WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Żabko ile córa ma lat?
Inhalacje byłyby super, jeśli nie da sobie zrobić, to postaraj się wodą morską płukać kilka razy dziennie. Przypomnij wiek proszę.
Jakiś syrop na bazie werbeny, dziewanny działa rozcieńczająco na wydzielinę.
Musisz mi wiek przypomnieć bo mam sklerozę...
Kamcia oba te leki są silne. Komu je przepisano?
Wybaczcie nie pamiętam kto pytał o maść pośladkową (claudiuszek? ) można nią smarować co się chce. To są same podstawowe składniki na których większość receptur maści się opiera.
Jestem dętka dziś nie mam siły na nic...wysterylizowałam WSZYSTKO. Dosłownie. -
mysza
te leki to "spadek"po babci
głupi lekarz jej przepisał na bóle głowy (miazdzycowe zmiany...)a ze myliła leki juz lub brała kilka na raz to miała je opiekunka sasiedzka...
wiem, że są mocne, dlatego pytam, który slabszy (w razie "w")
ratowałam sie ketonalem ale miałam tylko 2 tabletki=2 noce (cycki i ta cholerna ręka)
dzis o niebo lepiej sie czuje i mam wrazenie ze sie przeforsowałam ciut. cycki i reka mniej bola, ale ciut ciut czuje podbrzusze (a w ogóle nie czułam)i martwie sie co zażuć gdybym cierpiała wieczorem (na noc) -
Codeina dziala mega sennie bynajmniej ja w dzien spalam jak trup po eferalgan z codeina.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Super wieści
Zazdroszczę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) dużej ilości pokarmuu mnie jest, ale chyba Młoda na samyn moim by się nie wyzywiła
A kto Ci z lekarzy robił cc? Twój doktorek tak? I kto jeszcze?
Smolka nie smierdzi prawda? czyli jak juz robi sie zielona i smierdzi to przechodzi w normalna kupe prawda?
tatus pierwszy raz ja pdzebieral przed chwila i zgrabnie mu to poszlo
edit: tylko widac ze jesg niepocieszony jak wszyscy mowia ze do mnoe podobna
nawet uszy ma takoe jak ja bo jedno zagiete u gory troszke a drugie normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 16:25
Sabina lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:Moj doktorek i taka doktorka mloda szczupla blondyna proste wlosy do ramion ale nazwiska nie znam
Smolka nie smierdzi prawda? czyli jak juz robi sie zielona i smierdzi to przechodzi w normalna kupe prawda?
tatus pierwszy raz ja pdzebieral przed chwila i zgrabnie mu to poszloona dobrze łyżeczkuje i mało się krwawi
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF Pani od chustonoszenia mówiła, że można od pierwszych dni nosić. Jak już poczujesz do tego odwagę. Ważne jest, żeby była dość ciasno no i w 30 stopniowym upale w elastycznej będzie cieplej, bo ją się jakoś tak zawija że na dziecku są 3 warstwy tej tkaniny która trochę bardziej grzeje
lenny lamb nam polecano. Fajnie byłoby jakbyś po zakupie chusty mogła z taką Panią od wiązania raz się spotkać, bo tą siłę naciągania ciężko w teorii przedstawić a na prawdę jest to dość ciasno. No i ważne jest ułożenie nóżek na "żabkę: kolanka wyżej niż bioderka -
nick nieaktualny