X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, a szykuj się na więcej :D
    mój potrafi już odpuścić sobie jedną drzemkę w ciągu dnia - uff dobrze, że wie, że w nocy się śpi :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia, a szykuj się na więcej :D
    mój potrafi już odpuścić sobie jedną drzemkę w ciągu dnia - uff dobrze, że wie, że w nocy się śpi :D

wiem :)
    Emilka w dzień spała 2x po 30 min (i ani minuty dłużej :D )
    ale wole aktywnośc w dzień a w nocy tak jak jest :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mogłam dziś z synem w końcu pogadac :D

mmargol, marta258 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab1694c9d379.jpg

O taką kolacyjka byla
    Ale macie super tacki :)
    Ja po turecku na łożku ;)

szybli update sytuacji u mnie.
    Zalozyli mi balonik foleya. Do jutra, chyba ze wypadnie wczesniej. I jutro oksytocyna.
    Chyba ze sie zacznie samo. Bo na ktg pierwszy raz cos sie tam pokazało.

Jaram sie. Jestem w szoku.
    Wiec Kostek najpewniej jutro.

O K U R D E !!!

kamciaelcia, Broszka, martta, mmargol, Pysiaczek89, żabka04, mysza0406, bbeczka91, violett, AJrin, marta258, Sabina, Bratek, stardust87, LewandowskaAnna, Behemottka, pestka, Dariah lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otóż to, matka też musi się wysypiać.
    robię zakupy w rossmannie, jak mąż skończy pracę to po drodze odbierze paczkę i mam niecny plan wygonić go po kebsa z ostrym sosem - skoro nie karmię kto mi zabroni :D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    ja praktycznie nie jem...aż biegunke mam
    ale dzis rozważam - znów - pizze
    ostatnio mało zjadłam, bo mój żołądek skurczony

waga kupiona

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, jak jeszcze karmiłam to był tylko praktycznie kurczak, ryż, gotowana marchewka, bo mały miał problemy z brzuszkiem. Teraz widzę że to nie moja dieta powoduje kolki :/

• Broszka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ogromne gratulacje!!! Wspaniałe wieści! Jesteście dzielni - dużo zdrówka dla Was!

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANULKA01

ogromne gratulacje, otwieraszloste wrześniowek, to dzidzius ma mocne wejscie w rok szkolny ;)

ULFE
    noo kurcze to super ze juz konkrety u ciebie !! Maly pewnie jutro juz na swiecie bedzie , czekamy na wiesci ;)

MYSZKA
    no ja mam za 2,5 godziny wizyte u ginekologa to , u powiem niech wszystko posprawdza co i jak i ustalimy co z porodem itd bo tez sie juz stesuje kurczaki !

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio jem i mam wrazenie ze przeze mnie wszystko przelatuje bo zaraz laduje w wc po godzinie, dwoch od posilku i wtedy znow jestem glodna, chore o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i mam wielki brzuch :( w poniedziałek kobiecina kazała mi siadać , bo myslała, ze ja w ciązy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka01 wielkie gratulacje! :) wszystkie dobrego dla Was! :)
    Ulfie no proszę, trzymam kciuki, kolejny dzieciaczek zaraz będzie :)
    u mnie niestety newsy średnie, ginka powiedziała, że na poród w najbliższych dniach raczej się nie zapowiada, ale już mam się nie oszczędzać (dobrze, że i tak tego nie robiłam :) ) i życzyła mi żebyśmy za tydzień na wizycie się jednak nie widziały już. Oby tak było, bo mój klusek cały czas przybiera na masie, a ja nie chce takie wielkoluda małego rodzić :(
    jak wracałam od lekarza to w końcu zajechałam na myjnie umyć swój samochód bo brudnyyy, a jutro w planie mycie okien, dzisiaj wieczorem będę molestować meże, trzeba działać!
    powodzenia na wizytach!
    Magdziulla wszystko będzie dobrze, pozytywne myślenie!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 11:40

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ez juz bym chciala meza molestowac....bo miesiac dyspensy szok ! :/

• Jotc Ekspertka

Wysłany: 1 września 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, gratulacje!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka gratuluję:-)
    Dużo zdrówka życzę :-)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-)
    Dzisiaj w nocy znowu dluzsza przerwa byla, Emilcia spala ciagiem 5 h, no jak nic to dziecko szanuje sen matki :P stwierdzilismy z mezem, ze jak nie da jej sie dobudzic na wczesniejzze karmienie to trudno, widocznie nie jest glodna. Po tej przerwie nadeabia i wisi dluzen na cycu i wpada w rytm dnia i karmienia co 1,5-3 godzin wiec chyba wszystko jest ok :-)
    Wczoraj taka petarde zwalila podczas jedzenia, ze moj maz wyszedl z pokoju ze smiechem a ja z nosem nad nia daleh karmilam i wibracje moim brzuchem jej zapewnilam, mega to bylo :P

Dzisiaj o 13 polozna, zapisalam sobie hasla co chce podpytac, ciekawe co za kobieta mi sie trafi.

Wczoraj maz zarejestrowal nasze dziecie w USC, pesel juz znam na pamiec bo taki prosty ;-) mielismy mila niespodzianke, bo lista powitalny od prezydenta miasta byl w teczce, ktora jak otworzylismy spotkalismy dedykacje i liscik na okladce napisane odrecznie od mojej siostry ktora pracuje w urzedzie miasta i bidulka dwa dni przed cc zachorowala i jeszcze swojej przyszlej chrzesniaczki nie widziala :-( musiala pokombinowac z ta teczka bo ona w innej czesci miasta pracuje niz USC :-)

Maz zapisal nas na usg bioderek, juz w poniedzialek o 15 - niepokoje sie, ale licze ze bedzie wszystko ok.

Dynamiczna ja mialam ulozenie posladkowe, termin OM na 3.09 (brany pod uwage przez lekarza), termin wg bbf 1.09 i cc mialam 26.08. Lekarz zapisal mnie sam na tydzien przed cc. Jeszcze kontrola polozenia byla dwa dni przed cc. Dr watpil, ze sie przekreci.

Anulka ogromne gratulacje wrzesniowego Kubulka! Zdrowka dla Was ! :-)

Widze, ze tuz tuz kolejne rozwiazania, trzymam kciuki i czekam z niecierpliwoscia na wiesci :-)

kamciaelcia, bisacz lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 1 września 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z Magdziullą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się jak idę 6 tygodni po porodzie na kontrolę, to jakieś badania muszę zrobić? nie zdążyłam się spotkać tuż przed rozwiązaniem, a nie mogę się do niej dodzwonić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka gratulacje!
    Jestes pierwsza wrzesniowa mamusia :)
    Czekamy na relacje :)

Ulfe, o kurde, ale Cie wzieli z zaskoczenia. Tez bym sie jarala, fajowo, zaraz poznasz Kostka :):)

A ja mam dzis taka hustawke nastrojow, ze maz boi sie do mnie podchodzic :D
    Czuje sie jak przed okresem stulecia :D
    Zjadlam ptasie mleczko i na razie sie uspokajam, maz zagrozil, zemi zaparzy dzbanek melisy, jak sie nie uspokoje :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, mialam pytac. Jakie macie/planujecie kupic karuzele do lozeczka?

Zastanawiam sie nad fisher price z misiami i projektorem, ma ktoras z Was?

‹‹ 2257 2258 2259 2260 2261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ