WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Broszka dzięki za kciukasy!
Ja się pytałam wczoraj gina czy to prawda, że przy położeniu miednicowym pomiary i waga mają większy błąd, to powiedział, że główka tak, a reszta tradycyjnie.
Super, że znasz już jakieś konkrety, podobny schemat jak u mniemiałam wizytę 12.08 i siedziała na dupce, kontrola po 1,5 tyg (wczoraj) i cięcie jutro
U mnie Emilka ma godziny, że jest baaardzo aktywna, średnio aktywna, albo jest cisza 2-3 godzinna, że aż ją zaczepiam i głaskam po główce -
nick nieaktualnymmargol wrote:Powiedzcie mi te które były już w szpitalach, jak długo trwa wypełnianie dokumentów na izbie przyjęć podczas przyjęcia na oddział? Nie wiem ile wcześniej się tam zjawić. Bo kolejek około 6.30-7.00 to nie powinno być na Ip, prawda??
u mnie w nocy było kilka osób, czekałam jakiś czas, myślę że do godziny albo i dłużej. Zależy ile osób w kolejce i jak szybko lekarz dyżurujący się zjawi.
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Pirelka dziekuję za odp
ale żeby aż tak długo? planowałam być tam około 6.30, a o 7 muszę być już na położnictwie... kurcze obawiam się, że mogę się spóźnić co mnie stresuje
Ja wolałabym być wcześniejale wszystko zależy od szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 20:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marcianka1 wrote:Broszka moja młoda przekreciła sie 39tygodniu n głowkowo
Slyszalam o takich przypadkach i powiem Ci...ze teraz jak sie nastawilam na cc to ciezko mi sie mysli o sn, ale wolalabym tak, tym bardziej ze chce mniec duzo dzieci, jeszcze chce:P 8.09 kontrola, zobaczymy:) -
nick nieaktualnyAngela trzymam kciuki! Wypij meliske i dobrze spij
Ja dzis caly dzien ogarnialam mieszkanie ehh generalne porzadki, teraz nie czuje kregoslupa
Malemu sie to chyba podobalo, wiec efekt sprzatania odwrotny, ale przynajmniej czysciutko jestAngela89 lubi tę wiadomość
-
O do ruchow to kilka ostatnich dni maly tylko sie przeciagal i wypinal delikatnie i to tylko 2 razy dziennie. Pomaga ciepla kąpiel wtedy troche bardziej sie aktywuje a dzis jak malowalam paznokcie to tak mnie skopal i pozniej po caly czas sie wiercil niemilosiernie.
-
Broszka wrote:Slyszalam o takich przypadkach i powiem Ci...ze teraz jak sie nastawilam na cc to ciezko mi sie mysli o sn, ale wolalabym tak, tym bardziej ze chce mniec duzo dzieci, jeszcze chce:P 8.09 kontrola, zobaczymy:)
Także nigdy nic nie wiadomo
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze jutrzejsze pyk pyk, , pyk.
Magdziula nie wiem czy gdzieś ominelam, i co powiedzieli w szpitalu na twoje wielowodzie. Z tego co wiem to wielowodzie nie jest wskazaniem do wcześniejszego porodu. O ile sam wcześniej się nie zacznie. Co ewentualnym krwotoku , co rzado się zdarza też słyszałam. Ja mam jutro wizytę o 15. Zobaczymy jak tam moje afi. No i ile Szymon waży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 21:00
mmargol, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy bardzo
Ależ Wy tu macie tempo produkcji!
Co do ochrony krocza...grunt to trafić na dobrą położną. Mnie się trafiła wspaniała, która poprowadziła ostatnie parcia "pulsacyjnie". Dzięki temu krocze rozciągało się stopniowo. Życzę Wam Dziewczynki dużo sił i szczęśliwych porodów. Bardzo mocno trzymam kciuki.Behemottka, mmargol, Sabina, violett lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualny
-
Madiiiii, gratuluję ślicznej córeczki, super że masz ją już przy sobie
Dziewczyny, trzymam kciuki za wasze jutrzejsze porody, dajcie znać po jak będziecie mieć siłę
U mnie rozmiar buta to też 35 i zawsze mam problem z kupnem, najgorzej ze szpilkami i balerinami bo mam dodatkowo wąską stopę. Na ślub specjalnie zamawiałam srebrne szpilki ale są super wygodne i już zaliczyły parę imprezmmargol, madiiiii lubią tę wiadomość
-
Skali89 wrote:A dużo go masz ? W połączeniu z wysokim ciśnieniem może oznaczać zatrucie ciążowe , Ale czasem jest po prostu slad