WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba bardzo dobrze ze ci nie powiedział po tych cyrkach. Odpuść sobie nerwy na swojego chłopa on chciał dobrze pomysl o ilu was osób musi się biedny martwić. Dobrze to rozegrał
Teraz możesz odetchnąć
Cieszę się razem z tobą że już po i że jest wszystko ok. Zdrówka dla synka:-)
Ja takiego włosia nie mam:-) A takich rozstępów o matko aż mnie obrzydzilo ale są dziewczyny które tak porozrywalo to straszne.
Ja mam cm jeden rozstęp na brzuchu po córce a na udach, boczkach, pod tylkiem i pod kolanami mam nie ukrywam efekt młodości tycie chudniecie taka ma uroda.
Oj tam ważne że mężom się podobamy.
Mój zawsze mi mówi że mnie kocha taka jaka jestem ale do mnie to nie dociera:-(Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:A tak na serio. Takie rozstępy to chyba po ciazy trojaczej lub czworaczej, nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny idziecie jak burza z tymi stronami....
Lody bym sobie zjadła, oj mniam mniam!
Dierzba super że juz po i wszystko się udało, dobrze, ze dopiero po fakcie Ci powiedział
Mi standardowo nie chce. Sie w pracy siedzieć.... ehhh oby do piątku i usg. Cały czas mnie tam na dole pobolewa brzuch to chyba lepiej niz jakby cisza miała nagle byc...Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Przyznam wam się do czegoś. Cholera jasna ciemnieją mi włoski na brzuchu i takie dłuższe rosną! Masakra! Dobrze, że się nie kręcą! Czyżby to ocieplacz jakiś?
Może od duphastonu albo olejku migdałowego się tak odżywiają.
Normalnie będę facetę. Mojemu nie pokazuje bo się będzie śmiał żem małpa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 12:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też zmniejsza już dupka z 4x1 od wczoraj biorę 2x1.
Aż się boję byle by nie plamic....
Co do rozstępów te kobiety co o siebie nie dbają tzn o skórę itd nie zawsze mają rozstępy. Tak samo te które lądują kremy w siebie tonami i je mają.
Chodzi o to że jak mamy tendencje do rozstępów skóra jest sama w sobie mało elastyczna to będziemy je mieć i choć tony kremów na siebie wywalić to one będą.
Moja matka ma straszne rozstępy na prawdę i co ja mam ich mniej a tylko w ciąży dbam o skórę -
żabka04 wrote:Dajcie przepis na krupnik
Plissss bo dziecko z tatusiem mają zachcianke hihiBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ja też zmniejsza już dupka z 4x1 od wczoraj biorę 2x1.
Co do rozstępów te kobiety co o siebie nie dbają tzn o skórę itd nie zawsze mają rozstępy. Tak samo te które lądują kremy w siebie tonami i je mają.
Chodzi o to że jak mamy tendencje do rozstępów skóra jest sama w sobie mało elastyczna to będziemy je mieć i choć tony kremów na siebie wywalić to one będą.
Moja matka ma straszne rozstępy na prawdę i co ja mam ich mniej a tylko w ciąży dbam o skórę
Dokładnie, ja pisałam kiedyś można kremować kremami za kilkadziesiąt zł i jeszcze droższymi ale jak jak się ma mieć rozstępy to się ich niestety nie uniknie -
żabka04 wrote:Ja też zmniejsza już dupka z 4x1 od wczoraj biorę 2x1.
Moja matka ma straszne rozstępy na prawdę i co ja mam ich mniej a tylko w ciąży dbam o skórę