WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Mysza! Choć nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji bo nie są to polskie kosmetyki, ale chyba dla bezpieczeństwa poczekam trochę a na początek kupię coś innego do kąpieli:)
Bisacz wszystkiego najlepszego bo gdzieś mi umknęło, że masz urodziny! -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:żabka ! żabka !
a ty jak sie dziś czujesz???
Jestem jestem:-)
Dziś lepiej chyba mi było potrzeba 1xS!
Zaatakowałam wczoraj męża choć się bal ze ja przed porodem bla bla bla i pomogło jakiś lepszy humor mam:-)
Mąż też wyluzowal portki.
Wstaje bez budzika przed lub punkt 6:-(
Córka zamarkanawrrrr
Jeszcze mi brakuje chorobska:-(
A miałam plany iść w tygodniu do kosmetyczki no i w środę hlgin a tam mi zejdzie.
Jakieś sposoby na pozbycie się kataru?przeziębienia?
Oprócz inhalacji ona tego nie nawidzi.
Dałam jej Wit,d,c, i wapno (niby na katar)
Prawda Mysza??????
Rano mąż pojechał że mną do Kaufland bo sobie ubzduralam pojemniki żeby pochować większość gratis córki żeby w pokoju więcej miejsca zrobić.
Nabrałam przy okazji owoców;-)
Po drodze zajechalismy do garażu mąż wczoraj zawieszenie prawie zgubił w naszym tym nowszym aucie:-(
Był wypadek na drodze jak jechał do pracy i musiał wjechać na krawężnik i przejechać po trawniku i co?...... Zrobił dziurę w wydechu.
Nasza honda mruczy teraz zajebiscie
Ogarnęłam ten pokój ale brzuch strasznie bolał
Zjadłam obiad i leżę.
Bisacz 100lat!!!!
Ania wyluzuj przecież dziewczyny wiedzą że mama już wysoko w ciąży i jej ciężko.
Odpoczywaj korzystaj.
Mi też przykro wczoraj córka chciała die pobawić a ja miałam takiego dola potem usunęłam i tak sama sobie
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bisiacz obawiasz sie o ten Linomag zel?
Ja tez mam zel linomag od.1 dnia zycia ma przyjemny sklad i zamierzam w nim kapak dzieciaczka. Nie ma slsow ani parafiny ani emolientow za to ma olej lninany pantenol i lagodne srodki myjace.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/194d9532ddb8.jpgUlfenstein, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Bisiacz obawiasz sie o ten Linomag zel?
Ja tez mam zel linomag od.1 dnia zycia ma przyjemny sklad i zamierzam w nim kapak dzieciaczka. Nie ma slsow ani parafiny ani emolientow za to ma olej lninany pantenol i lagodne srodki myjace.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/194d9532ddb8.jpg
Ja też to mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję ślicznie za wszystkie życzenia, tak mam dziś urodzinki i jestem 37-latką
Jakby było miło gdyby malutek dziś mamusi prezent zrobił (marzenie ściętej głowy).
Ajrin ja się nie udzielałam na temat linomagu.
Ania L. ja tez miałam dziś różne pomysły na spędzenie czasu poza domem ale siedzę i wachluję się gazetą, za duży upał, odpoczywaj kobietko bez skrupułów.żabka04, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zamiast się ruszać cukry spalać to leżę po tym obiedzie:-(
Dziś zaszalalam zjadłam 6 kopytka i sos do plackow po węgiersku wlalam i surówki kupnej zjadłam.
A co tam.
Już żyje środa będzie pizza!
Która tam przepowiednia skali poród????
Broszka??????
To która następna??????martta lubi tę wiadomość
-
Bisiacz sorki pomylilam to do broszki mialo być.
A dla Ciebie najlepszegoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 13:34
bisacz lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Bisiacz obawiasz sie o ten Linomag zel?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/194d9532ddb8.jpg
Ja o tym mówiłam - skład ma ładny, ale teraz doczytałam, że na sam koniec jest dopisek apropo emolientów. Teraz się wczytałam, że są na bazie oleju lnianego. Czyli dramatyzuje, tak? -
Skali gratuluję, niech no Twój Szymon Pogoni mego SzymonA...
A co u mnie... mały waży 3400g na poród wogle się nie zapowiada, Szyjka wyczesana w kosmos.. afi mi maleje teraz ma 18. Tydzień temu było 19, a 3 tyg 21. Pozamykana jestem szczelnie, zła, wściekła, mam tak przekrwione brzuch , cały czerwony i tak mnie swedzi...
Gratuluję poZostalym mamom. Cieszę się, że wszystko jest ok. -
żabka04 wrote:Ja zamiast się ruszać cukry spalać to leżę po tym obiedzie:-(
Dziś zaszalalam zjadłam 6 kopytka i sos do plackow po węgiersku wlalam i surówki kupnej zjadłam.
A co tam.
Już żyje środa będzie pizza!
Która tam przepowiednia skali poród????
Broszka??????
To która następna??????
Żabko ja przepowiedziałam poród...a co najgorsze to dzisiaj mi się śniło, że ja rodziłam:P Wiesz jakiego mam teraz stracha! Aż torbę do szpitala spakowałam:D A na koniec sierpnia moja teściowa ma urodziny....ciekawe czy będziemy świętować podwójnie:D -
nick nieaktualnyBroszka wrote:Żabko ja przepowiedziałam poród...a co najgorsze to dzisiaj mi się śniło, że ja rodziłam:P Wiesz jakiego mam teraz stracha! Aż torbę do szpitala spakowałam:D A na koniec sierpnia moja teściowa ma urodziny....ciekawe czy będziemy świętować podwójnie:D
A to dobrze że się spakowalas:-)
To już czas moja droga.
Ale by sie zdziwiła teściowa hahaha
U mnie się zakładali teściowa z moim mężem kiedy się urodzi moja córka tp na 19.10 maz z 11.10 a teściowa z 18.10:-) córka postanowiła przyjść na świat 4.10 hahahha
-
To ja mam prośbę, jakbym Ci sie zaczęła śnić jescze w najbliższym tygodniu to weź sie obudź
Ja go jeszcze chce ponosić
Pewnie bede przeklinać te słowaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 13:44
Broszka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa ma za tydzien urodziny
-
nick nieaktualny
-
Broszka spokojnie sklad nie zaszkodzi to.tylko dodatek oleju lnianego ktorego tam jest noewiele a i do kapieli dodaje sie ciutke.
Broszka lubi tę wiadomość
-
byłam dzisiaj w Lidlu i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu udało mi się kupić 2 rozpinane sweterki, 2 bodziaki, 2 pary rajtuzek, koszulkę i 4 pary połspiochów
Burdel w koszykach niesamowity, ale cieszyłam się jakbym w lotka wygrała, że wyhaczyłam
Mysza ta maść pośładkowa to jest tylko na okolic pieluszkowe czy mozna smarować nia tez ciałko?
Bisacz 100 lat!
Skali, gratulacje
Sabina, bisacz lubią tę wiadomość