WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Jak przytyję jeszcze kilogram to przestaję jeść!
Te cholerne rozstępy pod kolanem się mnożą niedługo lewa noga będzie do odcięcia. Łapię doła niedobrze
-
Anulka gratulacje super wieści.
Ulf to juz teraz super oby sprawnie poszło
U mnie po spacerze i schodach dupa nic sie nie dzieje tylko nogi puchna ide zaraz myc lodowke i podlogi. Generalnie zaczynam watpic w 3xSmam wrazenie ze to tylko przyspieszy jak sie cos juz dzieje ale nie wywoła no nic chociaz bedzie porządek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 12:43
-
Anulka, wielkie gratulacje, jesteś pierwszą wrześniówką
Ulf, trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród, najlepiej żeby Kostek migusiem sam wyskoczył z brzucha
Ja dziś postanowiłam umówić następną wizytę u gin, bo nie sądzę żeby do 9-ego coś się zadziało, a do wtedy mam L4. Co prawa szczytem moich marzeń byłoby gdyby poród zaczął się 8-ego, no ewentualnie 9-ego(ale rano), Emiś byłaby urodzona prawie w terminie, a ja nie musiałabym wydawać znowu 180zł na wizytę
Kurcze, nie wiem co zrobić na obiad. Przez te ciągłą opuchliznę narywa mnie prawa ręka w nadgarstku i nie chcę jej przesilać. Narobiłyście mi smaka na pierogi, ale moje parówki nie dadzą rady ich ulepić. Mężowi przywiozłam wczoraj od mamy gołąbki, więc ja chyba zadowolę się jajecznicą. A na razie idę napić się kakao
-
Mysza Sophia ja juz 2 dzien na diecie
Bo jak spuchne jeszcze kilogram eksploduje serio ja juz mam 104 na wadze.
Wiec zero slodyczy u mnie nawet owsianke porzucilam z owocami na slodko. Teraz sniadanie to buleczka z serkiem bialym caly pomidor i 2 ogórki pozniej grapefruit, świeżo wyciskany sok.z kapusty. Jak czuje glod to szklanka maslanki a na obiad salatka albo tortilla z warzywami. A na kolacje koktajl z jogurtu malin i banana przed samym snem szklanka soku z kapusty. Zobaczymy czy beda efekty. -
Magdziulla wrote:Hej. Znowu ja. Tym razem chyba wywołają. Jeszcze czekam na lekarza, mam nadzieję, że tym razem przyjdzie. Ale mowili cos o cewniku. Cholera czyli ten balonik, ktorego ja strasznie nie chcialam:/ pewnie spotka mnie wszystko co najgorsze balonik, oksytocyna, przebicie pecherza, a na final krwotok;(
Magdziulla, dobrze, że wywołają poród. W tej sytuacji to najbezpieczniejsze wyjście. I Ty też będziesz już spokojnie tulić maleństwo. Żadnego krwotoku nie będzie, wszystko pójdzie szybko i gładko. Życzę Ci tego z całego serca.Daj nam znać, jak postępuje sytuacja, jeśli tylko możesz.
-
Ja dziś na obiad robię a'la lasagne, ale z innym makaronem. Bo mam mięso mielone, ale nie mam bułki bezglutenowej, żeby mielone zrobić.
No i wreszcie mam czas na gotowanie.
Chociaż tęsknię za synkiem jak cholera! Za 1,5 godzinki już będzie w domu. -
dzieki wam mam już obiad na dzisiaj
własnie mąz poleciał do warzywniaka po pierogi
takie ręcznie robione i których absolutnie w ciązy jeść nie mogłam (mocno cukry mi rosły)
a że ja niezdecydowana, to ma wziąć 5x ze szpinakiem, 5x z miesem i 5x z serem na słodkoAJrin, Little Red Fox, martta lubią tę wiadomość
-
Anulka koniecznie daj znać bo z tego co pamietam wczoraj mialas skurcze i sie sama zastanawialas czy to te i czy rozpoznasz wlasciwe, wyglada na to ze jednak to byle właściwe.
-
A pro po wagi, u mnie w dniu cc rano na wadze pokazało 100 kg... (dobrze, że ostatni zapis w karcie ciaży to 99 kg, lepiej to wygląda
), a teraz z dnia na dzień aż miło mi się sprawdza wagę, bo jest o 1-1,5 kg mniej
oby tak dalej było, aż się od słodyczy chyba powstrzymam
AJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Mmargol dzięki za wpis pociesza mnie, ze to spadnie
Ja niestety mam zapis w karcie 100.1 bo taka byla waga ostatnio 2 tygodnie temu ale w tydzien przyszlo mi 4 kilo praktycznie z dnia na dzień nogi caly czas opuchniete. Oddajcie mi moje stupki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie przez noc cała opuchlizna zeszła ze stóp, mimo że wczoraj po ktg bardzo mi napuchły kostki. Udało się takim sposobem że na noc złożyłam koc w kostkę i podłożyłam pod nogi, więc przez ładnych kilka godzin stopy były cały czas wyżej. Polecam, to naprawdę pomaga