WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWlasnie, mamy wrzesien!
Ciekawe, ktora bedzie pierwsza wrzesniowka
Magdziulla, mozliwe, ze Ty
Nie stresuj sie, wiem, ze to trudne, zwlaszcza taka niewiadoma, ale dasz rade, wszystkie damy
Macie jakies doswiadczenia z gazem rozweselajacym? Bo w szpitalu, w ktorym chce rodzic nie ma zniecxulenia, jest gaz. I tak sie zastanawiam,czy on fakycznie cos daje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Synek pojechał z mężem do żłobka rano, byłam z nimi, żeby wszystko pokazać, wróciłam iiii
pospałam do 10 !!! Tylko do 10, bo zadzwonił telefon. Inaczej pewnie jeszcze bym spała. Musiałam już od dawna lecieć na rezerwie.
Możecie mi napisać w skrócie, czy któraś dzisiaj rodzi?Czy to tylko Bóg jeden wie?
-
violett wrote:Wlasnie, mamy wrzesien!
Ciekawe, ktora bedzie pierwsza wrzesniowka
Magdziulla, mozliwe, ze Ty
Nie stresuj sie, wiem, ze to trudne, zwlaszcza taka niewiadoma, ale dasz rade, wszystkie damy
Macie jakies doswiadczenia z gazem rozweselajacym? Bo w szpitalu, w ktorym chce rodzic nie ma zniecxulenia, jest gaz. I tak sie zastanawiam,czy on fakycznie cos daje?
różne opinie słyszałam, jednej pomagała innej jakby "szkodził"
-
Dzisiaj o godzinie 8.48 na świat siłami natury przyszedł Kubuś. Dostał 10 pnkt i wazy 3240. Pózniej zapodam fotkę
kamciaelcia, Pysiaczek89, Little Red Fox, Madziuuuula, alinka, Ksosia, haneczka, mysza0406, Darusia, Ulfenstein, Broszka, sarcia123, martta, inzynierka, Jotc, mmargol, żabka04, bbeczka91, violett, AJrin, marta258, Malutka92, Sabina, Bratek, stardust87, LewandowskaAnna, bisacz, Behemottka, pestka, A_n_k_a_80, Dariah, guerretenshi lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Znajoma mówila, że gaz trochę pomaga na początku, powoduje rozluźnienie, daje lekki efekt znoszący ból,a raczej ból tolerujesz bardziej, mimo, że go czujeszs, ale jeśli bierzesz go często to organizm szybko sobie wyrabia tolerancję na niego i niestety koniec z działaniem.
Na pewno to nie jest znieczulenie...violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Dzisiaj o godzinie 8.48 na świat siłami natury przyszedł Kubuś. Dostał 10 pnkt i wazy 3240. Pózniej zapodam fotkę
Anulka, moje gratulacje.Jesteś dzielna i zdążyłaś przed sobotą.
Powiedz jak rozpoznałaś, że to już TE skurcze?? Dużo zdrówka i wypoczynku dla Kubusia i mamy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia ja się tak męczyłam z takim bólem i parciem na 2 że aż na IP wylądowałam. Oczywiście na KTG niby nic nie było... Później dopiero zaczęłam się zastanawiać czy to się nie zbiegło z piciem herbatki z liści malin. Po 2 dniach ból był już wiele mniejszy a bieganie do toalety zostało do tej pory już 2-3 tygodnie biegam po 6xdziennie...Oczywiście nie oznacza to, ze u Ciebie powód jest ten sam. Może trzeba to sprawdzić jak tak mocno boli?