WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, tak tez nie miałam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mojemu i dzięki WAM dziewczyny się tak nie denerwowałam więc dziękuję bardzo i z całego serca za wsparcie :*
    Teraz niech się wybudzi ładnie i odpoczywa.

żabka04, mmargol, Behemottka lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba bardzo dobrze ze ci nie powiedział po tych cyrkach. Odpuść sobie nerwy na swojego chłopa on chciał dobrze pomysl o ilu was osób musi się biedny martwić. Dobrze to rozegrał:-)
    Teraz możesz odetchnąć :-)
    Cieszę się razem z tobą że już po i że jest wszystko ok. Zdrówka dla synka:-)

Ja takiego włosia nie mam:-) A takich rozstępów o matko aż mnie obrzydzilo ale są dziewczyny które tak porozrywalo to straszne.
    Ja mam cm jeden rozstęp na brzuchu po córce a na udach, boczkach, pod tylkiem i pod kolanami mam nie ukrywam efekt młodości tycie chudniecie taka ma uroda.
    Oj tam ważne że mężom się podobamy.
    Mój zawsze mi mówi że mnie kocha taka jaka jestem ale do mnie to nie dociera:-(

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Mój zawsze mi mówi że mnie kocha taka jaka jestem ale do mnie to nie dociera:-(

Do mnie też nie dociera jak mi mówi, że dla niego jestem najpiękniejsza, itd. ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka ostrzegam że wklejasz takie foty!

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie dociera. Tyle już razem przeżyliśmy, że zaczęłam mu wierzyć. Jakby mnie nie kochał i bym mu się nie podobała to by ze mną nie wytrzymał.

Sabina lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serio. Takie rozstępy to chyba po ciazy trojaczej lub czworaczej, nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina też tak myślę za duże są

Sabina lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A tak na serio. Takie rozstępy to chyba po ciazy trojaczej lub czworaczej, nie?
    Niekoniecznie. Są tendencje do rozstępów, może nie dbała o nawilżenie albo brzuch nagle ruszył. Zauważyłam, że sporo kobiet, które przed ciążą o siebie nie dbało, jadło niezdrowo i miało sporo kg na plusie mają tych rozstępów więcej i większe.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Sabina też tak myślę za duże są
    Ja nie jestem za operacjami plastycznymi Ale w takiej sytuacji zrobilabym sobie plastykę brzucha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie przepis na krupnik :-)
    Plissss bo dziecko z tatusiem mają zachcianke hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ze do świąt niecałe 4 tygodnie? Ostatnie spokój w święta, potem będzie się działo :)

martta, maluutka90, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idziecie jak burza z tymi stronami....
    Lody bym sobie zjadła, oj mniam mniam!
    Dierzba super że juz po i wszystko się udało, dobrze, ze dopiero po fakcie Ci powiedział :-)
    Mi standardowo nie chce. Sie w pracy siedzieć.... ehhh oby do piątku i usg. Cały czas mnie tam na dole pobolewa brzuch to chyba lepiej niz jakby cisza miała nagle byc...

Dzierzba lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Przyznam wam się do czegoś. Cholera jasna ciemnieją mi włoski na brzuchu i takie dłuższe rosną! Masakra! Dobrze, że się nie kręcą! Czyżby to ocieplacz jakiś? ;) Może od duphastonu albo olejku migdałowego się tak odżywiają. :D Normalnie będę facetę. Mojemu nie pokazuje bo się będzie śmiał żem małpa.
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 12:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cordy o nas zapomniała...

• martta Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda też się zastanawiam co z Cordy...

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zmniejsza już dupka z 4x1 od wczoraj biorę 2x1.
    Aż się boję byle by nie plamic....

Co do rozstępów te kobiety co o siebie nie dbają tzn o skórę itd nie zawsze mają rozstępy. Tak samo te które lądują kremy w siebie tonami i je mają.
    Chodzi o to że jak mamy tendencje do rozstępów skóra jest sama w sobie mało elastyczna to będziemy je mieć i choć tony kremów na siebie wywalić to one będą.
    Moja matka ma straszne rozstępy na prawdę i co ja mam ich mniej a tylko w ciąży dbam o skórę:-(

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Dajcie przepis na krupnik :-)
    Plissss bo dziecko z tatusiem mają zachcianke hihi
    Ja gotuję bulion na kurczaku z włoszczyzną i opiekaną cebulką (marchew kroję w talarki), zielem angielskim i liściem laurowym. Wyciagam wszystko prócz marchwi. Dodaję kaszę jęczmienną gotuję aż zacznie mięknąć, potem wrzucam ziemniaki pokrojone w kostkę i gotuję do miękkości. Marchew też można wrzucić z ziemniakami razem to będziemniej rozgotowana, a aromat da. Wyłączam kuchenkę i wrzucam sporo naci pietruszki, doprawiam solą i pieprzem. Czasem obieram mięsko i zostawiam w zupie, a czasem nie.

Behemottka lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:

Co do rozstępów te kobiety co o siebie nie dbają tzn o skórę itd nie zawsze mają rozstępy. Tak samo te które lądują kremy w siebie tonami i je mają.
    Chodzi o to że jak mamy tendencje do rozstępów skóra jest sama w sobie mało elastyczna to będziemy je mieć i choć tony kremów na siebie wywalić to one będą.
    Moja matka ma straszne rozstępy na prawdę i co ja mam ich mniej a tylko w ciąży dbam o skórę:-(

Dokładnie, ja pisałam kiedyś można kremować kremami za kilkadziesiąt zł i jeszcze droższymi ale jak jak się ma mieć rozstępy to się ich niestety nie uniknie :(

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:

Ja po synu mam minimalne, cienkie jak włos z jednej str brzucha, już ich nie widać. Boje sie trochę co to będzie z dwójką. Nie mogę masować brzucha szorstką rękawicą bo boli mnie po tym w dole, więc tylko wcieram olejek. Co ma być to będzie.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ