WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:kamcia, a szykuj się na więcej
mój potrafi już odpuścić sobie jedną drzemkę w ciągu dnia - uff dobrze, że wie, że w nocy się śpi
wiem
Emilka w dzień spała 2x po 30 min (i ani minuty dłużej)
ale wole aktywnośc w dzień a w nocy tak jak jest -
AISAK wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab1694c9d379.jpg
O taką kolacyjka byla
Ja po turecku na łożku
szybli update sytuacji u mnie.
Zalozyli mi balonik foleya. Do jutra, chyba ze wypadnie wczesniej. I jutro oksytocyna.
Chyba ze sie zacznie samo. Bo na ktg pierwszy raz cos sie tam pokazało.
Jaram sie. Jestem w szoku.
Wiec Kostek najpewniej jutro.
O K U R D E !!!
kamciaelcia, Broszka, martta, mmargol, Pysiaczek89, żabka04, mysza0406, bbeczka91, violett, AJrin, marta258, Sabina, Bratek, stardust87, LewandowskaAnna, Behemottka, pestka, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyANULKA01
ogromne gratulacje, otwieraszloste wrześniowek, to dzidzius ma mocne wejscie w rok szkolny
ULFE
noo kurcze to super ze juz konkrety u ciebie !! Maly pewnie jutro juz na swiecie bedzie , czekamy na wiesci
MYSZKA
no ja mam za 2,5 godziny wizyte u ginekologa to , u powiem niech wszystko posprawdza co i jak i ustalimy co z porodem itd bo tez sie juz stesuje kurczaki ! -
nick nieaktualny
-
anulka01 wielkie gratulacje!
wszystkie dobrego dla Was!
Ulfie no proszę, trzymam kciuki, kolejny dzieciaczek zaraz będzie
u mnie niestety newsy średnie, ginka powiedziała, że na poród w najbliższych dniach raczej się nie zapowiada, ale już mam się nie oszczędzać (dobrze, że i tak tego nie robiłam) i życzyła mi żebyśmy za tydzień na wizycie się jednak nie widziały już. Oby tak było, bo mój klusek cały czas przybiera na masie, a ja nie chce takie wielkoluda małego rodzić
jak wracałam od lekarza to w końcu zajechałam na myjnie umyć swój samochód bo brudnyyy, a jutro w planie mycie okien, dzisiaj wieczorem będę molestować meże, trzeba działać!
powodzenia na wizytach!
Magdziulla wszystko będzie dobrze, pozytywne myślenie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 11:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie
Dzisiaj w nocy znowu dluzsza przerwa byla, Emilcia spala ciagiem 5 h, no jak nic to dziecko szanuje sen matkistwierdzilismy z mezem, ze jak nie da jej sie dobudzic na wczesniejzze karmienie to trudno, widocznie nie jest glodna. Po tej przerwie nadeabia i wisi dluzen na cycu i wpada w rytm dnia i karmienia co 1,5-3 godzin wiec chyba wszystko jest ok
Wczoraj taka petarde zwalila podczas jedzenia, ze moj maz wyszedl z pokoju ze smiechem a ja z nosem nad nia daleh karmilam i wibracje moim brzuchem jej zapewnilam, mega to bylo
Dzisiaj o 13 polozna, zapisalam sobie hasla co chce podpytac, ciekawe co za kobieta mi sie trafi.
Wczoraj maz zarejestrowal nasze dziecie w USC, pesel juz znam na pamiec bo taki prostymielismy mila niespodzianke, bo lista powitalny od prezydenta miasta byl w teczce, ktora jak otworzylismy spotkalismy dedykacje i liscik na okladce napisane odrecznie od mojej siostry ktora pracuje w urzedzie miasta i bidulka dwa dni przed cc zachorowala i jeszcze swojej przyszlej chrzesniaczki nie widziala
musiala pokombinowac z ta teczka bo ona w innej czesci miasta pracuje niz USC
Maz zapisal nas na usg bioderek, juz w poniedzialek o 15 - niepokoje sie, ale licze ze bedzie wszystko ok.
Dynamiczna ja mialam ulozenie posladkowe, termin OM na 3.09 (brany pod uwage przez lekarza), termin wg bbf 1.09 i cc mialam 26.08. Lekarz zapisal mnie sam na tydzien przed cc. Jeszcze kontrola polozenia byla dwa dni przed cc. Dr watpil, ze sie przekreci.
Anulka ogromne gratulacje wrzesniowego Kubulka! Zdrowka dla Was !
Widze, ze tuz tuz kolejne rozwiazania, trzymam kciuki i czekam z niecierpliwoscia na wiescikamciaelcia, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka gratulacje!
Jestes pierwsza wrzesniowa mamusia
Czekamy na relacje
Ulfe, o kurde, ale Cie wzieli z zaskoczenia. Tez bym sie jarala, fajowo, zaraz poznasz Kostka
A ja mam dzis taka hustawke nastrojow, ze maz boi sie do mnie podchodzic
Czuje sie jak przed okresem stulecia
Zjadlam ptasie mleczko i na razie sie uspokajam, maz zagrozil, zemi zaparzy dzbanek melisy, jak sie nie uspokoje :p -
nick nieaktualny