WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:McDonald bardzo rygorystycznie podchodzi do jakości produktów. Musi utrzymać jakośc na poziomie międzynarodowym.
Ja mega głupie sny mam praktycznie co drugą noc. ;Pale fakt, lody mają pyszne i muszą dbać, żeby się ludzie nie potruli, choć ja uważam, że się trują tyle, że długofalowo. Ja mam maka 50 metrów od bloku i czasem lody kupuję, z kit-katem i polewą karmelową. Czasem obserwuję ludzi, którzy tam przychodzą i powiem wam, że widać kto się tam stołuje często. Ta otyłość jest taka dziwna, rozlana, "amerykańska". Najbardziej dzieci mi szkoda. Mój syn też czasem zje ale kurde raz na 3 miesiące.
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Przyznam wam się do czegoś. Cholera jasna ciemnieją mi włoski na brzuchu i takie dłuższe rosną! Masakra! Dobrze, że się nie kręcą! Czyżby to ocieplacz jakiś?
Może od duphastonu albo olejku migdałowego się tak odżywiają.
Normalnie będę facetę. Mojemu nie pokazuje bo się będzie śmiał żem małpa.
Ja też mam takie.
Pokazałam mężowi to go nawet nie ruszyło.
Ja się zastanawiam co z tym zrobić?! -
nick nieaktualny
-
Ostatnio kolezanka mi mowila, ktora z reszta tez jest w ciazy (rodzi w czerwcu), zeby nie balsamowac brodawek i sutkow, bo maja niby stwardniec, a nie je nawilzac. Pierwszy raz cos takiego uslyszalam, nie wiem czy to prawda, wie cos ktoras z Was o tym??
-
nick nieaktualnyMi też szybciej rosną...;P dłuższe i ciemniejsze. Nie tylko na brzuchu:P Nogi muszę depilować częściej. Ale żeby rosły te na głowie to jakoś nie zauważyłam.
Co do chemii w mc-owych lodach. Właśnie jej tam jest niewiele. Gość z leszzna produkuje mieszankę do MC'a... I skład mnie wprawił w osłupienie. -
Dzierzba wrote:Najśmieszniejsze jest to, że taka mówi, że ciąża to nie choroba, a potem się pyta czemu nie zdychasz. To mam zdychać czy nie?
Im gorzej tym lepiej
Dla dobra dziecka.
Wciąż panuje u nas model matki polki cierpiącej (i idealnej przy okazji)Macioszczyczka, mmargol, Dzierzba, Leticia lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Ja też mam takie.
Pokazałam mężowi to go nawet nie ruszyło.
Ja się zastanawiam co z tym zrobić?!Po porodzie wraca do normy. W pierwszej ciąży też miałam. W necie widziałam zdjęcia kobiet to niektóre normalnie miały miśka jak facet, nawet na klatce piersiowej! To musiał być kabaret dopiero. Hahaha
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
LittleRedFox ja chodze na regulacje brwi woskiem. Wydaje mi sie ze na tak malej przestrzeni to nie jest cos zlego.
Czytalam ze gorzej gdy "pierwszy raz" sie wykonuje w ciazy.
A problemy z krazeniem to raczej przy wiekszych obszarach, np. nogi
Ja sie wczoraj zdenerwowalam ostra dyskusja. A slowa Dzierzby kolezanki to juz w ogole...
Nie moge sie wywlec z lozka i znow mam bol brzucha przez wzdecia.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Ostatnio kolezanka mi mowila, ktora z reszta tez jest w ciazy (rodzi w czerwcu), zeby nie balsamowac brodawek i sutkow, bo maja niby stwardniec, a nie je nawilzac. Pierwszy raz cos takiego uslyszalam, nie wiem czy to prawda, wie cos ktoras z Was o tym??
W poprzedniej ciąży smarowalam i nic im nie było. Lekarze jak i położne ostrzegają przed intensywnym smarowanie brzucha coś jak masowaniem ale to trochę później bo doprowadzają do skurczy. Tak samo jak będziecie czekać na wizytę a zobaczy położna że masuje czyt głaskal brzuch to cie opierdzieli!!!
Teraz w ciąży smaruje się cała jak leci i nie przejmuje się co kto gada bo to jakieś brednie!!!! Jestem zdania jak mają ci stwardniec to ci stwardniec jak nie to nie taka będzie twoja uroda moje już są twarde a jak mi zimno to szybciej hihi
Daj spokój mówię z takich płot właśnie potem wychodzą cyrki że nic nie wolno ciężarówka -
mmargol wrote:Ostatnio kolezanka mi mowila, ktora z reszta tez jest w ciazy (rodzi w czerwcu), zeby nie balsamowac brodawek i sutkow, bo maja niby stwardniec, a nie je nawilzac. Pierwszy raz cos takiego uslyszalam, nie wiem czy to prawda, wie cos ktoras z Was o tym??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 09:05
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Zawsze można utlenić na świński blond hahaha. Nic nie rób, ja się śmieję bo wiem, że to normalne i pocieszę, że nawet na cyckach takie coś może rosnąć. Pamiętaj, byle się nie kręciły.
Po porodzie wraca do normy. W pierwszej ciąży też miałam. W necie widziałam zdjęcia kobiet to niektóre normalnie miały miśka jak facet, nawet na klatce piersiowej! To musiał być kabaret dopiero. Hahaha
Mam nadzieję że to wyleci wszystko bo zostaje mi depilacja laserowa.
Nie porozumienie w pierwszej ciąży tak nie miałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Little, moje ulubione lody z maka to zwykle w wafelku z polewa czekoladowa
ubóstwiam
Kocham lody. Moja córka też. Moja mała kopiaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 09:08
mmargol lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:W poprzedniej ciąży smarowalam i nic im nie było. Lekarze jak i położne ostrzegają przed intensywnym smarowanie brzucha coś jak masowaniem ale to trochę później bo doprowadzają do skurczy. Tak samo jak będziecie czekać na wizytę a zobaczy położna że masuje czyt głaskal brzuch to cie opierdzieli!!!
Teraz w ciąży smaruje się cała jak leci i nie przejmuje się co kto gada bo to jakieś brednie!!!! Jestem zdania jak mają ci stwardniec to ci stwardniec jak nie to nie taka będzie twoja uroda moje już są twarde a jak mi zimno to szybciej hihi
Daj spokój mówię z takich płot właśnie potem wychodzą cyrki że nic nie wolno ciężarówka
Mogę dodać że brodawka powinna być wypukła (ta otoczka), bo wklęsłej dziecko nie może złapać, choć są jakieś kapturki formujace dla mam, moja koleżanka nosiła przed porodem, bo miała wklęsłe brodawki. Sutek nie musi być długi jak wentyl od Stara i miziać dzieciaka po migdałkach.żabka04, mmargol, Broszka lubią tę wiadomość