WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam zamiar kąpać w babybdreamie, na pupę linomag doraźnie, smarowanie doraźnie miejsca newralgiczne słodkie.migdały albo olej kokosowy albo oliwka np. hipp i tyle. No oczywiście pępek.octenisept i sól fizjologiczna oczka, nosek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 11:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dla małej kupiłam na początek kosmetyki momme i do szpitala rossmanna bo boję się ze zagina a mało nie kosztują
mam nadzieję ze się sprawdza. Emolium do kąpieli też kupiłam w razie co ale nie zamierzam stosować na początku.
A co do opuchlizny to ja mam palce u stóp jak serdelki, kostek nie widać. A jak wstaje to aż mnie prądy w nogach przechodzą. Wody piję hektolitry a opuchlizna nawet po nocy nie schodzi.
W nocy za to puchna mi jeszcze palce u rąk i jak się budze to nie mogę ich zgiac tak bolą. Ale pocieszać się ze to końcówka -
A ja nie pojechałam z moimi na pokazy lotnicze
czuje sie fatalnie, zle i w ogóle do dupy. Jest mi niedobrze, głowa mi pęka, chce mi sie płakać bez powodu. Żołądek dziwnie boli, nie mogę sie dzis załatwić. Czuje sie taka duuuuzzzzaaa
brzuch sie napina, boli okresowo. Zawiodłam dzieciaki, bo tak liczyły ze będę dzis z nimi. Ale M stwierdził, żebym lepiej została w domu i unikała tłumów oraz 30 stopniowego upału. Może i ma racje...
-
O wlasnie Magdziulla zapomnialam o oleju kokosowym:)
I o takiej masci z apteki tez myslalam ale wlasnie nie wiem czy ona ma jakas specjalna nazwe, sklad? W aptece beda wiedziec? Mysza ekspertko:)
Czyli jeszcze cos lagodnego do kapieli zostalo do kupienia. A moze Ty Mysza bedziesz zorientowana czy ten plyn ktory posiadam nada sie dla malenkiego dziecka?
-
Jotc ja jakoś jestem oaza spokoju i nawet dotykanie brzucha mnie nie drażni
ale fakt nie mam tego az tak czesto sporadycznie ktoś sie zapyta czy może
A co do puchniecia niestety ja nawet kolana mam jak balony jak posiedze za długo.
Ale takie uroki upalow plus końcówka ciąży. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, Skali trzymam kciuki! Moze juz po???
Ja podlalam ogród i zaraz idę pelic ale póki co pełna rozpusta: jem czekoladę i popijam zimną colę... A co!
Dziś znów upał a ja na grzybki bym chciała iść. Zobaczymy czy po peleniu bede jeszcze siły miała
AniuL bardzo mi przykro ze tak sie zle czujesz:( Dobrze ze zostałaś w domku i nie miej wyrzutów sumienia co do dzieci. Mi tez jest trochę smutno ze oddelegowałam mojego Kacpra do rodziców ale na tej końcówce musimy zadbać o siebie i maleństwa w brzuszku. Jeszcze trochę, damy rade!
Bisacz masz dziś święto? Bo nie wiem czy nie pomyliłam ale jeśli tak to sto lat i spełnienia marzeń!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:kurczę, mój Młody czasem takie dźwięki wydaje przez sen, że się przestraszyć idzie, jak podchodzę do łóżeczka to śpi w najlepsze
to samo mamy
a po urodzeniu przez 4h robił to bez przerwy, gadał głośno przez sen, co chwila podchodziły połozne i sprawdzały, a ja juz w strachu, czy to tak zostanie na stałe -
kamcia, jaki fajny suwaczek
agatia - to od kiedy można odpuścić budzenie dziecka na karmienie co 2-3 godziny?
mmargol - super, że masz wsparcie w MężuI nie rób sobie wyrzutów, możesz przecież dłużej wracać do formy
A puchnięcie? Ojjjjj taaaaaaaak. Piję pokrzywę, ale i tak różnie ostatnio bywaAż jestem ciekawa, jak będę wyglądać, jak się tego wreszcie pozbędę
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoo, też byłam ostatnio ciekawa od kiedy można odpuścić i nie budzić co 2-3 godz.
dzisiaj w nocy źle budzik nastawiłam i się obudziłam jak mój Mały osiągnął apogeum głodu, a od ostatniego karmienia minęło niby 4 godz
muszę spytać o to pediatrę, choć pewnie wcześniaki rządzą się swoimi prawami