WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyi w ogóle kończymy 37 tydzień!!
mój mąż już się nie może doczekać i co chwilę się pyta czy już jedziemy na porodówkęjest bardziej niecierpliwy ode mnie
a ja mu mówię, że w taki upał rodzić nie będzie i musi czekać.
Ale ponieważ obiecałam sobie, że zacznę żyć jak już ten 37 będzie na liczniku to idę na hamaczek na ogródekkoniec leżenia w łóżku!
bisacz, żabka04, Pysiaczek89, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz, teraz jak Młodego spowijam to się i tak wyswobodzi w ciągu 5 minut
ale fakt ruchliwe dziecko z niego, zwłaszcza jak go kładę w jednej pozycji, a budzi się w zupełnie innym miejscu łóżeczka z łapkami między szczebelkamibisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Dziewczyny a ja mam takie pytanie odbiegające od tematu - czym zamierzacie lub czy smarujecie dzieci po kąpieli? Używacie czegoś czy rezygnujecie zupełnie? I czy kąpiecie w emolientach?
Broszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A Ty Kamcia w czym kapiesz Piotrusia?
Bo ja kupilam linomag zel i sie zastanawiam czy dobrze zrobilam. Od tesciowej dostalam jeszcze oilatum. Zupelnie zielona w tym jestem... i mam jeszcze zel z firmy alphanova dla dzieci ale nie jestem pewna czy moge go stosowac od pierwszych dni. Niby same naturalne skladniki wiec szkodzic nie powinien. Bladze jak dziecko we mgle z tym wszystkim:P -
broszka
emolientów przy Emilce nie użyłam
teraz też nie mam, chociaż mam ten linomag zel (a on niby -z opisu na opakowaniu-należy do emolientów)
wczoraj uzyłam płyn do kapieli nivea (mam jeszcze po Emilce i go lubiliśmy)
posiadam też ten płyn do mycia i kąpieli z rossmanna
narazie stawiam na nivea
i rossmanna, np na zmianę
juz tez przykładowo na zmiane zakladam pieluszki: dada i pampers
ale suchej skórki nie mamy...kiedy sie pojawia, warto własnie natłuscić
ale trzeba pamietać , ze natłuszczanie to nie nawilzanieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 11:14
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Dzień Dobry
Jednak magia weekendu działa.....Skali Twój bobas będzie miał urodziny w tym samym dniu co ja
Czy dobrze wyhaczam, że dziś masz urodzinki?;> potwierdź to złożę Ci jakieś fajne życzenia:)
Ja po ktg skurcze dalej, ale mniej regularne i trochę straciły na mocy kilka na 95-80, a reszta ok 40-50.
Nie rozumiem, bo dziewczyny, które mają termin za chwilę mają max po 30. A u mnie czasami skali brak.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
broszka
ja w zanadrzu do smarowania (dupki czy ciałka) mam krem linomag pielegnacyjny...gdyby sie okazalo,ze skora Piotrusia bedzie wymagała nawilzania takiego regularnego, to kupię jakiś balsam/mleczko do ciała. Lubie kosmetyki rossmannowskie
mimo wszystko Piotrus jest Piotrusiem i kazdy kosmetyk stosowany na nim jest eksperymentempostawiłam na to, co wcześniej stosowalam
i z czasem z 4 rodzajów w łazience stanie jeden kosmetyk, który przy malutkim najlepiej sie sprawdzi
np dla odmiany z Emisią, ma on malutko włosów i spokojnie moge je myć tymi płynami(a nie osobno szamponami) -
nick nieaktualny