WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, od 12 kwalifikuje się do szpitala, więc nie jest źle, w szpitalu kazali powtarzać, żeby się upewnić że wszystko gra. Na dodatek na usg brzuszka wyszła powiększona miedniczka i też mamy do kontroli, możliwe że neurolog nas też czeka, ale o tym zdecyduje pediatra. Czekam więc na spokojniejsze czasy. A jak mi ktoś na wizycie w przychodni jeszcze skomentuje złośliwe, że przechodzę na MM to chyba zagryzę albo lekarza zmienię
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85, agatia - no właśnie dlatego tak się zastanawiam. Ttzn.co innego, gdyby coś było z Juniorem nie tak, będzie problem ze ssaniem, z laktacją itd. Ale jeśli (daj Boże!!!!!!!!! TFU TFUUUUU) będzie ok, to może dać Mu szansę na samoregulację?
Chociaż oczywiście wizja wścieku a'la Foxikowy też budująca nie jest, hihi -
Co za duchota bylismy na spacerze z M i mam nadzieje ze porzadna dawka smiechu i km przywoluje poród
bo nie mam nutelli
-
nick nieaktualnyMy już jesteśmy w domku
kamciaelcia, Broszka, LewandowskaAnna, stardust87, claudiuszek, martta, żabka04, Anulka01, Bratek, agatia, AJrin, Little Red Fox, Madziuuuula, pestka, Sabina, Pysiaczek89, violett, marta258, Dariah, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
A ja zacZęłam dzień od marudzenia i ma marudzeniu skończę : Hubert ma anginę ropną
serce mi pęka jak jest chory.
Żabka, ja przy Katarze podaję też Lipomal. Niby nie jest typowo na katar Ale na przeziębienie. Zawsze coś pomoże.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka to mam nadzieje ze twoj ból glowy nie pojdzie na marne i faktycznie bedzie padać.
-
Anka, Angela super, że już w domkach jesteście
Bratku ja jestem jak najbardziej za samoregulacją dzidziola. Zegar biologiczny nie da dziecku być głodnym, a sen i regeneracja też jest ważna. Moje dzieciaki nie znoszą być wybudzane. Ani jedno ani drugie nie zje, jak jest niedospane
Żabko oby w całej PL popadało, ho ta duchota wykańcza. Mloda dzisiaj w samym rampersiku na ramiączka, a i tak się spociła.
Moja Truskaweczka właśnie ciumka smoka, przez kilka dni nie chciała, a dzisiaj nie może zasnąć i ciumka.
Czekam aż przyśnie, to i ja bym dała na oko. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, witam się u mnie w południe
Jotc wrote:Czy Was też tak krępuje i denerwuje macanie brzucha przez innych ludzi? Mi to nawet moi rodzice działają z tym na nerwy, chyba tylko mąż może legalnie mnie pogłaskać"a gdzie kopie?", "a mocno?"... jeeeeeny
Ja tego nie noszę, nie wiem dlaczego ludzie uważają, że mój brzuch to przestrzeń publiczna. Dlatego ja teraz jak króraś dotknie mojego brzucha to ja dotykam jej - efekt murowany. I zawsze przy tym komentuję: "O, to dotykamy swoich brzuchów? OK... I co, fajnie Ci tak?"
-
nick nieaktualnyagatia wrote:A dajesz coś od kolek? A może mleczko nie służy? Może trzeba spróbować antykolkowe mm?