uff kamień z serca. mam nadzieję, że teraz będzie się lepiej oddychało synkowi i będzie mniej infekcji.
dzięki temu uniknelas mnóstwa stresu
Mam nadzieję ze synek szybko dojdzie do siebieDzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Mój synek po zabiegu. Udało się i teraz się wybudza na pooperacyjnej. Uff. Mój mi naet nie powiedział, dopiero teraz zadzwoonił po fakcie. Zamorduje go. Nie chciał żebym się denerwowała. Uff kamień z serca. mam nadzieję, że teraz będzie się lepiej oddychało synkowi i będzie mniej infekcji.
Dzierzba lubi tę wiadomość