WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu
Po pierwszym razie i wielkich łzach w szpitalu obiecałam sobie ze nie dam się położonym
Teraz byłam w stanie przewidzieć każdy ich ruch
Dzięki temu zaplakalam 2 xchoć karmienie daje się we znaki od początku. Miałam nadzieję na cycusia mamusi a tu dupa - Piotrek totalny antycyckowy! I od zmiany zależy ile czasu nie jadł. ..czasem 6h czasem 3 h...
Jedna lekarka nas poratowala ale inna jest za kp i juz mi powiedziała ze mama jest źle nastawiona do kp. ..długa historia. Nie ma co opowiadać. Ale ja to samo przechodzę juz 2 razskoro mam tyle pokarmu i juz prawie nawał to znaczy ze synuś przystawiany. Ja mu kropelki wyciskam od 2 dni. ..
Aj szkoda gadać
Nareszcie mamy butle co 3 h a jutro do domu i tam już będą ostateczne decyzje bez stresu -
nick nieaktualny
-
LRF zamow w tesco farbe na odrosty i zrob to dla siebie poczujesz sie lepiej a to tez wazne.
Kamcia współczuję przejsc z poloznymi rozumiem odciaganie do butli i podawanie nie wchodzi w grę?
Behemotka ja dzis tez mialam dzien spa nawet henne sobie na brwi zrobilam i tez jakos jak czlowiek sie czuje. Jutro moge isc do ludzi
Jeszcze tylko niech to spanie jakoś by szło ale tak mnie biodra i brzuch męczą juz ze co chwila sie budzę a pozniej ciężko zasnąć.
Dziewczyny szpitalne co maja jutrowielkie PYK powodzenia 3mamy kciuki i wyczekujemy wieści jak tylko mozecie dajcie znać jak poszlo i jak wasze skarby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 02:19
-
AJrin wrote:Behemotka ja dzis tez mialam dzien spa nawet henne sobie na brwi zrobilam i tez jakos jak czlowiek sie czuje. Jutro moge isc do ludzi
Jeszcze tylko niech to spanie jakoś by szło ale tak mnie biodra i brzuch męczą juz ze co chwila sie budzę a pozniej ciężko zasnąć.
Aha, henna - eureka! Też zrobię
Mnie też biodra bolą od niemożności zmiany pozycji podczas spania. Budzę się co chwilę i przetaczam brzuch na drugą stronę żółwim tempem a i tak biodra bolą. Dzisiaj rano bolał mnie kręgosłup... A masz poduszkę ciążową? Ja nie kupiłam i teraz zastanawiam się, czy może by pomogła... ale nie chcę wydawać pieniędzy jeśli lada chwila Adaś wyskoczy na wolność. No i po co mi kolejny rupieć.
-
Behemotka mam poduszke pomaga zasnac ale ciężej sie przekrecic bo blokuje wiec sama nie wiem. Jestes juz na koncowce wiec podloz sobie poduszke pomiedzy nogi mysle, ze podobny efekt bo.teraz to juz faktycznie szkoda kasy.
-
Ja do zaśnięcia zawijam kołdrę w rulon i podkładam pod brzuch i między nogi... Problem jest ze zmianą pozycji, bo mam wrażenie, że maluch się "buntuje," brzuch musi się przystosować do przewrotki i jest problem
Jeszcze tylko ciut ciut...
Sweet_CupCake lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz faktycznie się nie opłaca, ale jeśli planujesz drugą ciążę to kup od razu. Mi ogromnie pomaga, to absolutnie.najlepszy zakup cciążowy. Teraz w szpitalu też kazałam mężowi dowieźć i od pierwszego dnia na niej śpię.
Mam krepujące pytanie czy macie.problem z zaparciami? Ja już 3 dni.nic, jutro 4. Pewnie to też wina.miejsca, ale chodzę w nocy i jakby było tame jelitach pusto:/ chyba jutro poproszę położną o pomoc, może coś da.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 03:37
-
nick nieaktualnyKamcia na pewno szpital, bo ja generalnie tylko w domu mogę, tylko pech chciał, że przed szpitalem też nie mogłam, bo miałam gości i głupia skusiłam się na pizzę
nie pomoże to moim hemoroidom.
Kamcia widzę, że godzinowi już się zgrywam z matkami karmiącymi:) jestem gotowa Karinka wychodź! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny