WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mmargol
Przed i po cc nie dokuczal mi głód
Ale przez 7 miesięcy diety bardzo chciałam konfitury
U nas na czczo w dzień cc. Ja z racji cukrzycy jadłam o 21 dzień przed i dzień po cc mogłam sok czy jogurt (cukry mi spadały i miałam tego objawy przy 68 )
Ale y nas nie ma kleikujest zupa na obiad i kolację następnego dnia. Wczoraj pełnia smaków szpitalnych
za to mi albo jeść się nie chciało albo Piotruś wolał jeść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 05:26
-
Dziewczyny trzymam kciuki, pomyślcie ze jeszcze chwilka i zobaczycie swoje dzieciaczki!
Kamcia Piotruś jest boski! Ale ze antycycowy to brzydko, a i dzemiku zazdroszczę
Ja zaraz wstaje i siki do labo, mam nadzieję że wyniki w koncu dobre będą...mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Kamcia piękny synus:-)
Nu nu za tego cyca
Nie śpię od 45 min
Wstawiłem wodę na kawkę jakieś śniadanko. Męża wyślę do przedszkola z córką a ja się ogarnę do giną.
Martta trzymam kciuki za piękne wyniki.
Ciekawe co ze mną zrobią jak mi na gładzie cukry do góry skaczą
-
Witam się z rana
Dziewczyny pykajace powodzenia !!!
U mnie cisza, poza chyba 2 skurczsmi wieczorem nic się nie dzieje.
Mąż idzie do pracy na jeszcze pospie, dziś pizza na obiad mniam.
Głowa mnie boli ale to chyba z głodu bo wczoraj po obiedzie nic od 18 nie zjadłam więc wzięłam eutyrox i chyba trzeba będzie zjeść wcześniej śniadanie
-
Ja juz mam mini zastój czyli co raz gorzej
Na wizycie powiem. ..
W dodatku mam zapalenie po wenflonie i koniecznie mam pokazać lekarzowi. ..
Piotruś butle opróżnil o dalej śpi
Trzymajcie kciuki za wizytę pediatryczna. Ostatni osłuch (serdyszka ) I bilirubine (wczoraj była ale w normie ) -
Ja bez poduszki nie dałabym rady, co prawda nie jest to cybuszka tylko bardziej wałek długi który można formować ale trafił się z szmatexie zaraz na początku ciąży, myślałam żeby mi dosypać wkładu ale lepiej się układa i bez niej nie usne. Jak pojechaliśmy do rodziców bez niej to dramat. Nawet mój mąż ja lubi i zawsze kawałek zabiera między swoje nogi
AISAK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaa Kamcia a na zastoje to do pielęgniarki, muszą miec jakaś w swojej ekipie co jest doradcą laktacyjny. Ona obejrzy, i powie, wykazuje, a najlepsze w świecie w szpitalu to ciepłym prysznicem po piersiach jeździć. Wtedy się odblokuja kanaliki i zleci nadmiar pokarmu.
Ja o 15 wizytuje już, ostatnie pomiary przed terminem.. dziś 39+0 wow, a tak miałam nie doczekać