X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali gratulacje! Jak dojdziesz do siebie to daj znać jak się akcja rozwinęła po odejściu wód :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka super ze się wierci i jak najczęściej a ty zaciskaj tam zeby mamuśka:-)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz czyli odgadłam:) zgodnie z zapowiedzią najlepsze możliwe życzenia czyli pięknego, zdrowego bobaska po bezbolesnym porodzie!:)

Skali gratulacje!

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślicie że mój Mały nie będzie za mały na chustę? bo tak sobie myślę, że chyba zamówię, ale nadal nie mogę się zdecydować czy tkaną czy elastyczną. I co sądzicie o lenny lamb? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Żabko ile córa ma lat?
    Inhalacje byłyby super, jeśli nie da sobie zrobić, to postaraj się wodą morską płukać kilka razy dziennie. Przypomnij wiek proszę.
    Jakiś syrop na bazie werbeny, dziewanny działa rozcieńczająco na wydzielinę.
    Musisz mi wiek przypomnieć bo mam sklerozę...

Kamcia oba te leki są silne. Komu je przepisano?

Wybaczcie nie pamiętam kto pytał o maść pośladkową (claudiuszek? ) można nią smarować co się chce. To są same podstawowe składniki na których większość receptur maści się opiera.

Jestem dętka dziś nie mam siły na nic...wysterylizowałam WSZYSTKO. Dosłownie.
    Corka Żabki w pazdierniku skończy 5 lat.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza
    te leki to "spadek"po babci
    głupi lekarz jej przepisał na bóle głowy (miazdzycowe zmiany...)a ze myliła leki juz lub brała kilka na raz to miała je opiekunka sasiedzka...
    wiem, że są mocne, dlatego pytam, który slabszy (w razie "w")
    ratowałam sie ketonalem ale miałam tylko 2 tabletki=2 noce (cycki i ta cholerna ręka)
    dzis o niebo lepiej sie czuje i mam wrazenie ze sie przeforsowałam ciut. cycki i reka mniej bola, ale ciut ciut czuje podbrzusze (a w ogóle nie czułam)i martwie sie co zażuć gdybym cierpiała wieczorem (na noc)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Codeina dziala mega sennie bynajmniej ja w dzien spalam jak trup po eferalgan z codeina.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:41

• mmargol Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Super wieści :-D
    Zazdroszczę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) dużej ilości pokarmu :-D u mnie jest, ale chyba Młoda na samyn moim by się nie wyzywiła ;)
    A kto Ci z lekarzy robił cc? Twój doktorek tak? I kto jeszcze?
    Moj doktorek i taka doktorka mloda szczupla blondyna proste wlosy do ramion ale nazwiska nie znam :-)
    Smolka nie smierdzi prawda? czyli jak juz robi sie zielona i smierdzi to przechodzi w normalna kupe prawda? :D
    tatus pierwszy raz ja pdzebieral przed chwila i zgrabnie mu to poszlo :D
    edit: tylko widac ze jesg niepocieszony jak wszyscy mowia ze do mnoe podobna :P
    nawet uszy ma takoe jak ja bo jedno zagiete u gory troszke a drugie normalne :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 16:25

Sabina lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku ja też dla Młodej planuję chustę, dla Młodego mam nosidło i zamierzam nosić w tandemie. O ile kręgosłup wytrzyma ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Moj doktorek i taka doktorka mloda szczupla blondyna proste wlosy do ramion ale nazwiska nie znam :-)
    Smolka nie smierdzi prawda? czyli jak juz robi sie zielona i smierdzi to przechodzi w normalna kupe prawda? :D
    tatus pierwszy raz ja pdzebieral przed chwila i zgrabnie mu to poszlo :D
    Doktor Lewandowska też mnie cięła :) ona dobrze łyżeczkuje i mało się krwawi :)

mmargol lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol
    zielona to juz przejsciowa i zaraz bedzie żółta ;)

mmargol, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia wejdź na fb będzie łatwiej muszę dopytać o te leki

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, ja po jednym samodzielnym spacerze z wózkiem miałam takie zakwasy, że aż płakałam. Jednak w górach ciężko się pcha ciężki wózek, zostawię to dla męża :D
    tylko taki wybór tych chust że nie wiem co wybrać...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Kamcia wejdź na fb będzie łatwiej muszę dopytać o te leki

fb mam załączone

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, zaraz będzie "jajecznica" lub "musztarda" :D

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF Pani od chustonoszenia mówiła, że można od pierwszych dni nosić. Jak już poczujesz do tego odwagę. Ważne jest, żeby była dość ciasno no i w 30 stopniowym upale w elastycznej będzie cieplej, bo ją się jakoś tak zawija że na dziecku są 3 warstwy tej tkaniny która trochę bardziej grzeje :)
    lenny lamb nam polecano. Fajnie byłoby jakbyś po zakupie chusty mogła z taką Panią od wiązania raz się spotkać, bo tą siłę naciągania ciężko w teorii przedstawić a na prawdę jest to dość ciasno. No i ważne jest ułożenie nóżek na "żabkę: kolanka wyżej niż bioderka

• agatia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku najlepsze są tkane skośno-krzyżowe. Ja zamierzam nosić, ale jak lato przejdzie, bo teraz dzidziol się ugotuje.

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Agatią że te skośno-krzyżowe są najlepsze i najdłużej posłużą. Te elastyczne wydawały się po prostu łatwiejsze na początek bo tego naciągania tyle w nich nie było, ale to kwestia wprawy wszystko

‹‹ 2205 2206 2207 2208 2209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ